21 Eylül 2011 Çarşamba

((slayt izle)) Mersin İçel Burak Canlı Face Sayfası Açıklama Vatan İnsan Diyenler Mersin İçel Burak Canlı

MERSİN İÇEL BURAK CANLI FACE SAYFASI AÇIKLAMA VATAN İNSAN DİYENLER  

Mersin İçel Burak Canlı nın kim olduğu? Nereli olduğu? Hangi siyasi Partiye mensup bulunduğu? Sayfada bulunan resmin şekli? Mesleği? Eğitimi? Tüm bu hususların hiçbir önemi bulunmamaktadır.

Mesele Mersin İçel Burak Canlı’nın reklamı veya kim olduğu meselesi değildir. Mesele Vatan Millet Özgürlük Bağımsızlık ve dolayısı ile iktidarların eleştirme vasıtası ile Muhalefetin sesinin yükseltilmesi meselesidir.

Herhangi bir Siyasi Partiden herhangi bir şeye aday adayı veya adayı kesin kez ve inatla olmayacağımı beyan ederim. Tekrar yinelemekte ve tekrar olarak kesin bir şekil de belirtirim ki mesele ben veya benim reklamım değildir. Mesele yazılanların içerikleri ve mümkün olduğunca da içeriklerin daha geniş kitlelerin eline ulaşması meselesidir.

Söz konusu tanıtma yazısına yazılan kısa geçmiş bana kısaca siyasetçi kimliği vermeye çalışılmış bulunan bir yanılsamadan ibarettir. Şu anda ki konumum itibariyle bu yazıları yazmam sakıncalı görülmektedir.

Bilgilendirme yerine CHP veya MHP yazmış bulunsam çok daha çok insanın sayfayı beğeneceği bilmekteyim. İsteğim bu olmakla birlikte sayfayı bir tek MHP veya bir tek CHP’lilerin beğenmesi değildir. Gördünüz ve göreceksiniz ki Mersin İçel Burak Canlı face sayfası muhalefete ön yargısız olarak destek vermektedir.

Mersin İçel Burak Canlı face sayfası amatörce ama içtenlikle yazılarını yazmaktadır. Yazılar birçok internet haber sitelerin de Gazete dergi basılı yayınlar da mail google gruplarında yayınlanmaktadır.

Amatör ama bölgesel gibi görünen yazılar gerçekte amatör ruhla yazılmış olmasına rağmen sizin gibi özgürlük, bağımsızlık, insan, evrensel hak, bayrak, birey bilinci, bireyin ekonomik özgürlüğünden anlayan ve bırakın bir iktidarı iktidarların hiç birinin tam olamayacağı eksik ve yanlışlarını eleştiren bir Özgürlükler yani Muhaliflerin ortak sayfasıdır.

Dikkat buyurunuz açıkça beyan etmekteyim ki iktidara muhalefet bulunan her bir kişi kahramandır. Ve bu kişiler mutlak şekilde sağlık, güvenlik, eğitim gibi diğer bazı politikaların doğru ama belki eksik iyi ama yetersiz ve belki de baştan savma veyahut daha iyi olabileceği kanısını taşıyan insanlardır. Demektir ki İktidara oy vermek demek iktidarı her uygulamasında desteklemek onu eleştirmemek onu yermemek ona gerektiği yer de muhalefet olmamak anlamı anlamını taşımamaktadır.

Karşı olduğumuz konum Devlet olmamakla birlikte başlı başına Hükümet veya Hükümetler de değildir. Eleştirilen olgu iktidardır. Yani Devleti yıpratan Devleti gerektiği konuma yükseltemeyen Devlette ki Vatandaşlarımızı gerektiği gibi kollayamayan iktidardır.

Bazı kuvvetlerin baskısı altında bulunduğum hiç kuşkusuz ki açıktır. Saldırılara açık yapım takdir edeceğiniz üzere şu an ki gelişmeler içerisinde kendimi haklı olarak savunmama olanak vermemektedir. Zira devir İktidarın Devridir. Hâlbuki Devir Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Vatandaşlarının Devri olmalıdır. Mersin İçel Burak Canlı “ Mersin İçel Burak Canlı face sayfasını beğenmemiz umudu ve duvarımızda paylaşmamız dileğiyle”

NOT: Bu vesileyle bazen abartılı bazen sınırı aşan bazen kızgın içerikli yazılarımız için tek özrümüz iyi niyetimiz olup Coğrafyamızda bulunan ben veya şu bu zikrinden çıkıp sadece kavgacı siyaseti terk etmemiz gerekmekte ve bir tek A bir tek B gibi değil de tüm Vatandaşların kucaklanılması ve kucaklanan Vatandaşlarımızın hepsine birlik mesajları verilmesi gerekmektedir.

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin