16 Kasım 2011 Çarşamba

((slayt izle)) Ağlayanların Anası Bir Yana Artık Anaların Anaları da Ağlatılmakta Mersin İçel Burak Canlı

AĞLAYANLARIN ANASI BİR YANA ARTIK ANALARIN ANALARI DA AĞLATILMAKTA

Ağlasınlar. Ağlayacaklar. Ağlamalılar. Şikâyet yok. Yola devam. Irak bitti. Libya bitti. Suriye de bitecek. Afganistan bitti. İran da bitecek. Tunus bitti. Bitecekler.

Selzede. Depremzede. Emeklizede. İşçizede. Taşeronzede. Tüm zedeler bizim için. Zedelenmeye devam. Yola devam.

Açık bir dille itiraf etmem gerekmekte. Muhalefette kendimi buldum. Yanarsa yansın Memleket. Muhalefette kendimi buldum. Yanarsa yansın Millet. Muhalefette kendimi buldum. Ağlarsa ağlasın analar.

Haydin hep birlikte ağlamaya. Terörzede. Haydin olmadı Çetezede. Haydin hep birlikte Valizede. Haydin. Durmak yola devam.

Demokrasi geliyor. Demokrasi. Korkmayın. Derin bir nefes. Sadece biraz acıtır. Aha da öldü. Takmayın. Sıkılmayın.

Birisi Cezaevinde ölmüş. Bence ölen çok önce ölmüştü de kendisinin haberi bulunmamaktaydı. Birisi en üst düzey makamların iyidir dediği otel de hemi de 5,6’lık bir deprem de ölmüş. Bence o ölen de çoktan ölmüştü de haberi bulunmamaktaydı.

Ölenler ağlayanlar ağıt yakanlar bağıranlar çağıranlar yalnızsınız yalnız. Gökyüzünde ki yıldızlar kadar yalnızsınız. Ve belki onlardan da yalnız!

Paralı Askerlik çıkacakmış. Yani bedelli. Yani yanisi yok. Çıkacak dediler. Çıkacak. Sen parası olmayan! Haydin Cepheye. Haydin evet haydin…

Sen parası olmayan sen adamı dayısı olmayan sen evet sen haydin sen de onların canlarını ve daha doğrusu mallarını korumaya.

Bir zamanlar birilerinin birileri için sabun kadar değeri bulunmaktaydı. Sabun imalatında kullanılan birileri değerdi. İşte sabun kadar dahi değeri bulunmayan bizlerin zedelenmekten başka hiçbir çaresi kalmamıştır.

Söz konusu yapılanmaları ağır dille eleştirdiğimi söyleyebilirsiniz. Tarih benim ağır yazılar yazdığıma dair not düşebilir. Siz zanneder misiniz ki bu ağır bir yazıdır. O zaman ne beni ne de ağlayanları yani zedeleri tanımamışsınız demektir.

Bir adam yıllarca cezaevinde yatsın. Sonra da ayağı kaydı düşüp öldü denilsin. Bir adam yıllarca cezaevinde yatsın sonra da kalp krizi geçirdi denilsin. Diğer biri binanın üstünden düşsün. Diğer biri trafik kazasında ölsün. Diğer biri kör bir kurşunda!

Öleceksiniz. Ben de öleceğim. Hepimiz öleceğiz. Analar ağlayacak. Göz pınarları kuruyuncaya kadar gözleri yerlerinden çıkıncaya kadar ağlayacak. Ağlamaya devam. Daha güçlü. Daha sert. Daha acımasız. Daha olmadı bir daha. Haydin çığlıkları duymak istiyorum. Haydin hedef 2023 haydin hedef tek ana kalmayıncaya kadar yola devam. Mersin İçel Burak Canlı

Not: İdam sehpası yolunda bulunan ben nasıl seni şimdi suçlamaktaysam Aynı tarih seni idam sehpasına götürdüğünde seni savunan gene ben olacağım. Gerçek Demokratlık budur.

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin