12 Şubat 2010 Cuma

((slayt izle)) Sevgi Sözleri - 4

SEVGİLİM Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında. Sevgililer günün kutlu olsun.
SEVGİLİM Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara... Sevgililer günün kutlu olsun.
SEVGİLİM Sen seni seveni görmeyecek kadar körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur. Sevgililer günün kutlu olsun.
SEVGİLİM Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryüzüne hiç güneş doğmazdı. Sevgililer günün kutlu olsun.
SEVGİLİM Bir erkekle mutlu olmak için onu çokça anlayıp az da olsa sevmek; bir kadınla mutlu olmak içinse onu çokça sevip, anlamaya hiç çalışmamak gerekir. Sevgililer günün kutlu olsun.
SEVGİLİM İnsanlar gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar. Sevgililer günün kutlu olsun.
SEVGİLİM İçim o kadar senle doldu ki… İnsanlar seni göz bebeklerimde görürler diye bakmaya korkar oldum. Sevgililer günün kutlu olsun.
SEVGİLİM Seni acılarımın içinde canım gibi saklıyorum. Sevgililer günün kutlu olsun.
SEVGİLİM Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır... Sevgililer günün kutlu olsun.
SEVGİLİM Yüreğimdeki tek arzu, hayalimdeki tek tutku, beni yaşatan tek duygu senmişsin bebeğim... Sevgililer günün kutlu olsun.
SEVGİLİM Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yalnızlığımı, çaresizliğimi.. Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım. Sevgililer günün kutlu olsun.
SEVGİLİM Gençliğine güvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken. Sevgililer günün kutlu olsun.
SEVGİLİM Mutlu olmayı biliyorsan, sevmeyi bileceksin gerçekten seviyorsan, ömrünü vereceksin. Sevgililer günün kutlu olsun.
SEVGİLİM Aşk dudaklarda kahkaha değil, gözlerdeki yaştır. Maksat sevgi uğrunda ölmek değil, uğrunda ölecek sevgili bulmaktır... Sevgililer günün kutlu olsun.
SEVGİLİM Sevmek saçak altına sığınan göçmen kuşun kar tanecikleri arasında uçuşan beyaz tüyünü görebilmektir. Sevgililer günün kutlu olsun.
SEVGİLİM Yarı dalgalı olmamalı deniz, Ya tam durulmalı, ya da tam kudurmalı. Yarı ümit vermemeli sevgiliye, Ya tam sevmeli, ya da çekip gitmeli. Sevgililer günün kutlu olsun.
www.sevgililergunuhediyeniz.com
www.sihirlikartlar.com

 
Doğadan Gelen Güzellik Ve Sağlık
www.doganinsihri.com
Bitkisel, doğal sağlık ve güzellik ürünleri, organik, katkısız gıda
Şifalı bitkiler, güzellik formülleri, hızlı ve kolya kilo verme
Cinsel güç arttırıcı ve cinsel fantezi ürünleri
Web sitemize üye olun, süprizlerden yararlanın

http://groups.google.com.tr/group/hava_civa
http://groups.google.com.tr/group/bitkiselguzellikvesaglik

hava_civa@googlegroups.com

bitkiselguzellikvesaglik@googlegroups.com
www.vidifoto.com  


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin