22 Nisan 2010 Perşembe

((slayt izle)) Fwd: istikbaliniz.pps ( slayt gosterisi ) & Sadece dost.pps ( slayt gosterisi )


 

ekte pps ler


--
SENDEYOLLA  isimli bir gruba girmek istiyorsunuz. Mailinizi açarak kime (to) kısmına SENDEYOLLA-subscribe@yahoogroups.com  adresini yazarak konu (subject) kısmı ve içi boş bir mail atmanız gerekiyor. Bu anlattıklarımda, yani emaille üye olma işlemi yapılırken yapılan en büyük hata, girmek istediğiniz grup adresine üyelik için mail atarken, konu( subject) ya da mailin içine bir şeyler yazılmasıdır. Yukarıdaki emailleri her zaman kime (to) kısmına yazıyorunuz, mailin Subject(konu) ve ana mesaj yazılan kısmı her zaman boş kalmalıdır.
Siz bu maili gönderdikten sonra 3-4 dakika sonra yahoo dan size "Please confirm your request to join" konulu bir confirm (gruba girmek isteğinizi sizin yapıp yapmadığınızı onaylamak için doğrulama maili) gelecek. Bu maili açın ve yanıtla (reply) yaparak hiçbir şey ekleyip çıkarmadan geldiği gibi geri gönderin. Böylece gruba üyeliğiniz gerçekleşecektir.

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin