17 Eylül 2011 Cumartesi

((slayt izle)) Gazi Olmuşsun Şehit Olmuşsun Ama Recep Tayyip Erdoğan Olamamışsın Mersin İçel Burak Canlı

GAZİ OLMUŞSUN ŞEHİT OLMUŞSUN AMA RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLAMAMIŞSIN

Öncesinde konuyla ilgili bir yazı yazdım beğenmedim. Şimdi de bir tane yazdım onu da beğenmedim.

Şimdi bir tane daha yazıyorum. Hadi hayırlısı olsun bakalım. Prangalar bana oylar sana. Gazilik bana Heykel sana. Şehitlik bana İsrail Madalyaları sana.

Efendime söyleyeyim adını zikretmek dahi istemediğim bir yetkili TV denen boş kutunun veya yeni adı iktidarın sözcüsü olan yere çıkmış konuşmakta.

Peki, ne konuşmakta? Benin Alevilik konusu için CHP yani Kemal Kılıçdaroğlu’na söylediğim sözler yanlış anlaşıldı. Boşuna yaygara koparıldı dedi.

Beyefendi her kez kimin kim olduğunu bilmekte! Boşa lafa gerek yok. Ha senin derdin hala konuyu gündem de bir şekil de tutmaya çalışmak. Hala Alevilik konusunu kaşımaya çalışmaktasın.

Coğrafya da yaşayan Yahudilere, Hıristiyanlara yani diğer azınlıklara Allah Sabır versin.

Beyefendi devam etmekte konuşmasına Başbakan Kürtler konusunda yapılmayacak şeyler yapmış. Bu yüzden terör devam etmemeliymiş. Bu yüzden onun heykeli dikilmeliymiş. Peki, onun heykelini kim veya kimler dikecek?

Yani Başkanın heykelini dikecek olanlar Kürtler mi? Yoksa terör yapanlar mı?

Gazi olmuşsun. Şehit olmuşsun. Dünyayı kurtarmışsın ama bir Recep Tayyip Erdoğan olamamışsın dedirtene kadar adamı çıldırtmanın ne anlamı bulunmaktadır.

Konuyu burada keselim ve gerçeklerden bahsedelim.

Birinci Gerçek, Sevgili kardeşlerim evrensel insan hakları denen haklar bulunmaktadır. İşte bu haklar mutlaka hayata geçirilmelidir. Buna karşın şimdi ki alt yapı da bu hayalden öteye geçmez.

İkinci Gerçek, Sevgili kardeşlerim ekonomik özgürlük yani para yani iş yani aş gerekmektedir. Toplumda yerleşmiş işsizlik ve yerleşmiş çaresizlikten kurtulup mutlak bir şekil de toplum bilincinden birey bilincine de bir geçiş sağlanmalıdır.

Üçüncü Gerçek, Aşiret, Cemaat, Kodaman, ağababalarının yapılanmaları çökertilmelidir. He insan eşittir. Eşit doğar. Kimse kimsenin önünde eğilmez. El etek öpmez. Ne var ki güçlü yani gerçek güçlü ile güçsüzün karşılaştığı anlar da bir de bunu düşünün.

Dördüncü gerçek, eğitimden tutunda tüm alt yapı konularında yapılanma, reform, ıslahat veyahut da tam bir devrime muhtaç durumdayız. Ne var ki iktidar ancak ve ancak konuşmakta kaşımakta orayı burayı germeye çalışmaktadır. Çünkü demin saydığım unsurları gerçekleştirmek zordur. Zorluğu ancak ve ancak insan sevdalıları Vatan sevdalıları göz alabilirler.

Beşinci Gerçek, Muhalefetin bir an evvel akıllar da kuşku bırakılmayacak şekil de iktidara taşınması gerekmektedir. Muhalefet her tür sonunun çözümünü MHP’siyle CHP’siyle veya diğer bir başka partisiyle çözüme kavuşturacaktır.  Allah Gazilerimize şifa ve sabır Şehitlerimizden de Rahmetini esirgemesin. Bir el Fatiha. Amin. Mersin İçel Burak Canlı

 

Not: 18 Yaşından Küçükler okumasın! Terör ve TV’deki Karaktersizler isimli yazıma gönderilen eleştiriyi olduğu yayınlamaktayım… Ve ben de bu fikri paylaşmaktayım…

Düşünmeden aklınıza geleni nereye gittiğini bilmeden yazmak; lise defterine saçma sapan yazılan karalamalardan daha mantıksız başka bir şey değildir. Yazınızdaki Adamlar adeta Sultan Süleyman. Teslimiyetçiler. Mandacılar. Fikirsizler. Bölümünü şiddetle kınıyorum. Emin olun bugün Fatih'lere, Yavuz'lara, Kanuni'lere en çok ihtiyaç duyduğumuz zamandır. Asıl FİKİRSİZLER TV'ye karşı çıkıp da aynı zamanda TV'deki sultan Süleymanlara gönderme yapanlardır. Milletimizin en büyük eksikliği okumaktır. Sadece gazete TV değil kitap okumanızı okuduklarınızdan yola çıkarak Sultan Süleyman isminin yanına yazdığınız teslimiyetçi mandacı fikirsiz sıfatlarını altlarını çizerek düzeltmenizi temenni ederim. Saygılarımla Ali

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin