22 Nisan 2010 Perşembe

((slayt izle)) zannetmek...(sesli)

Sabah neşesi
 
Eski zamanlarda bir kral, saraya gelen yolun uzerine kocaman bir kaya koydurmus, kendisi de pencereye oturmustu. Bakalim neler olacakti?. Ulkenin en zengin tuccarlari, en guclu kervancilari, saray gorevlileri birer birer geldiler, sabahtan oglene kadar. Hepsi kayanin etrafindan dolasip saraya girdiler. Pek cogu krali yuksek sesle elestirdi. Halkindan bu kadar vergi aliyor, ama yollari temiz tutamiyordu.

Sonunda bir koylu cikageldi. Saraya meyve ve sebze getiriyordu. Sirtindaki kufeyi yere indirdi, iki eli ile kayaya sarildi ve ikina sikina itmeye basladi. Sonunda kan ter icinde kaldi ama, kayayi da yolun kenarina cekti. Tam kufesini yeniden sirtina almak uzereydi ki, kayanin eski yerinde bir kesenin durdugunu gordu. Acti.. Kese altin doluydu.

Bir de kralin notu vardi icinde..
"Bu altinlar kayayi yoldan ceken kisiye aittir" diyordu kral. Koylu, bugun dahi pek cogumuzun farkinda olmadigi bir ders almisti. "Her engel, yasam kosullarinizi daha iyilestirecek bir firsattir.."







--
SENDEYOLLA  isimli bir gruba girmek istiyorsunuz. Mailinizi açarak kime (to) kısmına SENDEYOLLA-subscribe@yahoogroups.com  adresini yazarak konu (subject) kısmı ve içi boş bir mail atmanız gerekiyor. Bu anlattıklarımda, yani emaille üye olma işlemi yapılırken yapılan en büyük hata, girmek istediğiniz grup adresine üyelik için mail atarken, konu( subject) ya da mailin içine bir şeyler yazılmasıdır. Yukarıdaki emailleri her zaman kime (to) kısmına yazıyorunuz, mailin Subject(konu) ve ana mesaj yazılan kısmı her zaman boş kalmalıdır.
Siz bu maili gönderdikten sonra 3-4 dakika sonra yahoo dan size "Please confirm your request to join" konulu bir confirm (gruba girmek isteğinizi sizin yapıp yapmadığınızı onaylamak için doğrulama maili) gelecek. Bu maili açın ve yanıtla (reply) yaparak hiçbir şey ekleyip çıkarmadan geldiği gibi geri gönderin. Böylece gruba üyeliğiniz gerçekleşecektir.

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin