27 Aralık 2016 Salı

((slayt izle)) Gerçek tarihimi araştıracak kaynaklar orta henüz çıkmadı ki tam bilelim.

Gerçek tarihimi araştıracak kaynaklar orta henüz çıkmadı ki tam bilelim.

Kuvvetler ayrılı konusu yazının altında Not: başlığı ile konulmuştur.

Değerli Zxxx Bey Kardeş

Timurlenk'in Türk ağırlıklı ordusu gelmiş Pek çok yerli diğer halklar ile birlikte çok sayıda Türkleri ağır zulümler ile katletmiş. Sivas'ta  kırsala Türkleri boynuna kadar yere gömdürüp o kafaları kurtlara ve diğer yırtıcılara kemirttirerek öldürüp, Yıldırım Beyazıt'ın Batıya haçlıların üzerine ilerlemekte olan yürüyüşünü durdurup doğudan gelen Türkler ile savaşmaya zorlayarak sayısız Türk ve Müslümanın ve dahi Hristiyan azınlıklardan olanların canlarını almış katletmiştir. Kavalalı Mehmet Ali paşa vali olarak gittiği Mısıra sultanlık ederek Osmanlıya ihanetle kalmamış birinci cihan harbinde Mısır ordusunun Güney doğumuzu ve o zamanki Şam vilayetimizi işgal ederken haçlılarla savaşan millet ve ümmetimizin, kendisinden sonraki tarihin akışını değiştirip yok olmasına sebep olacak ihanetin yollarını açmıştır.

Tarih pek çok acı ve tatlı olaylar ile doludur. Türkiye de maalesef gerçek tarihleri araştırıp analiz edebilecek  tarih kitapları yoktur. Batıdan iktibas edilenlerde zaten Türklere ve İslam'a nefretle dolu ama tarafsız görünümlü tarihçilerin yazdıkları ön plana çıkarılmıştır. 

Bildiğiniz gibi Türkiye Cumhuriyeti devleti 1920lerde gökten zembille inmiş bir millettir ve Dini ataya tapmak mezhebi tapınak şövalyeleri mezhebi ilk Türk olarak dünya gelmiş Hz. Âdem-i yani ataları da Kamal Atatürk'dür. Tarihimiz tam olarak elimizde olmadığı için bu sorunlu Atatürk ismini şimdilik gelecekteki gerçek tarihe bırakalım

Dolayısı ile Tarih böyle başlar. Latin harfleri ile yazılır ve orta Asya'daki Türk dillerinin binlerce yıl önceki bir iki bin kelime ile konuşulur olarak okullardaki al fa be lerimiz de uyu uyu yat uyu diye başlamak üzere programlanmış hayatın akışı için de geçmişe doğru ilerleyen ilericiler eli ile yönetilmiş. Tarihi doğumu ile 1920 li yıllarda başlamış. Doğumuna vesile olan batı medeniyeti yıkmak üzere zamanda ve mekan da batıya doğru yürüyen Osmanlı denilen hain ilan edilen tarihin en şerefli devletlerinden çocuğudur. Ama zorla reddi miras ettirilip tün terekesi Haçlı ve Siyonistler tarafından paylaşıldığından mevcut vatanın dahi yer altı zenginlikleri de yabancılar tarafından gizli anlaşmalar ile paylaşılıp icatlar keşifler yapmak ve gelişme çabaları da yasaklanmış, bu anlaşmaları korumak üzere başımıza İstanbul sömürge valiliği ve ona bağlı olarak da CHP yerli devşirme birlikler başkanlığı batının çıkarlarının muhafızı olarak bekçi yapılmıştır. Tarihimizin başlangıcı da doğumundan itibaren başladığından. Sezaryen ameliyatı ile Osmanlının karnından önce Osmanlıyı öldürüp sonrada ölü ana' nın karnından batılı kasapların intikamı olarak alınıp kader diye de yoksulluk fakirlik çaresizlik içinde acı çekerek geçecek bir asır ömür biçilip devlet bir asır sonra ölmek üzere içine yerleştirilen bir zaman ayarlı bomba ile yaşamaya  tasarlanmıştır. Tarih de bu tarihten itibaren geçmişine yolculuk şeklinde Asya dağlarındaki göçerlik dönemine kalkan bir trene bindirilmiş ve batıya götürüyoruz diye cenazesi ana yurduna gömülmek üzere doğuya doğru sefere çıkarılıp boşaltacağı yerlere batıların geri dönmesi amaçlanmıştır. İnsanları vatan ve milleti için canlarını feda etmek yerine kendi çıkarları için vatanı satmaktan çekinmeyecek şekilde programlanıp çoğumuz mankurtlaştırılmışız dır.

İleri gelenlerden bir İngiliz devlet adamı biz Türklere öyle bir oyun kurduk ki en azından iki asır daha kendi ecdatlarına küfür edeceklerdir demişti.

Bu yüzden Tarihi konularda daha ciddi konuşa bilmemiz için Mutlaka bir Osmanlı ve Selçuklu tarihi araştırmalar fakültesi kurup öğrencilerini de orta öğretimin başında başlamak üzere yazıları ve lisanları tedrisatın en ağırlıklı ders olarak okutmaya başlanmalıdır. Bizler hayatta kalmış isek okuduğumuz bizleri kısa sürede bitirecek yazılı tarihin değil, milli ve genetik hafızamızda, içgüdülerimiz de İlk insan Adem den beri mevcut olan bilgileri taşıyor olmamız. Allah'ın bizleri Kuran ile şereflendirmesi sonrasında insan olduğumuzu belki dünyada topluca fark etmiş tek millet halinde yoğurulmamız dan devam etmektedir ve etmeye de devam edecektir. Bireyler için ise en büyük tehlike ben merkezli düşünmeye yönelmektir. 

Not: Seçimle gelen ve sınırlı süreli başkanlık sistemi tek adam sistemi değildir. Kuvvetler ayrılığı olarak Yasama (Meclis) Yürütme (Hükumet) Yargı (yasamanın çıkaracağı yasalar ile yargılayıp adaleti gerçekleştirmek) Bir birinden ayrılacak ve yasama meclisinde barajlar düşüp bütün milletin temsilcileri yasaları Hükumetten bağımsız çıkaracaktır. Halen hükümetler mecliste çoğunluğu olan ya da koalisyon ile çoğunluğa sahip olan hükümetlerin getirdiği yasaları ister istemez onaylamak zorunda kalmaktadır. Başkanlıkta Yürütmenin Yasama meclisinde direktif verir gibi kanunlar çıkara bilmesi imkânsızdır.  Sadece yasa ihtiyaçları bildirir. Meclis gerekirse aynen olaylar gerekirse ret eder. Gerek ise kendi çoğunluk iradesi ile gerekli değişiklikler yaparak kabul eder. Bu konuyu görmezden gelenler ileride çok partili mecliste istedikleri gibi partileri çarpıştırarak geçmişte olduğu gibi sömürgecilerin dedikleri bilerek ya da bilmeyerek onaylamak durumunda kalırlar. Başkan ne sultandır, ne de kral, süreli olarak seçilip gelir. En fazla iki defa seçilebilir veya seçilemez. Süresi dolunca da artık aday olamaz ve gider. Yıllardır söylenen kuvvetler ayrılı TC. Tarihinde ilk defa gerçekleştirilmiş olur.

Selam ve Saygılarımla  

A. D. Şimşek

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.