8 Şubat 2010 Pazartesi

{oykusel@googlegroups.com} Norton™ Internet Security 2010 v17.5.0.127

Norton™ Internet Security 2010 v17.5.0.127

http://rapidshare.com/files/344566907/Norton__Internet_Security_2010_v17.5.0.127.rar

Bilgisayar kullanırken kendinizi güvende hissediyorsunuz. Peki ya internete bağlanırken? Sizleri en son çıkan online tehditlere karşı sürekli olarak koruyacak güvenlik programını arıyorsanız, Norton Internet Security 2009 virüs, spyware (casus), worm (solucan), trojan (truva atı) ve diğer benzer kötü niyetli yazılımlara karşı arka planda sürekli çalışarak hem bilgisayarınızı koruyor hemde web sitelerindeki kötü amaçlı yazılımlara, avcılara veya hackerlara karşı kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlıyor.


Norton Internet Security artık bilgisayarınızda güvenli şekilde istediğiniz online işlemleri yapmanız için "phishing" olarak adlandırılan internet sitelerindeki kötü niyetli saldırı ve tuzaklara karşı da gelişmiş güvenlik önlemleri bulunduruyor. İki taraflı güvenlik duvarı uygulaması ve optimize edilmiş ağ güvenliği gibi güvenlik seçenekleriyle ister yolda ister evde isterseniz internet cafelerde her zaman güvende olacaksınız.

Korunma güncellemelerine ek olarak, Norton Internet Security yeni ürün özellikleri sağlayarak ile paranızın karşılığını size tam anlamıyla sunuyor. Sürekli güncellenen yapısı ve en son teknoloji güvenlik motoru ile en hızlı taramaları size sunan program yazılım yapılandırmasıyla en yüksek performans veren güvenlik paketlerinden biri.

 
 
FREE Animations for your email - by IncrediMail! Click Here!