27 Nisan 2010 Salı

((slayt izle)) Mustafa GÖKTAŞ , KANAL 2000 ve Kamer GENÇ yazan: Mersin İçel İlinden Burak CANLI

Mustafa GÖKTAŞ, KANAL 2000 ve Kamer GENÇ..

 Bildiğiniz üzere Mersin İlinde pek çok yerel kanal, radyo ve yayın organı bulunmaktadır. Kanal 2000 adlı kanalda bölgesel yayın yapan TV de yayınlanan programın adı Çalı Dibi’dir. Programı Cumartesi günleri 13.00- 15.00 saatleri arasında izlemek mümkün. Program bu saatte CANLI olarak veriliyor. Telefon bağlantısı da alınıyor. Aynı gün akşamı tekraren veriliyor. Ertesi gün Pazar günü saat 10.30 dan sonra yine veriliyor ve Hafta içi Salı günleri saat 21.30 da veriliyor. Çünkü reyting rekoru kırıyor.

 Mustafa GÖKTAŞ kimdir?  Ve neden GÖKTAŞ? Kendisi ÇETKODER yani Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği’nin Genel Başkanıdır. Ayrıca Dünya Çevre Örgütleri Konfederasyonu Avrupa Birliği (AB) Daimi Başkanlığı’na 27 Ülkeden katılan temsilcilerin oyu ile seçilmiştir. Yine kendisi, daha dün Brüksel’de yapılan 27 ülkenin Türk kökenli katılımcılarının oy kullandığı Avrupa da Anadolu kültürünü yaşatma ve geliştirme cemiyeti Dönem Başkanlığına seçilmiştir. Bunların hiç birinden de beş kuruş ücret almadan gönüllü yapmaktadır. Ve cebinden harcamaktadır. Kendi öz kaynakları ile mücadele eden bir kişiliktir.

 GÖKTAŞ isterse bu dünyaya kral olsun, kime ne yararı var, diyemeyeceğimiz bir kişiliktir. Zira bildiğiniz üzere Korunmaya değer bir çevre, korunması gereken tüketicilerin varlığı hepimizce malumdur. Ve yaptığı çalışma, eserler ve başarılar da ortadadır.

 Dinlenecek bir ağaç, gölge yoksa bir çalı dibi demi yok mantığıyla programın adını  çalı dibi koyan GÖKTAŞ toplumun dile getiremediği getirip de duyuramadığı sorunlarını, yöremizin ve bölgemizin Kanal 2000 ekranlarında bas, bas bağırarak, halkın yanında ve halkın tarafında yer alarak, objektif duyurmaktadır.

 Kanal 2000’nin Haber Müdürü  olan Nebahat Demir hanımı aradım ve sordum. Bana aynen “Bağımsız iradenin hür bir şekilde oluşması, kamuoyunun görüşlerinin olumlu-olumsuz da olsa bizleri başarıya taşıyacağı görüşündeyiz” dedi. Nebahat Hanıma ben bu konuda fikirlerimi yazacağım ama sizin eklemek istediğiniz bir husus var mı dedim. Ayrıca Çalı Dibi Programından hoşnut olmayanlar var mı dedim.

 Nebahat Hanımı da ÇALI DİBİ adlı sn. Mustafa Göktaş’ın programının büyük ilgi ve beğeni ile takip edildiğini ve çok olumlu tepkiler alındığını, zaten programa canlı telefon bağlantılarının giderek artmasının bunun göstergesi olduğunu ve her tekrar verildiğinde de en az 25- 30 kişinin TV yi aradığını söyledi. Sn. Nebahat Demir’i Ayrıca kutlarken tüm çalışanlarını ve perde arkasında görünmeyen ve bir şekilde de olsa TV’ye destek veren kişilere de teşekkürler. Ve en önemlisi TV’nin kurucusu olan İSMAİL SAĞLAR’ı tebrik etmek lazım. Nerden aklınıza geldi Göktaş’ı ekrana çıkarmak? Vallahi helal!

 Ayrıca haddim olmayarak sadece Mersin’li olmama güvenerek, bu söz konusu yapılan programa Sevgili ve Sayın Kamer GENÇ’İ davet etmek istiyorum. Tunceli İlinin gönüllerinde taht kuran ve Türkiye’nin tüm sevilen tek kişilik muhalefeti GENÇ ile Sivil Topluma hiçbir menfaat gözetmeksiniz candan gönül veren GÖKTAŞ bu programda buluşmalı ve milleti aydınlatmalıdır.

 GÖKTAŞ iyi adamdır. Veya kötü adamdır. Geçin bunları. Göktaş’ın nasıl bir adam olduğunu tüm memleket biliyor. Adam AB ülkelerinde ses getiriyor. Ben şahsen bu hususları, tartışmaları bir kenara bırakıp bu yapılacak genel seçimler de Ankara’ya Milletin Meclisine gitmesi gerektiğine inanıyorum. O tüm bu konuştuklarını Meclis de konuşmalıdır. Haklarımızı konuşmalıdır. İşsizliği konuşmalıdır. Gerçekten çalanı çırpanı konuşmalıdır. Hak ve hukuk savaşını bizler adına orada vermelidir.

 GÖKTAŞ TV ekranında korkusuz olduğunu göstermektedir. Ben tanıyorum, gerçekten korkusuzdur da. Pratikle teoriğin birbirine uymadığı tüm halkı zıvanadan çıkaran sistem karmaşasından sürekli bahsetmektedir. Haklıdır da. İnsanların bir Çalı Dibine ihtiyaçlarının bulunduğunu dile getirmektedir. Doğrudur da.

Sen GÖKTAŞ, gerçekten Çalı  Dibi olabileceğini düşünmekteysen.

Sen GÖKTAŞ, gerçekten halkın ve milletin savunucusu olabileceğini düşünmekteysen.

Sen GÖKTAŞ, Kanal 2000 ekranlarında dediklerini Mecliste de şaşmadan söyleyip savunabileceksen.

Sen GÖKTAŞ, bu halde git Meclise, git senin yerin Meclis.

Senin gerçekten sağlam bir şekilde halkın ve milletin savunuculuğunu yapabileceğin tek yer meclistir. Git ve savun. Tüm Türkiye’yi memleket, ırk, inanış, gibi unsurları ayrım yapmaksızın TV de haykırdığın gibi ayırt etmeden savun. Savun ki gerçekten de insanlar sayılamayacak ölçüde çalı diplerine kavuşsunlar. 

Sen bu doğrultuda, bu çizginden sapmadan Meclise gitmek için çaba sarf et, ben senin yanında karşılıksız yol yürümeye söz veriyorum. Memleketin ve milletin senin gibi insanlara ihtiyacı var. Duygulara tercüman olan, milletin çektiğini içinde yaşayan, milletin içindeki insanlara ihtiyacı var. Yolun ve bahtın açık gazan mübarek olsun değerli insan. 

                                                                                                                             Mersin İçel İlinden Burak CANLI

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin