9 Şubat 2010 Salı

Ynt: Re: (MADENCİYİZTR) Oda seçimleri ile ilgili

Öncelikle eski oda yönetimini seçimi kazanmaya yönelik çalışmalarından ve seçimi kazanmış olmalarından dolayı tebrik ediyorum. Demokratik bir seçimdi hak ettiler kazandılar.
Gelelim son mesajı yazan arkadaşın yazısına!!!
''listeyi görmenize gerek yok, MİGEM üstlü mevcut AKP'nin güdümünde bir grup.
Önce Hükümet, Sonra Cumhurbaşkanlığı, YÖK, Anayasa Mahkemsi, Danıştay, şimdi de meslek odalarını ele geçirme hareketininin bir parçası''
Bu nasıl bir mantık arkadaşım o ele geçirecek denen vatandaşlar uzaydan mı geldi, nasıl düşünebiliyorsunuz böyle şeyleri demokratik bi seçim olsun deniyor söylenen laflara bak. bu bir yarıştır bugün bayrağı sen öne götürüsün yarın diğeri öbür gün başkası... ben işte bu zihniyetlerin değişmesini istiyorum. insanları şucular bucular diye kamplaşmalara bölen ve odayı vs yerleri şucular ele geçiriyor söylemlerine karşıyım. herkesin demokratik hakkı seçmek ve seçilmek... kınıyorum böyle arkadaşları ve böyle düşünenleri. böyle lafları ancak koltuklarını kaybetme kaygısı yaşayanlar söyleyebilir.ümidim odur ki birgün bu söylemler söna erecektir. Oda yönetiminin de buna öncülük etmesini istiyorum!

Sadullah Mermer
Maden Mühendisi