26 Şubat 2010 Cuma

((slayt izle)) SAVAŞ İSTANBUL DEPREMİYLE BAŞLAYACAK ( SENERYO)

Bu gün New York Times olası İstanbul depremini manşete taşıdı.Haberde "Deprem uzmanlarına göre İstanbul depreminde felaketin boyutu Haiti'deki depremden bile daha büyük olabilir." deniliyor.Amerikan teknolojisi o kadar gelişmişki bize oralardan depremin büyüklüğü; ölen ve yaralanan sayısını bile tesbit edebiliyorlar.İlginçtir Haiti depreminden hemen sonra asayiş amaçlı Amerikan askerleri bölgeye konuşlandırılmıştır. Bu bize ABD'nin Millenium Challenge tatbikatının canlı versiyonunun Haitide uygulandığı izlenimini veriyor.

Amerika dünya üzerinde, dünya kamuoyunun daha farkına varamadığı silahlarla o ülkelerin yönetimlerini tehtit ederek yönetimleri kendi plan doğrultusunda haraket etmelerine zorlamaktadır.Bu silahlardan biride HAARP tır.Bu teknoloji ile istediği bölgede fay hatlarına etki ederek büyük depremler yaratma gücüne sahip olmasıdır.Bu gücü ülkemizin yöneticileride bilmekte ve bu tehtit altında zaman kazanmak için her isteneni yapmaktadırlar. İşte iç çekişme buradan kaynaklanmaktadır. Ülkemizde yönetim kademesinde bu ulusal soruna karşı direnmek için iki yöntem kendi arasında çarpışmaktadır.Birinci yöntem her türlü isteğe boyun eğer gözüküp olası saldırıya karşı zaman kazanmak, diğeride her türlü saldırıyı kabullenip ülke içinde tam bağımsız olmayı hedeflemiştir.

Günlük haberlerde karşılaştığınız tüm olaylar bu çerçevede gelişmektedir.Bu işgal öncesi ülkede temizlik haraketidir.Amerika Büyük ortadoğu projesinde kendisine engel olmak isteyen her türlü oluşuma karşı ele geçirdiği yönetimler eliyle operasyonlar yapmaktadır.Olası bir işkalde Türk askerinin tarihte gösterdiği savaşma yeteneğini kırarak az hasarla galip gelmeyi planlamaktadır.Bu nedenle her türlü hazırlığın yapıldığı merkezler aranmış, direnç gösterecek komutanlara baskı uygulanmaya başlanmıştır.Bu operasyonun zamanı daralmış olup yönetime olası bir İran saldırısı için kayıtsız taraf olma şartı sunulmaktadır.Bu saldırı için Türk ordusu kullanılması istenmektedir. Bu istek gerçekleşme aşamasında dirençle karşılaştığında HAARP teknolojisi devreye girecek ve Millenium Challenge tatbikatı şartları ile ülke istila edilecektir.Bu Büyük Ortadoğu Projesi için şarttır.Yüzyıl önce Mustafa Kemal Atatürk tarafından tahmin edilemiyen bir başarı sonucunda ertelenmiş olan proje için artık uygun ortam ve zaman oluşmuştur.Büyük sorun İran'la Türkiye'nin anlaşarak birlikte haraket etmesidir ve bu Büyük Ortadoğu Projesine büyük hasar verecektir.Komutanlara yapılan baskının altında yatan gerçek budur.

Bu gün New York Times olası İstanbul depremini haber verirken Türk komuta kademesine bu mesaj verilmiştir.

Lütfen Millenium Challenge tatbikatı ile HAARP teknolojisini araştırın.

asoskay


--
--------------------------------------------------------------------------------------------------
GOOGLE grup ARKA BAHÇE'nin arsivine gitmeniz icin linki tiklayin.
http://groups.google.com.tr/group/acikalan?hl=tr

FACEBOOK grup ARKA BAHÇE'nin arşivine gitmeniz için linki tıklayın
http://www.facebook.com/group.php?gid=92689065713

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin