22 Temmuz 2011 Cuma

((slayt izle)) Muhaliflere Özgürlük Ve Bağımsızlık İçin Sesleniyorum Mersin İçel Burak Canlı

MUHALİFLERE ÖZGÜRLÜK VE BAĞIMSIZLIK İÇİN SESLENİYORUM

Öncelikle muhalif olmanız dolayısıyla sizlere teşekkür ediyorum. Her neye muhalif olursanız olun yeter ki muhalif olun. Koyun olmak ve güdülenmek yerine düşünmek ve hep olduğu gibi ileriyi hedeflemek.

Bir takım plan ve programlı çalışmalar neticesinde kendimizden daha çok muhalifler adına bir takım güçler edindiğimiz ortadadır. Evet. Muhalifler adına topladığımız kuvvetler bize emanet olarak verilmiş bulunmaktadır.

Bu itibarla bir takım internet, gazete, dergi, radyo, TV gibi oluşumların yanı sıra yerel veya ulusal bulunan bu medya grupları muhaliflerle adeta dalga geçmekte ve biz muhalifleri yok saymaktadır.

Bu açıdan kesin bir dille muhaliflere yer vermeyen ambalajlı basına yer vermemek bizler için şart olmuştur. Yanak uzatma devri bitmiştir.

Gereken gerektiği şekil de yapılmalıdır. Muhalifler ne CHP’li ne de MHP’li olduğunuz için muhalifsiniz. Sizler muhalifsiniz çünkü sizler bir takım şeylerin yanlış gittiğine inanmaktasınız. Sizler insan, hukuk, özgürlük, bağımsızlık, ilim, bilim, fen ve barış diyenlersiniz.

Sizler evet sizler bu zamana kadar kardeşiz dediniz. Biriz dediniz. Birliktelik mesajları verdiniz. Evet. Sizler aşağılandınız. Öldürüldünüz. Asıldınız. Tutuklandınız. Yok sayıldınız.

Bugünden sonra yandaş medyayı yok sayalım. Yandaş medya ve bunlarla işbirliği içerisin de bulunan tüm oluşumları yok sayalım. Bunları ifşa edelim.

Özgürlük ve özgür düşüncenin ne olduğunu anlayamamış bu kişilere gereken en ağır müdahalelerle cevap verelim. Bundan sonra diğer yanağımızı onlara uzatmayacağımızı ilan edelim. Özgürlük için verdiğimiz mücadeleden bağımsızlılık için verdiğimiz mücadeleden her ne şart ve şekil altında olursa olsun vazgeçmeyeceğimizi bu güç aşıklarına anlatalım.

Kızgın mıyım? Evet kızgınım. Öfkeli miyim? Evet öfkeliyim. Çılgın mıyım? Evet çılgınım. Bir dileğim vardı. İlim bilim fen. Bir dileğim vardı. Özgürlük ve tam bağımsızlık. Bir dileğim vardı. Üretim ve ihracat. Bir dileğim vardı. Hiçbir kimsenin düşündüğünden yazdıklarından dolayı mahpuslar da çürümemesi. Bir dileğim vardı. Düşünenlerin bombalanmaması. Bir dileğim vardı. Düşünenlerin ocaklarının söndürülmemesi. Bir dileğim vardı. Yandaş medyanın bizleri maymun etmemesi. Bir dileğim vardı. Irk ve mezhep üzerinden insanların birbirlerine karşı kışkırtılmaması. Bir dileğim vardı. On yıllarca akan kanın durması.

Durmayacak. Akan kan durmayacak. Durdurmayacaklar. Kan siyaseti yapan güce taparlar bunun durmasını istememekteler. Dileklerimizin hiç biri gerçekleşmeyecek. Güce taparlar cemaat, tarikat, aşiret daha doğrusu minare siyaseti yaparak insanları birbirlerine karşı kışkırtmaktadır.

Yeter dedik. Anlamadılar. Durun dedik. Anlamadılar. Hesap verme günü gelmiştir. Anlayacakları tüm diller de anlattık. Tüm formatları kullandık. Şimdi ya özgürlük ya bağımsızlık ya da esaret. Esarete ve güce taparlara hayır diyelim. Bugün güce taparların yanında bulunan tüm yazılı, görsel ve işitsel medyaya hayır diyelim. Şimdi alın elinize kumandaları silin kanalları. Şimdi bir daha almayın onların Gazetelerini. Şimdi silin maillerini. Silin isimlerini. Silin. Tarih sayfalarından silelim onları. Mersin İçel Burak Canlı

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin