18 Eylül 2011 Pazar

((slayt izle)) Kurşun Yiyende Kurşun Atanda Pişman Edilmiştir Yazıklar Olsun Size Mersin İçel Burak Canlı

KURŞUN YİYENDE KURŞUN ATANDA PİŞMAN OLMUŞTUR YAZIKLAR OLSUN SİZE

Tehditler. Gözdağları ve Tutsaklıklar.

Birileri kendi kafasına göre veya en yukarılardan gelen direktiflerle gidip Terörle görüşmekte. Gidip görüştükleri kanal terör!

O zaman siyasete ve siyasi Partilere gerek bulunmamakta. Bizler kendimizi kandırmaktayız. Oyalamaktayız.

Madem gidip görüşmektesin basına neden bu olay sızdırılmakta. Buna dahi mani olamayanlar. Hadi basına sızdı kes at. Yok görüşürler. Yok, böyle yaparlar.

Bir değil tüm Türkiye Gazi olsa bir değil tüm Türkiye Şehit olsa bu kadar da insanın canı acımazdı. Dediğim gibi siyasi Parti denen bir yapı bulunmakta iken terörü çözmek veya terörü bitirmek ne olduğu belirsiz adamlara mı kalmış bulunmakta.

Siyasi Parti veya siyaset Coğrafya da bitmiştir. Hele ki bu görüşme kamuoyuna yansıdıktan sonra bu görüşmeleri yapanların sorgulanmaması işleri iyice çığırından çıkartmış bulunmaktadır.

Görüşmelere giderken Türk Bayrağı in dirilip de Beyaz Bayrak mı çekilmiştir göklere. Abuk sabuk işler. Ben de ne moral kaldı. Ne sevgi. Ne saygı.

Her iki tarafa da yazıklar olsun. Her iki tarafa da yuh olsun.

Ben satılığım. O Yahudi. Bu inançsız. İşinize geldiği gibi adamları tutup tutsak alın. İşinize geldiği gibi adamları süründürün. Terörü baş tacı edin.

Bu saatten sonra kendi inancımın savunuculuğu yapacağımı ve her kim tarafından yapılırsa yapılsın Teröre gerektiği gibi her tür cevabı vermek için kendim için Meşru Müdafaa koşullarının oluştuğunu belirtirim.

Hele ki Coğrafya da Filistin Davasına ihanet içerisinde son bir yılda Şehit edilen Çeçenler tarafımızdan asla unutulmayacaktır.

Diğer taraftan o an ki iktidar tarafından terör sayılabilecek kişilere yani kan akıtmaya destek verilmesi, para gönderilmesi Derin Devletin coğrafyamızda hala mevcut bulunduğunun kanıtıdır.

Sen hangi hakla hangi mantıkla insan öldürenlere para gönderirsin. Hukukmuş. Demokrasiymiş.

Hukuk Devleti koca bir yalandır. Demokrasi Devleti koca bir yalandır. İşini kalıbına göre uydurma sanatı olan Hukuk Devletiyle herhangi bir yere gidilemeyeceği apaçık ortaya çıkmıştır.

Unutmayınız ki Naziler de bir Hukuk Devletiydi. Naziler de bir Demokrasi Devletiydi. Sonuç ortadadır. Çıkar Kanunu işine geldiği gibi uygulama.

Sevgili ve Sayın Özgürlük Savunucuları Kuzey Kafkasya’nın Kartalları Çeçenler yanınızdayım. Kalemimle topumla tüfeğimle… Allah Büyüktür… Kuzey Kafkasların ve Doğu Türkistan’ın Bağımsızlığı için Mersin İçel Burak Canlı

Not: Özgürlük Asla Pazarlık Konusu Edilemez Cevher Dudayev.

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin