20 Şubat 2010 Cumartesi

((slayt izle)) Matrix den çıkabilir misin?

Matrix den çıkabilir misin?
Şu halinle sadece bir ürünsün. Yani üretilmiş olan.. Üzerinde üretim tarihin, (doğum günün) imalat belgen, (kimliğin) geçerlilik süren ve seri numaranla, yaşadığın yer ve ikametgah adresin, topluma bağlanmışlığınla hem de kaliteli bir ürünsün. Sadece kimliğinle değil, zihin yapın, düşünce biçimin, hayallerin, kaderin, toplum içinde seçtiğin, olduğun ve olabileceğin bütün şablonik rollerinle, kısaca bütün düşünsel (sanal) kısmınla da üretilmiş bir bilgisayar dosyasısın sen. Seninle herşey yapılabilir: kopyalanır, başka yere taşır, saklanır ve silinebilirsin.

Rahimde oluşmaya başladığın andan bu güne kadar sana programlar yükleniyor. İlk olarak anne-babadan genetik aile yapısı programı yüklendi sana. Ardından çevre ve okul devreye girip kendi programlarını yüklediler. Belli bir gelişme durumuna kadar bu altyapıya ihtiyacın olacaktı, ama toplum sen büyüdükçe daha ağır programları devreye soktu: Tarih, Tanrı bilinci ve din! Böylece sınırları belirlenmiş ve bir kalıba sokulmuş olan seni kendi içinde kilitleyip anahtarı da kör bir kuyuya attılar. Bütün bunlar binlerce yıl aldı, o gün bu gündür kendi içinde kaybolmuş bir deryasın..

Uyananlar oldu. Yüzde kırk, elli, hatta kimi yüzde doksan dokuz düzeyinde uyanışlar gerçekleştirdiler. Uyuyanlar uyananları, çemberi kıran, realite denilen katı duvarı aşanları önce deli ilan ettiler, işin içinden çıkamadıklarında da aydınlanmış, yükselmiş üstad ve evliya, peygamber gibi sıfatlarla adlandırdılar. Zaman geçti, köprülerin altında çok sular aktı. Taş, demir, ve bilim çağı olarak adlandırılan süreçlerden geçtin, ama her çağda sana uyumanın bir başka yolu bulundu. Bilim çağının kendisi uyumanın araçlarını yaratmaya başladığında artık çok değişik bir uyuma çeşidi çıkmıştı ortaya: gözleri açık uyumak!

Gözleri açık uyumak, kullanılan yöntem biçimlerine bağımlılıkla geldi. Uyanmak üzere kullanıla gelen bütün yöntemler, (meditasyon, şifa uygulamaları, Reiki, spritüel öğreti kalıpları, kanal bilgileri, gruluk, üstadlık, melekler ve hatta tanrı) bütün bu araçlara tutununca amacı gözden kaçırdın, sen şimdi duvarı aşmak üzere kullandığın merdiveni duvarı aştıktan sonra da halen sırtında taşıyorsun, yanı gözlerin açık uyuyorsun! Duvarı aşmışsan merdivenin işi bitmiş olmaz mı ? Artık deliliğin tarifini şöyle yapabiliriz: delilik; üzerine çıkıp duvarı aştıktan sonra da merdiveni sırtında taşımaktır. Sırtındaki merdivenleriyle övünen, hatta bununla hava atıp gezinen o kadar çok insan varki. Onlar çok şey konuşur, pek çok şeyi renkli kelimelerle anlatarak senin kendini birazcık iyi hissetmeni sağlayabilirler, hokus-pokus yapmak onların işi, ancak bu ne onların ne de seni aydınlatamaz. . Kişisel-ruhsal yöntem sertifikalarının bireyleri aydınlattığı görülmemiştir. Kendi gücünden uzaklaştıkça sertifikaların çoğalacak, onlar çoğaldıkça sen zayıflayacaksın..

Bu dünya denilen yer; dünyayı kendi istedikleri gibi yönetme işleminin kendi tekellerinde olduğunu düşünen, kendilerini seçilmişler olarak adlandıran, dünyanın ve herşeyin sahibi olduklarını sanan azınlık bir grubun dünya nimetlerinin yüzde doksanını kullanması, sadece yüzde onu ile yetinen çoğunluğun ise uyuması için yaratılmış bir matrixtir. Bu nedenle artık uyanış kişilerin bireysel çabaları ve sorumlulukları altına daha çok girdi. Çünkü artık Allah da dahil olmak üzere herşeyle aldatılıyorsun. Toplumsal hipnoz hiç bir zaman bu kadar yoğun olmamıştı. Dünyayı kendi çıkarlarının gerektirdiği şekilde yönetenler en etkili uyku biçiminin korku ve savaş olduğunu keşfettiler. O gün bu gündür yeryüzünde savaşlar hep sürüyor.

Dünyada tüm olup bitenlerin, savaşlar, barışlar, iç ve dış siyaset, Afrika`da açlıktan ölen çocuk, bir ülkenin ve senin ekonomin, dostluk ve düşmanlıklar; hepsi ama hepsinin yürürlüğe konulmuş programlar olduğunu anlayabilir misin?

Bir ürün olmayı bırakıp ÜRETEN (yaratan) olabilir misin?


Matrix den çıkabilir misin?

O zaman aydınlanmış olacaksın ve sen aydınlandığında ateşinden başkaları da tutuşabilecek. Ancak senin aydınlanmandan korkanlar, uyanmaman için çaba gösterenler de var. Onlar korkunun ve bağımlılıkların tüyden askerleridir; üfür gitsin!

--
--------------------------------------------------------------------------------------------------
GOOGLE grup ARKA BAHÇE'nin arsivine gitmeniz icin linki tiklayin.
http://groups.google.com.tr/group/acikalan?hl=tr

FACEBOOK grup ARKA BAHÇE'nin arşivine gitmeniz için linki tıklayın
http://www.facebook.com/group.php?gid=92689065713

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin