12 Şubat 2010 Cuma

((slayt izle)) Sevgili grup üyesi arkadaşlar, ÇETKODER Genel Başkanı MUSTAFA GÖKTAŞ bölgesel TV de canlı yayına başlıyor. Bana gelen bilgi ve haberi size gönderiyorum. işte o haber:

GAZETECİ YAZAR VE İKTİSATÇI, ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER) GENEL BAŞKANI MUSTAFA GÖKTAŞ, KKTC'DEN AYAĞININ TOZU İLE GELDİĞİ MERSİN'DE İSMAİL SAĞLAR'IN KURUCUSU VE GENEL YAYIN YÖNETMENİ OLDUĞU, NEBAHAT DEMİR'İN HABER KOORDİNATÖRLÜĞÜNÜ YAPTIĞI KANAL 200O BÖLGESEL TELEVİZYONUNDA CANLI YAYINA KATILIM YAPACAK.

MUSTAFA GÖKTAŞ CANLI YAYINA BAŞLIYOR

Mersin'de kurulu bulunan ve bölgeye hitap eden "yörenin güçlü sesi" sloğanı ile yayın hayatını sürdüren, www.kanal.2000.com.tr web adresli kanal2000 TV de canlı yayına başlıyor.

ÇEVRE VE TÜKETİCİ ağırlıklı konuları ele alacak olan Göktaş usta yorumcu ve televizyonun haber koordinatörü olan NEBAHAT DEMİR ile beraber proğramı birlikte yapacaklar.

PROĞRAMDA Canlı yayın bağlantısı alarak vatandaşların Çevre ve Tüketici konularında dert ve sıkıntılarınıda dinleyip onlara hukuki yardım ve yol gösterecek olan Göktaş, proğramda zaman zaman Yönetmen Nebahat Demir ile beraber ülke gündemine ilişkin değişik konularda yorum ve analizlerde de bulunacaklar.

Göktaş,  "haftada bir gün CUMARTESİ günleri kanal 2000 TV de Mersin ve Akdeniz yöresi insanları ile beraber olacağız. Tüketicilerin her husustaki yakınmalarına, dert ve şikayetlerine sahip çıkacağız. Aynı anda çevreye karşı sorumluluk bilincimizin gelişmesi, çevresel değerlerin korunması açısındanda proğramın topluma büyük katkısı olacağına inanıyorum. Bu açıdan tüm Topluma, çevreye duyarlı insanların proğrama gönülden iştirak etmelerini istiyorum" dedi.

Kanal 2000 TV haber kordinatörü Nebahat Demir ise, "Göktaş Basın camiasına çok büyük hizmet vermiş. Mersin ve yöresinde ise çok büyük emeği olan, geçmişte siyasetdede önemli katkıları bulunan, şu anda ise Çevre ve Tüketici hususlarında başında bulunduğu ÇETKODER ile çok büyük işlere imza atan insandır. Kendisi ile proğram yapmak, sunmak, birlikte halkımıza birşeyler vermek çok güzel bir hizmettir. Bu hizmeti beraber yapmak ise bana ayrı bir mutluluk vermektedir. Göktaş, dalında ve uzmanlığı alanında ender ve öncü insandır. Hümanist biri olmasının yanında DEMOKRAT duruşu ilede tüm toplumun sevgisi kazanmış bir mesleki büyüğümüzdür. Kanal 200 TV de bulunmasından ve beraber olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Kanal 2000 TV Kurucusu ve Genel Yayın yönetmeni İsmail Sağlar ise, "Televizyonumuz her işte ve her alanda öncü olmuştur. Habercilikte de, yorumculuk da da, ilkeli ve tarafsız yayıncılıkda da hep ön saflarda olmuştur. Ayrıca kurulduğundan bu yana duruşundan, çizgisinden vazgeçmemiş, her zaman halkın ve haklının yanında yer almıştır. Mustafa Göktaş bu çizgide ve bu duygu ve düşüncede DEMOKRAT yapısı ile ve başında bulunduğu görevler nedeniyle bulunduğumuz yöreye, ülkeye, insanlığa, özellikle çevre ve doğaya çok büyük emeği katkısı olan sevilen bir basın emekçisidir. Başında bulunduğum kanalda olmasından mutluluk duyuyorum. Kendisine aramıza hoş geldin diyorum, başarılar diliyorum" dedi.

Pazartesi günü Müjde FM'de canlı yayında olan Göktaş, Salı Günü Ankara Radyosunda canlı yayında idi. Bundan böyle her hafta CUMARTESİ GÜNLERİ ise Kanal 2000 TV de saat 13.oo da canlı yayında olacak.
 
HABERİN YER ALDIĞI İLGİLİ LİNK:
 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin