14 Kasım 2011 Pazartesi

((slayt izle)) " HIRSIZLIK ve SAHTECİLİK " lerle gündemde olan Av.NUMAN GÜZEY' e VEKİLLİK YOLU KAPANDI ! (Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan' a göstermiş olduğu bu yakın ilgiden dolayı sonsuz MÜTEŞEKKİRİZ.Saygılarımızla. Av.A.Ömer KİBAR )

(Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ a göstermiş olduğu bu yakın ilgiden dolayı sonsuz MÜTEŞEKKİRİZ...Saygılarımızla. Av.A.Ömer KİBAR )

" HIRSIZLIK ve SAHTECİLİK " lerle gündemde olan Av.NUMAN GÜZEY' e VEKİLLİK YOLU KAPANDI
Adaletsizliklerin en büyüğü adil olmayıp adil gibi görünmektir ! (Eflatun)
 
Av.Ahmet Ömer KİBAR'ın olağan üstü çabaları en sonunda hakkında birçok muamma bulunan Av.NUMAN  GÜZEY  'e Milletvekilliği yolunu kapadı !   (  http://www.mimaroba.net/haberler/hirsizlik-sucunu-ikrari-1958.html  ) 
 
         Konuk Yazarımız Av.KİBAR 'ın
 
HABERLERİ   SES   GETİRDİ  
 
Numan Güzey ‘e VEKİLLİK YOLU
 
KAPANDI !
 
18.04.2011 / 07:53
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adaylarından 18. sırada bulunan Av.Numan Güzey’in istifa etmesi üzerine, yerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Adalar eski İlçe Başkanı Av. Özlem Öztekin milletvekili adayı olarak YSK’ya bildirildi.
Adalar İlçe Başkanı Avukat Özlem Öztekin Vural, 18. sıradan milletvekili adayı gösterildi. Adalar İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğü sırada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine görevinden istifa eden Avukat Özlem Öztekin Vural Milletvekili aday adayı olmuştu.
Parti içinde yapılan temayül yoklamalarında da genel sıralamada beşinci, 80 kadın aday adayı arasında da birinci olarak rekor kıran Avukat Özlem Öztekin Vural, 11 Nisan Pazartesi günü YSK’ya verilen milletvekili aday sıralamasına alınmamıştı. Daha önce parti tüzüğünün yenilenmesi sırasında da Genel Merkez’de aktif rol alan Özlem Öztekin Vural’ın listeye alınmaması İstanbul’da sürpriz olarak karşılanırken, Adalar ilçesinde de büyük üzüntüye neden olmuştu.

HABER ERDOĞAN’DAN GELDİ
11 Nisan Pazartesi günü YSK’ya verilen AK Parti İstanbul Birinci Bölge Milletvekili aday listesinin 18. sırasında bulunan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatlarından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Avukat Numan Güzey bugün öğleden sonra adaylıktan çekildiğini belirterek istifa dilekçesi verdi. Bunun üzerine değerlendirme yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu’yu arayarak Adalar İlçe eski Başkanı Avukat Özlem Öztekin Vural’ın 18. sıradan istifa eden Numan Güzey’in yerine aday gösterildiğini bildirdi.
AK Parti’nin kurmayları da Özlem Öztekin Vural’ı arayarak kendisinin YSK’ya aday olarak bildirildiğini söylediler.

ADALAR’DA SEVİNÇ
Avukat Özlem Öztekin Vural’ın istifa eden Numan Güzey’in yerine aday olarak gösterilmesi Adalar siyasetine ise bomba gibi düştü. AK Parti’nin Adalar’dan Vural’ı aday göstermesi ilçe sakinleri arasında da büyük sevinç ve heyecan yarattı. Özlem Öztekin Vural’ın listeye alınmamasının ardından 11 Nisan Pazartesi günü başlayan üzüntü, sevince dönüşürken ilçe sakinleri, “ Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Adalar’a göstermiş olduğu bu ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisine asıl teşekkürü 12 Haziran seçimlerinde göstereceğiz. İlçemizden bir kişinin Meclise gitmesi bizleri çok mutlu eder. Özelliklede iktidar partisinin listelerinde ilçemiz’den bir adayın yer alması son derece sevindirici bir olay”dediler.

TEŞKİLAT İÇİNDE DE HEYECAN
Öğleden sonra Avukat Özlem Öztekin Vural’ın milletvekili adayı olarak adının YSK’ye bildirilmesinin ardından Anadolu Yakası’nda bulunan AK Parti teşkilatlarında da sevinç yarattı. Bir çok ilçe başkanı Avukat Özlem Öztekin Vural’ın istifa eden Numan Güzey’in yerine atanmasının çok olumlu bir davranış olduğunu belirterek “Partimiz İstanbul’da bir kadın milletvekili daha kazanmış olacak”dediler. Listeye alınan Avukat Özlem Öztekin Vural, pazartesi günü Ankara’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenleyeceği aday tanıtım toplantısına katılacak.
Tüm iddia ve delillerimiz karşısında ; Yüce Türk Adaletinin herkese “ E Ş İ T ” uygunlandığına inanmak istiyoruz.!!!
HABER Kaynağı : http://turkelleri.com/haber-1958-AvNuman-Guzeye-Milletvekili-Adayligi-Yolu--Kapandi-.html

18.04.2011 Av.Ahmet Ömer KİBAR (Gsm 0 532 336 09 25 )
( Değerli Devlet Büyüğümüz Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ a göstermiş olduğu bu yakın ilgiden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. En derin Saygılarımızla . Av.Ahmet Ömer KİBAR 0532 336 09 25 )

--
Sayın Başbakanımızın ; Eski avukatı Numan GÜZEY 'in   YÜZ KIZARTICI eylemlerinden  " GERÇEKTEN   HABERİ   OLSA  " hemen gereğini yapacağını biliyoruz !  
 " HIRSIZLIK ve  SAHTECİLİK  " lerle gündemde olan        Av.NUMAN GÜZEY 'e   VEKİLLİK   YOLU  KAPANDI !!!
Av. KİBAR' ın olağan üstü çabaları en sonunda hakkında birçok muamma bulunan Av.Numan Güzey'e Milletvekilliği yolunu kapadı!
Kamuoyuna sunduğumuz onlarca somut delil, bilgi, bulgu ve belgelerle tüm iddialarımız İSPATLI olup, Yüce Türk Adaletinin herkese EŞİT uygulanacağına inanıyoruz.!
Adaletsizliklerin en büyüğü adil olmayıp adil gibi görünmektir ! (Eflatun)



 


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin