18 Aralık 2016 Pazar

((slayt izle)) Siyaset sanıldığı gibi, haberlere bakıp okunabilecek kadar basit bir alanla sınırlı değildir.

Siyaset sanıldığı gibi, haberlere bakıp okunabilecek kadar basit bir alanla sınırlı değildir.

Sayın ve değerli yazışma arkadaşım Zeki Bey

Devlet Bahçeliyi kastettiğiniz anlaşılan bu yazınıza bir daha bakalım.

Saat 21.30 gibiydi. Ben de TV'yi kapatıp yattım.

Ertesi gün birileri; "Bu adam ne demek istedi?" diye sordu.

Ben de; "Türkleri iktidar ortağı yapmayacağım, masadan ve kasadan uzak tutacağım" dedi dedim. Onlar bana hayretle baktılar. Haftalar sonraki görüşmemizde; "Zeki Bey siz haklıymışsınız biz de sizinle aynı kanaatteyiz şimdi" dediler.

Bu kadar basit. 

Demişsiniz. Eğer bu sözleri Devlet Bahçeli için söylemiş iseniz. Bu bakış açınız ve yorumunuz çok yanlış bir açıdan bakış ve yanlış bir yorumdur.

Bahçelinin hiçbir koalisyona katılmayacağım sözleri bu anlamda tefsir edilemezdi.

AKP ile koalisyon kursa hem içindeki Fetöcüler tehlikeli şekilde mızıkçılık eder partiyi bölüp CHP'ye kayarak ya da destek vereceklerdi. Hem de CHP, HDP'nin yanında Batılı ülkeler ile birlikte PKK'ya meşruiyet kazandıracaktı ve bir sonraki seçimde belki artık hiç olmayacaktı. Çünkü kendi içini de işgal eden FETÖ örgütü devleti arkasına NATO ve tüm batılı ülkeleri alıp tamamen ele geçirecekti. CHP+ HDP ile koalisyona girse kendisi ve partisi bir daha kimseden oy alamaz ve zaten barajı aşıp bir daha meclise giremezdi

Bahçelinin sözleri, ben PKK'nın da içinde olacağı bir koalisyona asla katılmam ve PKK'ya Hükumette yer vermek isteyen CHP ile iç ve dış güçlere Türkiye'yi bölmek ve parçalayıp Kürt vatandaşlarımızı da esir alıp kullanacak bu kafir PKK ile asla bir arada yer almam anlamına geliyordu. 

Türkleri de Kürtleri de masadan ve kasadan uzak tutmayı bırakın, Masayı da kasayı da PKK'yı kullanan düşmanlarımıza ve PKK'lı hainlere bırakmam anlamını taşıyordu. Eğer MHP+CHP+HDP hükümeti kurulsa idi hepsini Yabancılara çalışan FETÖ yönetecek ve hala çalıştığı Türkiye'yi bölüp parçalayarak bir kısmına egemen yapılacağına dair zannı da görüntüsü de sadece ABD + İngiltere ve Almanya'nın dolayısı ile AB'nin Osmanlıyı paylaşanlar gibi paylaştıkları belki de artık Türkler diye küçük bir vilayet dahi bırakmayacakları yok oluşumuza sürüklenecektik.

Bahçelinin daha önceleri yaptığı bir çok şeyi pek beğenmem ama iki hareketi daima dikkatimi çekmiştir ve bu iki harekette de yalnız karar vermediğini düşünüyorum. 1) Ecevit'in iktidarını elinden alan Siyonist Kemal dervişten, içinde olduğu Hükumeti düşürerek kurtarması 2) Yedi Haziran seçimleri sonrası Türkiye'yi parçalayacak seçim sonuçlarında Koalisyonlara katılmayacağını açıklayarak, tüm batı dünyasının FETÖ örgütünün İstanbul sömürge dukalığının ve medyasının oluk gibi para akıtarak alabildikleri seçim sonuçları sonunda oyunu bozup PKK'yı hükumete ortak etmemesidir. 

Bir düşününüz. PKK gerçek bir Kürt partisi olmayan HDP'li belediye başkanlıkları ile neler yaptı?

Eğer hükümete ortak olup bazı bakanlıkları eline alsa batının desteği ile neler yapmazdı ki, CHP li bakanlar ve dış destek ile Hükumeti de esir alarak neler neler yapardı ve yapılması gereken neleri önlerdi. HDP'yi o sonuçlara taşıyan Kürtler değildir. Batı ve içerideki sömürge valiliğidir. Aldıkları oyların bir çoğu, CHP oyları ve Nişantaşı gibi bazı sömürgeci mahallelerin oyları ile birde Kürtlerin sandıktan başka bir partiye oy çıkarsa köyünüzü yakarız ileri gelenlerinizi köy meydanında kurşuna dizeriz tehditleri altında oy vermek zorunda kalan Kürt oyları idi. Parlamentoya girenler Hükumete giremedikleri halde mecliste siyaset yolu ile amaca ulaşmayı terk edip anarşiyi kışkırtmakta kullanıldılar.

Halada da batılılar tarafından kendilerine verilen sömürgeleri olmak şartı ile Kürtler üzerinde egemen ve Ermenistan'a da toprak vermek şartı ile HDP ye sürekli destek ve Türkiye'ye sürekli köstek sözleri veriyorlar.

Siyaset sanıldığı kadar haberlere bakıp okunabilecek kadar basit bir alanla sınırlı değildir.

Gönülden Selamlarımla

A. D. Şimşek

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.