26 Temmuz 2011 Salı

((slayt izle)) Emekli Seni Germesin Terör Düşündürmesin İşsizlik Bırak Gitsin Mersin İçel Burak Canlı

EMEKLİ SENİ GERMESİN TERÖR DÜŞÜNDÜRMESİN İŞSİZLİK BIRAK GİTSİN

Emekli emeklemekteymiş. Emeklinin maaşı azmış. Geçinemezmiş. Geçinecek! Bilecek işini! Geçinmesini bilecek! Ya da…

Terör varmış. Terör bitmeliymiş. Terör çok can almaktaymış. Terörün sözlük anlamına hiç baktınız mı? Aha şimdi yazıyı durduruyor ve bakıyorum. Bekleyin hele bir. Bekleyin.

Terör, Yıldırma, cana kıyma ve malı yakıp yıkma, korkutma, tedhiş.

Takmayın kafanızı. Canı değerliler düşünsün. Düşen üzülsün. Takmayın. Malı olan üzülsün. Takmayın. Yıldırılmak istenenler düşünsün. Ne yapalım. Ne edelim. Fethiye sahillerin de yüzelim. Uçaklar da gezelim. Son model araçlarla fiyakalar satalım.

Haydin kardeşler iktidara tam destek. Haydin. Durmak yok. Yola devam. Atla. Eşekle. Belki yürüyerek. Belki sürünerek. Ve belki kurşunlanmış, bombalanmış olarak. Haydin dostlar birlikte ıslanalım. Haydin durduralım zamanı.

İşsizlik bırak gitsin. Bize ne. Sana ne. Ona ne. Yansın bu dünya bana ne. Haydin birlikte ıslanmaya. Aynı yağmurda yürümeye. Çılgınlar gibi Bodrumda eğlenmeye.

Yok, kıdem tazminatıymış. Allah. Allah. Yok, İşçi Haklarıymış. Allah. Allah. Yok, aşmış, ekmekmiş. Allah. Allah.

İlimmiş, fenmiş. Haydin oradan. Yok, daha bilmem nelermiş. Haydin oradan. Birlikte ıslanmaya. Haydin köpük danslarına! Haydin. Birlikte yürüdük. Haydin. Haydin. Haydin.

Bırakın gitsin. Tutulmak istemeyeni bırakın gitsin. Vurun tekme. Atın. Eskimişse atın. Gitmek istemekteyse bırakın. Haydin. Haydin birlikte ıslanmaya.

Hikâyelere son verin. Son verin ağlamalara. Cüzdanınıza bakın. İşinize bakın. Keyfini çıkarın. Tecavüzden zevk almaya bakın. Eğlenin. Diskolarda. Eğlenin. Takılmayın. Şimdi eğlence zamanı! Şimdi iktidarı destekleme zamanı. Şimdi İşsizlik zamanı! Şimdi emeklinin ağlama zamanı. Şimdi malı olanların üzülme zamanı. Veyahut olmayanların. Takılmayın. Takmayın. Eğlenceye devam. Tam gaz. Ve coşkuyu. Haydin ver coşkuyu.

Eğitimin kalitesi düşükmüş. Haydin oradan. Kolejler var. Paralı Üniversiteler var. Hastaneler iyi durumda değilmiş. Para var. Altın var. Döviz var. Varlar varlıklılar için var. Haydin oradan. Haydin oradan. Birlikte yürüyelim. Birlikte ıslanalım.

Bırakın. Enerjinizi bu fukaralar için harcamayın. Bırakın. Emeğinizi bu zavallılar uğruna ziyan etmeyin. Bırakın. Bırakın ki özgülüklerin önü açılsın. Bırakın ki Gazeteci, yazar daha bilmem neler bizlere yardım etmek ayağıyla içeri atılmasınlar.

Bırakın. Bırakın ki Mustafa Kemaller, Deniz Gezmişler, Namık Kemaller, Uzun Aliler, Mevlanalar, Uğur Mumcular, Çatlılar, Kazım Karabekirler, Adnan Menderesler bir daha dünyaya gelmek zorunda kalmasınlar. Bırakın. Bırakın. Ağlayan ağladığıyla feryat eden feryadıyla yırtınan yırtındığıyla kalsın. Kalsın ki birlikte ıslanalım. Kalsın ki birlikte yürüyelim. Kalsın ki… Mersin İçel Burak Canlı

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin