18 Şubat 2010 Perşembe

((slayt izle)) DR MARANKİ MUCİZE OLARAK NİTELENDİRİYOR !!!

Dünyaca ünlü Doktor Ahmet Maranki Yaptığı açıklamada Madımak Bitkisinden Mucize olarak söz ediyor, ve sindirim sistemi rahatsızlıklarında kullanılması gereken doğal bir ilaç olarak nitelendiriyor.

Bahar aylarında doğada sıkça rastlanan madımağın faydaları oldukça fazla: şeker hastalığından böbrek taşına kadar birçok hastalığa iyi geliyor.

‘Madımak’ın doğranmış ve kurutulmuş ve konservesinden hazırlanan yemeklerin, mide ve bağırsak hastalıklarıyla dizanteriye karşı antiseptik olarak kullanılıyor.

Ayrıca Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOP) Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Koç, “Yabancı otlarla sağlıklı yaşam” adlı kitabında, özellikle Tokat, Sivas, Yozgat ve bölgesinde sıkça rastlanan madımak otunun özelliklerine dikkati çekti.

Kitapta yer alan bilgilere göre, madımağın “drog” denen yumrusundan hazırlanan konserve, mide ve bağırsak hastalıklarıyla dizanteriye karşı antiseptik olarak kullanılıyor. Madımağın doğranmış ve kurutulmuş yumrusundan hazırlanan konservenin , karın ağrısının giderilmesinde, ishal ve iltihaplara karşı etkili olduğu biliniyor. Çok yıllık, otsu bir bitki olan, bahar aylarında yağan yağmurla ortaya çıkan madımak, şeker hastalığı ve böbrek taşı rahatsızlığına da iyi geliyor. Adına türküler yazılan, yemeği, konservesi yapılan madımağın tozundan hazırlanan merhem yaraların iyileşmesinde kullanılıyor. Halk dilinde keçimemesi, kuşekmeği ve söğüt otu olarak bilinen madımak, genelde köylü kadınlar tarafından toplanarak satışa sunuluyor.

%100 Doğal ve katkısız olarak hazırlanan madımak konservemizi tüketmenizi önerirken; sağlık mutluluk ve esenlikler dileriz.

www.zilepekmezi.com

doğal ürünler online satış sitesi

 



--
www.zilepekmezi.com
"doğal ürünler online satış sitesi"
web sitemize üye olun avantajlarımızdan,süprizlerimizden faydalanın.
e-mail:info@zilepekmezi.com
Tel:0.356.3180606
Fax:0.356.3171693
60400-Zile/Tokat/TÜRKİYE

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin