16 Şubat 2010 Salı

((slayt izle)) KÖPEK BALIĞINA KAFA ATAN ÇILGIN HAMSİ - Özkan BOSTANCI

KÖPEK BALIĞINA KAFA ATAN ÇILGIN HAMSİ

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ’nin Ak Parti yönetiminde geçirdiği süre içinde gelinen durumu özetlersek; içten ve dıştan tam bir KUŞATMA altında olduğumuzu söyleyebiliriz. 

OSMANLI’nın yıkılmadan önceki son senelerindeki görünümüne benzer bir durumla karşı karşıyayız. 

Yüzyıl öncesinin sömürgeci devletlerinin yerine geçen GLOBALLEŞME-KÜRESELLEŞME devletlerinin KÜRESEL mimarları, dünyayı yeniden yapılandırırken dünyanın merkezinde yer alan ülkemizi daima ön planda tutmuşlardır. 

Ülkemiz KÜRESEL saldırılardan nasibini her geçen gün artan bir dozda almaktadır.

Dün GALATA BANKERLERİ ile başlayan borçlanma serüvenimiz, 1875’te İmparatorluğun iflasını ilanı ile kurulan DUYUNU-UMUMİYE İdaresine tüm "OSMANLI DEVLET BÜTÇESİ"nin teslimi ile sonuçlanmıştı. 

Bugün bütçemiz "DUYUNU-UMUMİYE"nin 2000 versiyonu olan IMF ve "DÜNYA BANKASI"na teslim edilmiştir. 

Dünkü borçlandığımız "YAHUDİ BANKERLERİ"nin yerini bugün çoğunluğunu "YAHUDİ SERMAYESİ"nin oluşturduğu bu iki kurum almıştır. 

HÜKÜMET'in EKONOMİST'leri her geçen gün "PEMBE TABLOLAR" çizmelerine rağmen bizi kıskıvrak bağlayarak hareketsiz kılan borçlarımız artmakta, İŞSİZLİK çoğalmakta, ÜRETİM düşmektedir. 

OSMANLI'nın son dönemi ETNİK ve DİNİ ayaklanmalarla geçmişti. 

Bugün de otuzbin cana mal olan etnik PKK ayaklanması "DOST(!) ve "MÜTTEFİK(!)" ABD’nin ve AB’nin desteği ile halâ sıcaktır. 

ABD’nin KUZEY IRAK’ı işgali ile konrolu altındaki bölgede kalan silahlı PKK elemanlarının TÜRKİYE’ye sızması ile yeniden sıcak çatışma ortamına dönüleceğinin işaretleri alınmaya başlamıştır. 

PKK başı Abdullah ÖCALAN; ikametine tahsisli "İMRALI SARAYI"ndan verdiği "TALİMAT ve DİREKTİF"lerle "T.C. Devletine karşı savaş"ı başlattığını bildirmiştir.

Bütün IRAK sathında başlayan direnişler karşısında en güvenli bölge olarak kendisine müzahir "YAHUDİ KÜRTLERİ"nin bulunduğu KUZEY IRAK bölgesine askerlerini çekmeyi planlayan ABD’nin bu davranışı ile "KÜRT DEVLETİ(!)" kuruluşunu fiilen tamamlamış olacaktır. 

ABD kontrol ve denetimindeki bu devletin bundan sonraki ilk hedefinin "YUMURTALIK PETROL TERMİNALİ"nden DENİZE AÇILMAK olduğu söylenmektedir.

Bu maksatla ilk işi de TÜRKİYE'nin egemen olduğu topraklarla birleşmek için "İSYAN ATEŞİ"ni yaymak olacaktır. 

BOYUNA-POSUNA ve EKONOMİK bitmişliğine bakmadan TÜRKİYE’ye karşı ULUSLARARASI dış destek bularak "KAFA TUTMA" cesaretini gösteren ERMENİSTAN’ın durumu ise daha "TRAJİ-KOMİK"tir. 

Bugün ERMENİSTAN’ın ön yayak olduğu "SÖZDE SOYKIRIM TASARILARI" pek çok "DÜNYA PARLEMENTOSU"nda bize rağmen "KABUL" edilerek, TÜRKİYE adeta sorumlu olarak gösterilmeye çalışılmaktadır. 

2.5 milyonluk ERMENİSTAN, bağımsızlığını kazandığı 1991’den itibaren sınırlarımızın çizildiği 1921 KARS ve GÜMRÜ Antlaşmalarını "TANIMADIĞINI" ileri sürmektedir. 

RUSYA FEDARASYONU, 1991’deki büyük toprak kaybı ve ekonomik rejim değişikliğini müteakip PUTİN ile birlikte yeniden toparlanmaya başlamıştır. 

RUSYA, "Çar Büyük Petro"nun tarihi vasiyetnamesinde gösterilen "TÜRKİYE ÜZERİNDEN SICAK DENİZLERE İNME" politikasında israrlı olduğunu göstermektedir. 

AVRUPA BİRLİĞİ, dünyayı yönetecek yeni bir SİYASİ GÜÇ olma yolunda büyük bir genişleme göstermiştir. 

TÜRKİYE’yi ABD politikalarının "ORTADOĞU"daki destekçisi olarak gören AB, "Güney Kıbrıs"ı içine alarak ülkemizi güneyden tam bir KUŞATMA altına almıştır. 

Ayni AB, "KOPENHAH KRİTERLERİ", "UYUM YASALARI" gibi dayatmalarla MİLLİ BİRLİK ve bütünlüğümüzü, "TARİHİ ve KÜLTÜREL ZENGİNLİK"lerimizi ortadan kaldırıp bizi bölerek, parça parça yutulmaya hazır hale getirmektedir. 

YUNANİSTAN, "MEGAL-İ İDEASI"nın doğrultusunda yönlendirdiği politikalarından bugüne kadar hiç taviz vermemiştir. 

Şimdi "KIBRIS ile BATI ve GÜNEY"den "ANADOLU KUŞATMASI"nı tamamlamıştır. 

Ayrıca, KARADENİZ kıyılarında kurulacak PONTUS DEVLETİ ile İSTANBUL’da kurulacak BİZANS artığı "ORTODOKS PATRİKLİK DEVLETİ(!)" ile içeriden KUŞATMA harekatına devam etmekte ve bunun için de beslediği "MİSYONER"ler ile AB desteğini kullanmaktadır. 

ABD-İSRAİL İttifakı; "GENİŞLETİLMİŞ BÜYÜK ORTADOĞU PROJESİ" adı altında başlatıkları ileri harekata devam etmektedir. 

Bu proje ile ilgili olarak "KAFKASLAR BÖLGESİ"nde Gürcistan, Ermenistan ve Azerbaycan’da...

"BALKANLAR BÖLGESİ"de Bulgaristan ve Romanya’da açılacak ABD üsleri ile "TÜRKİYE’nin KUŞATILMASI" tamamlanacaktır. 

Ayrıca bu proje için mutlak gerekli gördüğü KKTC’nin kullanılması ile "TÜRKİYE ÇEPEÇEVRE ÇEMBER İÇİNE ALINACAK"tır. 

İçerde’de "ETNİK ve DİNİ" ayrıcalıkları bahane ederek mütecanis yapımızı nasıl bozup, ülke insanını birbirine nasıl "KIRDIRACAKLARI"nın hesaplarını yapmaktadırlar. 

400 milyonluk TÜRK DÜNYASI'nı bir arada tutan zengin TÜRKÇE'mizin her alanda kaldırmaya yönelik çabaların giderek güçlendiğini görmek düşünen beyinleri karamsarlığa iterek, "MORAL ÇÖKÜNTÜSÜ" yaratmaktadır. 

"DİNLER ARASI DİYALOG ve HOŞGÖRÜ" diyerek MÜSLÜMAN TÜRK TOPLUMU'nun dini inançlarından "SAPMALAR ve ŞÜPHELER" meydana getirerek ülkemizi bir "HAÇLI MÜSTEMLEKESİ" haline getirme çabaları da son bir kaç yıldır artmıştır. 

Ülkemizin içerden birbirine düşürülmesini önleyecek "MİLLİ ve KÜLTÜREL DİRENÇ DEĞERLERİMİZ" uzun süreli bir çalışmanın sonunda artık meyvalarını vermiştir. 

Milletimizi, "DUYARSIZ, HİSSİZ", MİLLİ DUYGU'larından arınmış, "TELEVOLE ve FUTBOL ile beyni uyuşturulmuş", MİLLET OLMA vasfından her geçen gün uzaklaşan "KALABALIK"lar haline çevirmişlerdir. 

"DEMOKRASİ ve İNSAN HAKLARI" dayatması ile MİLLET ve DEVLET düşmanı eşkiyalar sokağa salınmakta ve bunlara karşı mücadele vererek halk nezdinde MİLLİ KAHRAMAN haline gelenler hapislerde tutularak "MİLLİ DİRENÇ"imiz kırılmaya çalışılmaktadır. 

EGEMEN ve BAĞIMSIZ bir ülke olmamızın yegâne teminatı TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'nin gücünün azaltılması için "BİNBİR DÜZEN HAZIRLAYAN ŞER GÜÇLER", bunu sağlamakla savunma sistemlerimizi dağıtıp bizi teslim alacaklardır. 

Milletçe silkinip "MİLLİ DEĞERLERİMİZ ve KÜLTÜR ZENGİNLİKLERİMİZ"e tekrar kavuşmalıyız. 

Yani, YENİDEN MİLLETLEŞMELİYİZ. 

Her alanda dayatılan İngilizce ile gelen "GLOBAL KÜLTÜR"leri elimizin tersi ile silkip atmalıyız. 

ÇÜNKÜ;

Başka türlü BİRLİK ve BERABERLİĞİMİZİ SAĞLAMA, "KUŞATMA ZİNCİRLERİNİ KIRMA" şansımız olamaz.

KÖPEK BALIKLARINA KAFA ATMANIN ZAMANI GELMİŞTİR!..

       Özkan BOSTANCI
http://ozkanbostanci.blogcu.com/

--
               ..::CTO::..
..::CiHAN TÜRK OLSUN::..
http://groups.google.com/group/cihan-turk-olsun?hl=tr
--
Düşmanım, düşmanlığından vazgeçinceye kadar, ben de onun amansız düşmanıyım.
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
--
"TÜRK MİLLİYETÇİLERİ ÜLKEMİZİN VE TÜRK DÜNYASININ AYDINLIK VE GÜZEL YARINLARININ SİGORTASIDIR." (Özkan BOSTANCI)
--
Bu mesajı yalnız kaynağı ile kullanabilir veya çoğaltabilirsiniz.

Allowed  either use or coppy this message as its source.

Copyright © 2007 - 2009 CiHAN TÜRK OLSUN Corporation

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin