25 Kasım 2011 Cuma

((slayt izle)) Böyle Yolsuzluk Görülmedi : Sayın Başbakan' ın İmza ve Onayı Yok Sayıldı !!!!! ( Herkesle paylaşalım lütfen,Saygılarımla.Av.Ahmet Ömer KİBAR Gsm 0532 336 09 25)

                                         SUÇ ÜSTÜ  İMAR  YOLSUZLUĞU

     Sayın  Başbakan’ ın    İmza  ve  Onayı

                            Yok Sayıldı !!!

 

         Sayın Başbakanımızın,  Organize İmar Yolsuzluğuna

                                 " DUR  " 

                                   Diyeceğini Biliyoruz.

 Sayın Başbakanımızın, yolsuzluklar karşısında "GERÇEKTEN HABERİ OLSA" kesinlikle  kimsenin

 gözünün yaşına bakmadan  BAŞMÜFETTİŞ görevlendirip yasal işlemler başlatacağını biliyoruz.

 

İMARDA BÜYÜK VURGUN ÇETESİ  GAZİOSMANPAŞA ve SULTANGAZİ BELEDİYELERİNDE

Sayın Başbakanımızın İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı döneminde Meclis Kararındaki bizzat şahsına ait imza ve onayın gölgesinde şeytani sahteciliklerle, İlçe Belediyeleri, Tapu- Kadastro ve Adliye’de organize imar yolsuzluklarının İRTİKAP, ZİMMET suçlarını içeren şekilde yapıldığına dair tüm iddialarımızın; olayların oluş şekli, somut bulgu ve delillerden açıkça anlaşılacağı kanısındayız.

Üst makamlar ve bizler sürekli yanıltılmaya çalışıldığı için önümüzdeki engelleri aşamadık. Etkin ve sonuç alıcı işlemler yapılmadığından adeta bölgesel bir kangren haline gelen bu sorunların köklü bir çözüme kavuşması için Sayın Başbakanımıza ve kamuoyuna duyurmak zorunda kaldık. Bilgi ve belgeler elimizde mevcuttur. Her iddiamız belgelidir.

Bizlerin ve diğer mağdurların ısrarlı şikayetleriyle son günlerde Gaziosmanpaşa ve Sultangazi Belediyesindeki yolsuzluklarla ilgili iddialar medyaya yansımış olup, G.O.Paşa Belediye Başkanları Recep Koral ve Erhan Erol zamanındaki SAHTECİLİK, ZİMMET ve İRTİKAP suçlarının organize bir şekilde gerçekleştirildiğine dair tüm iddialarımız onlarca somut delil, belge,bilgi ve bulgularla ispatlı olup, geçte olsa Yüce Türk Adaletinin tecelli edeceğine inanıyoruz.

 

Böyle Yolsuzluk Görülmedi

Bu organize imar yolsuzluklarından yüzlerce mağdur olmasına rağmen nedense (!) ses çıkarmıyorlar. Dosyalarda; Belediye, Tapu ve Kadastro, Adliye birimlerinde Ahtapotun kolları gibi bir çok yere uzandığına dair onlarca somut belge, bilgi bulgu ve ciddi emareler mevcuttur. Mağduriyetler birçok vatandaşı ezdi geçti : ZİMMET, İRTİKAP, NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK’ la gerçekleşen organize imar yolsuzlukları iddialarımız sadece bizlere karşı değil, bölgeseldir. Yüzlerce vatandaşın taşınmazı MÜKERRER kayıtlıdır.

Aynı zamanda Tuzaktaki Av ” olduğumuza dair ve diğer iddialarımız da tüm aşamalarıyla belgelidir. Bizlerin de maruz kaldığı olayların özünde; Sayın Başbakanımızın yasal olarak yaptığı konut imarlı işlemin, yasal olmayan bir şekilde gizlenmesi İŞİN VEHAMETİNİ GÖSTERİR. Mağduriyeti gidermesi gerekenler, ne yazık ki, suçu tekrar yeni bir suçla ÖRT-BAS etmek çabası içersindedir.

Sayın Başbakanımızın dikkatlerine sunarım, adeta " gırtlağına kadar yolsuzluğa batmış "  iki belediyenin birimleri iddia konusu tüm sahteciliklere duyarsız kalıp, vatandaşı yokuşa sürüp ZULM EDİLDİĞİ kanısındayız. " Siyasetin tek limanı ahlaktır  ” düsturuyla hizmet eden Sayın Başbakanımızın emrindekilerin de aynı şekilde çalışmasını beklerdik!

Kurumun içindeki bir kısım  ÇÜRÜK ELMALAR  bu hususta özel gayret sarf ediyorlar. Sayın makamınızca, Emirlerinizin doğrultusunda bu kişilerin tespit edilerek Adli ve idari soruşturma açılacağına inanıyoruz.

Üst makamlar bir kısım görevlilerce sürekli olarak profesyonelce yanıltılıyor . Sahtecilikler ve gerçek dışı belgelerle ağır mağduriyetler sadece bizlere karşı değil birçok vatandaşa yapılmaktadır.

Müvekkilimi halen “ TUZAĞA  DÜŞÜRÜLMÜŞ   AV ”  olarak görmeye devam ediyorlar,  çırpındıkça mağduriyetler artarak devam ediyor. Kanuna aykırılık ve sahteciliklerin kökeninde menfaat ilişkisi olduğu kanaatindeyiz. 80 yaşındaki müvekkil 36 yıldır tapulu yerinden faydalanamıyor.9 yıl devam eden yargılamaları kazandıktan sonra, hala mahkeme kapılarında ömür törpülüyor.  Tapulu malı için büyük masraflar yaptırılıyor, yerlerini vermeyen görevliler araziyi başka kişilerin menfaatlerine sunuyorlar. Başından   sonuna   kadar olaylar  değerlendirildiğinde bunun adı REZALET ’tir. İlgili Belediyelerde saptanmış olan yolsuzluklar mevcut olduğu gibi uzantılarının da tespiti gerekir.

TRİLYONLARCA LİRALIK kazanılmış hakkını hala örtbas etmeye çalışıyorlar.

İBB ‘nin planlarında bir kısmı KONUT İMARLI olan arsaları, ilçe planlarında gizlenip neredeyse tamamı Özel Eğitim Alanı gösterilmiştir. İlçe Belediyesi, şeytanın aklına gelmeyen sahteciliklerle, 300-400 daire yapılabilecek arsanın KONUT İMARLI  olduğunu acımasızca gizlemiştir !!! Bitişik parselde 200 adet daire yapıldığı EMSALİ de mevcuttur. Belediye Başkanlarının sistematik yolsuzlukları adeta KALEMLE  YAPILAN  GASP ‘tır. Bizde oluşan kanı budur.Büyük bir servet değerindeki konut imarlı arsa yasal hakkı iken, YOK deniliyor. 50 yıllık sermayesiyle, helal kazancıyla satın alınan bu arsalar 36 yıldır, el değiştirmeden yerinde hala BOMBOŞTUR.

Bilindiği üzere, imar düzenlemesi ve uygulamalarının ana amacı İMARLI ARSA tahsis etmektir. Mahkeme Hükmüyle sabit olduğu üzere, yasal hakkı olan yerlerin verilmemesinden meydana gelen büyük bir maddi ve manevi kayıp oluşmuştur. Konut İmarlı parseller kasten gizlenmeseydi 1996 tarihinde değerlendirip büyük bir kazanç elde edecekti. Sermayesi 36 yıldır hapsedilmeyecekti. Bu kazancın da 2011 tarihine kadar değerlendirilmesi tazmini olarak hesaplandığında TRİLYONLAR tutacaktır. Tapu sicili Devletin garantisi altındadır. Gayrimenkul sahteciliklerinde zamanaşımı yoktur, tüm sorumlulara da tazmin yönünden rücu edilir.

Organize İmar Yolsuzluğunun Röntgeni

İşbirliği halinde Belediye öncelikle sözde KAYIP YERLERİN  ( YÜRÜTÜLEN  ARSALAR )  geçişini, hak ve menfaatlerini yandaşlarına sağlıyor. Bununla da yetinmeyip sahteciliklerle tüm arsalarını (10.000 M2) elinden almak için acımasız işlemler yapıyor.36 yıldır yaşatılanlar bizde bu kanıyı oluşturdu !!!

Önce sahte resmi belgelerle arsalarının Konut İmarlı olduğunu gizliyor, Yerleri parçalayıp kasten karmaşık hale getirdikten sonra,

Arsaların bir kısmı ( yaklaşık 3.529 m2 , 29 parsel arsa ) kaybediliyor; 3.529 m2 arsalarını da yürütüyor.

1995 yılındaki İmar Uygulaması sonrası imara tahsis edilecek alanın bağımsız parsele yeterli olduğu halde bu alanın bağımsız parsel olarak verilmemesi, parça parça dağıtılmasıyla SENARYO başlatılıyor. Bu sırada yerleri kaybedildikten sonra, kalan yerleri de Özel Eğitim Alanı olarak tahsis ediliyor. Sadece 201 m2 konut imarlı arsa veriliyor. Bu da mükerrer tapulu çıkıyor. Bizzat tek başına tapulu maliki olduğu 5116 m2 kadastral parsel neticesinde; sadece 201 m2 konut parseli veriliyor

Arsaların konut imarlı olduğu gizlendiği gibi tüm yerlerini gasp etmek isteyen belediye zaruri olarak mahkeme yolunu gösteriyor. 118.00 m2 alana ihtiyati tedbirli olarak davalar açmak zorunda kalıyor.80- 90 davalısı olan 4 dava için 9 yıl süren yargılama sürecinde büyük masraflar yapılıyor. (Keşif ve Bilirkişi Ücretleri, Avukatlık ücreti, Tebligatlar , gazete ilanları, zemin etüdü, tedbir için yatırılan harçlar ) Tüm davalar kazanılıyor.

Mahkemeyi Kazanınca da ; Planının uygulamasına 30.01.2004 tarihli hüküm özetini şerh ettirmeyerek başlanıyor. Yaşlı müvekkilin her iki oğlu da yoğun bakımdayken 05.05.2005 tarihinde okur yazar olmayan yaşlı müvekkile BOĞAZLAMA  SÖZLEŞME imzalatıyorlar. Böylece 1,5 yıl sonra arsanın tamamını gasp edecek işlemleri tamamlıyorlar.

3.529 m2 sözde kayıp arsalarını (29 parsel ) geri almak isterken, toplam 10.000 m2 arsası elinden alınmak isteniyor !!!

Müvekkilin hulus ve saffetinden organize bir şekilde faydalanıp yaklaşık 10 TRİLYON değerindeki arazi için eline 3 kuruş para verip “ sen paranı almadın mı kardeşim “ diyorlar. Elini veren, kolunu değil vücudunu alamıyor ! Bunun başka izahı yoktur. Bizde oluşan kanı budur.

Belediye, Mahkeme, Tapu ve avukatın işbirliği TUZAKLARI iddialarımız her aşamasıyla 2.000 sayfayı aşan delilleriyle tek tek ispatlıdır.Adalete inancımız sonsuzdur.

Tuzaktaki AV aynı, sadece AVCILAR değişti

· Yine Değerli Başbakanımızın ismi kullanılıyor. Yasal olarak imzalayıp onayladığı karar saptırıldı.

· Yine Organize Sahtecilikler, fakat bu kez AKÇELİ işler.

· Yine aynı mağdurlar, uzun yıllardır avukatlığını yaptığım müvekkiller.

Sayın Başbakanımızın “ Gerçekten Haberi Olsa ” gereğini yapacağına inanıyoruz.

Eski avukatı Numan Güzey’in 4 kez sahtecilik, 1 kez Resmi Evrak Hırsızlığı haberini öğrenince milletvekili aday listesinden çıkarmıştır. İmar Yolsuzluğunun mağdurları da yine aynı müvekkillerimdir.

· Önceki olayda CAN GÜVENLİĞİ tehlikesi !

· Şimdiki olayda MAL GÜVENLİĞİ tehlikesi !

 

3.500 M2 Arsa Kaybolur mu ?

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Recep Koral ve ekibi müvekkilin 1/2 oranında ortağı olduğu arsaların 3.500 m2 lik (toplam 29 parsel arsa) kısmını sahteciliklerle KAYIP YER ( ! ) olduğunu bildirdi. Sözde kayıp yerlerle ilgili olarak açılan tüm tapu iptal ve tescil davaları kazanıldı. 9 yıllık yargı süreci sonunda, Adli ve İdari Yargı kararlarıyla sabit olduğu üzere 3.500 m2 kayıp yerin eski hale iadesine edilip ve imar parseli oluşturulmasına hükmedilmiştir. Kesinleşmiş mahkeme kararlarının uygulanmaması Anayasal bir suçtur.(Anayasa 138/2 md.)

 

Belediye Başkanı Erhan Erol, yaşlı müvekkilin avukatı Necdet S. İle birlik olup, yasadışı bir şekilde YOK HÜKMÜNDEKİ BOĞAZLAMA SÖZLEŞME ile dava konusu olmayan diğer arsalarını da FERAĞA İCBAR (Manevi Zorlama) suretiyle servet değerindeki tüm arsalarını eline 3 kuruş para verip almak istemiştir. Kaldı ki; Başkanın böyle bir sözleşme yapmaya YETKİSİ YOKTUR. Yapılan işlemler ZİMMET, İRTİKAP ve Görevi Kötüye Kullanmak suçunu oluşturabilecek niteliktedir. İddialarımızın tüm bilgi ve belgeleri mevcuttur. ( Boğazlama Sözleşme ; “Kişiyi her yönden sımsıkı bağlayan ve ekonomik varlığını tehlikeye düşüren bir sözleşmedir. Yasal olarak YOK hükmündedir. ” )

 

Belediye İdareciliğinin Adalet ve Hukuk Faciası

· Okur yazar olmayan yaşlı müvekkile bizzat sahibi olduğu 5.116 m 2 yerinden BİR KARIŞ imarlı yer verilmiyor.

· Belediye 3.529 m2 yeri, KAYIP YER (YÜRÜTÜLEN ARAZİ ) olarak imar hukukuna aykırı işlemler yapıyor.

· Yargıya başvurulduğunda Tapu İptali ve Tescili davalarının 4 ’ü birden kazanılıyor.

· Kesinleşen yargı kararları uygulanmıyor, yok sayılıyor.

 İmardaki Büyük Vurgun Çetesi

Bu organize imar yolsuzluklarından yüzlerce mağdur olmasına rağmen nedense (!) ses çıkaramıyorlar. Yapılan sahteciliklerle haksız imar yoğunluğu ve haksız imar alanı kazanılıp, VAR OLANI YOK, YOK OLANI VAR yaparak istedikleri kişilere hukuk dışı yerler kazandırılıyor.Eskisi yenisi aynı yer olan ve 36 yıldır yerinde bomboş durduğu Adli ve İdari Yargı kararlarıyla sabit olmasına rağmen ; Böylece 3.500 m2 lik yer de YÜRÜTÜLEN ARAZİ oluyor!!! (Yaklaşık 29 adet arsa ) Dosyalarda; Belediye, Tapu ve Kadastro, Adliye birimlerinde Ahtapotun kolları gibi bir çok yere uzandığına dair onlarca somut belge , bilgi ve bulgular mevcuttur.

           Sayın Başbakanımızın, yolsuzluklar karşısında kesinlikle kimsenin gözünün yaşına bakmadan BAŞMÜFETTİŞ görevlendirip yasal işlemler başlatacağını biliyoruz. Özellikle kendi adının, imzasının ve onayının kararda yolsuzluk yapanlara, buna teşebbüs dahi edenlere- eski avukatı Numan Güzey örneğinde yaşadığımız gibi - GERÇEKTEN HABERİ OLSA müsamaha etmeyecektir, derhal gereğini yapacaktır.Bizler, sadece gerçeğin ve adaletin peşindeyiz.Tüm iddialarımız onlarca delil, somut bilgi, belge, bulgu ve ciddi emarelerle ispatlı olup Yüce Türk Adaletinin geç de olsa tecelli edeceğine inanıyoruz.31.10.2011       Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.  Av.Ahmet Ömer KİBAR (GSM 0532 336 09 25)

 

Not : Lütfen şayet içeriği bizim gibi onaylıyorsanız, bu metni tüm önemli sitelere ve ülkede düşüncesi ne olursa olsun NAMUSLU her insanın mailine ulaştırın.

 

 


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin