26 Nisan 2010 Pazartesi

((slayt izle)) Yüzyıllardır Çektiğimiz Acılar, Ahmet TÜRK ve Ergenekon yazan: Mersin İçel İlinden Burak CANLI

YÜZYILLARDIR ÇEKTİĞİMİZ ACILAR, AHMET TÜRK ve ERGENEKON yazan: Mersin İçel İlinden Burak CANLI

Yazılarım okunuyormuş. Bazen yazılara olmadık ve akla gelinmeyecek ibareler ekliyorum. Almam gereken tepkiler aynen gelmektedir. Haklı olan ama ölçüsü kaçan bu tepkiler den büyük bir memnuniyet duyuyorum.

 

Yazının içeriğinden çok, okunmasını sağlamak için, başlık azımsanmayacak derece de önemli bir yer tutmaktadır. Mesela şu an ki yer alan başlık sayesinde kesimlerin dikkatini çekmek mümkün gözükmektedir.

 

Benden beklenen nedir? Benden beklenen bölücü ve yasa dışı hareketlerin yuhalanması. Benden beklenen direk olmasa da bir takım teşvik ve desteklemeler.

 

Benden kesimlerin beklediğine göre değil de gerçekte var olan ve olması gerekene göre hareket etmek. Hâlbuki sizlerin de takdir edeceğiniz gibi gerçekte var olan ve olması gereken çok farklı şeyler.

 

Hayal dünyamızda tıngır mıngır yaşamaktayız. Bir şeyleri kurtardığımızı zannededuralım işin gerçek yüzü öyle olmuyor.

 

Bir yazı yazmıştım. Hatırınızda mı bilmiyorum. Ahmet TÜRK ve Saldıran Kuvvet diye. Oradaki yazıma alınanlar olmuş. Ve verip veriştiriyorlar bana. Ah ki ne ah dostlar. Ah ki ne ah!

 

Takmışlar kafayı yüzyıllardır Çektiğimiz Acılar adlı kelimeye. Taksınlar. Takın. Takılın. Yüzyıllar boyunca bizlere taktılar da sesinizi çıkarmadınız. Şimdi mi çıkarıyoruz. Şimdi mi dikleniyoruz.

 

Sayın ve Sevgili Ahmet TÜRK senin mutlaka aralık vermeksizin Silivri ve Ergenekon durumları konusunda bire bir oralara giderek bilgi alman ve orada yaşanan bir takım Hukuksuzluklar varsa Haksızlık karşısında bulunan her kim olduğuna bakmaksızın bu duruma el atman gerekmektedir.

 

Bizler gelelim Yüzyıllar Boyunca Çekilen Acılara. Bu söz konusu bahis edilen acıların inkârı koca bir yalan olacaktır. Mutlaka ortada mevcut bulunan acılar vardır. O halde bu acıların kaynağını sende bende aramak yerine gerçek kaynağında aranması bir gerekliliktir. Acıların asıl kaynağı bulunan düzenin hâkimleridir. Bilinmelidir ki bu hâkim kişiler ne sensin ne de benim.

 

Bu koşullar altında yumruk savaşı yerine yastık savaşına dahi karşı olması gereken bizlerin akından çıkarmaması gereken husus sevdamız olmalıdır. Bu sevdanın adı Türkiye Sevdasıdır. Her bir zaman eleştirdiğim. Her bir zaman daha iyi olabilmesini canı yürekten istediğim Ülke Türkiye’dir. Buranın evlatlarıyız. Hatalarıyla doğrularıyla. Eksiklikleri ve fazlalarıyla! Bu sevda yüreğimize işlemiş. Atılamaz. Sökülemez. Bu sevdanın içerisinde ırka bakılmaz. İnanışa bakılmaz. Bu sevdanın içerisinde bölgesine bakılmaz. Bu sevdanın içerisinde ayrımcılık bulunmaz. Bu sevdanın içerisinde sarılınır. İnsana sarılınır. Sımsıkı. Sımsıcak bir sevdadır bunun adı. Ötesi berisi yoktur. Bu sevda anlatılamayacak bir sevdadır. Bu sevda da her bir şey tamdır. Eksik yoktur. Gitsinler yoktur. Terk edin yoktur. Biz vardır. Bütünlük vardır. Sevgi vardır. Saygı vardır. Bu sevdanın güzelliğini Sevgili ve Sayın Ahmet TÜRK’ün tüm insanlarımıza anlatması dileğiyle. MERSİN İÇEL İLİNDEN BURAK CANLI

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin