21 Kasım 2011 Pazartesi

((slayt izle)) İki Kızılbaş Öldürün Düşüncesi İle Küstah Çeçen Ve Suriye Karalamaları Mersin İçel Burak Canlı

İKİ KIZILBAŞ ÖLDÜRÜN DÜŞÜNCESİ İLE KÜSTAH ÇEÇEN VE SURİYE KARALAMALARI

Yazdığım yazıyı tam yayına sürecektim ki bir an durup olmadı deyiverdim. Yazının başlık ve içeriğini değiştirip gene aynı konuyu işlemeye daha açık bir şekil de yazmaya çalışacağım.

Sözcü Gazetesi 22.11.2011 tarihli baskısında Kamer Genç Dersim olaylarına katılanların bir kısmında, “Hacca gideceğinize, iki tane Kızılbaş öldürün hacca gitmiş sayılırsınız” düşüncesi vardı. Onlar yüzünden insanlık dışı öldürmeler oldu.” Demiş.

Sayın ve sevgili Kamer Genç izleme olanağı bulamama rağmen defalarca gerek Meclis içinde ve gerekse de Meclis dışında itilmeye ve kalkılmaya çalışılan birisi.

Bir gün rüyamda Meclis TV canlı yayın yaparken Kamer Genç’in orada bulunan kişiler tarafından katledildiğini gördüm. Bir düşününüz. Hayal ediniz.

Hiç kimse ben dâhil hiç kimse muhalefet olmak zorunda değiliz. Muhalefet yapmak. Muhalefette bulunmak ne derece de zor. Düşününüz hem insanları seveceksiniz hem Devletinizi seveceksiniz hem de iktidara karşı muhalefet olmaya çalışacaksınız. Katledilmek pahasına muhalefet olmaya çalışmak. Ha bombalı saldırıda ha trafik kazasında ölmüşsün. Belki de balkondan düşmüşsün. Alın yazısı mı yoksa yazılı bir emir mi. Belki de yukarıdan gelen bir Hikmet.

Aynı tarihli Sözcü Gazetesi beni kızdıran bir habere yer vermiş. Kızdım. Çıldırdım. Hüzünlendim. Kamçılandım. Katledildim. Küstah Çeçen’den Türkiye’ye Tehdit başlıklı haberde Çeçen ayrılıkçı lideri Doku Umarov, İstanbul da Eylül ayında Üç Çeçen’in öldürülmesiyle ilgili olarak Çeçenlerin, “faaliyetleri Türk İstihbarat birimleri tarafından hoş görülen Rus ajanlar tarafından öldürüldüğü” ileri sürmüş.

Yalan yok ben İsrailli olduklarına nerdeyse emindim. Mayın antlaşması. Füze kalkanı. Silah ticareti. Madalyalar. Daha ne olsun. Var oğlu var.

Cesaretli korkusuz yiğitler çoğalmadıkça beni trafik kazasında seni balkondan düşerken onu bombalı saldırıda kaybetmemiz mümkün görünmektedir.

Tekrar ediyorum sevgili ve Sayın Sözcü Gazetesi iddia korkunç bir iddiadır. Fakat belki de eksik. Fakat iddia iddiadır.

Bu yüzden Küstah kelimesi bence ağır kaçmış. Küstah Türk Küstah Kürt Küstah Zaza diye bir şey olmaz. Lütfen ama lütfen bu hataya düşmeyelim. Dikkat.

Diğer taraftan Suriye konusunda ki haberlerin doğruluğuna hele ki şu dönemde inanmam mümkün değildir. İnanmamı hiçbir aklı hür vicdanı hür kişilik benden bekleyemez.

Bu açıdan da her kim aşağılanmakta her kim alaşağı edilmekte ise insanlık buna karşı çıkmalıdır. Karşı çıkmak zorundadır. Unutmayalım incittiğimiz her insan her ırk her inanış nefrete doğru gidecek karşılığını da bizlere kanla ödetecektir. Mersin İçel Burak Canlı

 

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin