19 Aralık 2016 Pazartesi

((slayt izle)) ABD polisi: Türk meslektaşlarımızın yanındayız

ABD polisi: Türk meslektaşlarımızın yanındayız

ABD'nin New York eyaletindeki Times Meydanı'nda "İstanbul'da gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan polis memurları için" anma töreni düzenlendi.

ABD'nin New York eyaletinde Times Meydanı'nda İstanbul'da gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan polis memurları için anma töreni düzenlendi.

New York Polis Teşkilatında görevli polisler anma törenine katılarak Türkiye'ye dayanışma mesajı verdi.

New York Polis Teşkilatı Müslüman Polisler Derneği Başkanı Adeel Rana, anma töreninde yaptığı konuşmada, "Türk meslektaşlarımızı desteklemek ve dayanışma mesajı vermek için bugün burada toplandık." dedi.

İstanbul'daki korkunç terör saldırısını asla unutmayacaklarını belirten Rana, Türk dostlarının yanında olduklarını ve bütün dünyanın terörle mücadelede birleşmesi gerektiğini vurguladı.

"Türk meslektaşlarımızın yanındayız"

New York Polis Teşkilatında görev yapan Türk polis memuru Ali Hammutoğlu ise terör saldırıları sonucu hayatını kaybeden Türk polisi ve askerlerine başsağlığı diledi.

Masum insanlara ve onların güvenliğini sağlayan polislere saldıran katilleri lanetlediklerini ifade eden Hammutoğlu, devletin bütünlüğü ve halkın güvenliği için hayatını feda eden Türk meslektaşlarının yanlarında olduklarını belirtti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ABD Şubesi Başkanı Mustafa Tuncer, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polislerin anısını Times Meydanı'nda yaşatmak istediklerini söyledi.  18 Aralık 2016 Pazar 11:23

http://www.anadoluhaberim.com/abd-polisi-turk-meslektaslarimizin-yanindayiz.html

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.