29 Eylül 2011 Perşembe

((slayt izle)) Anayasaya Değil Babayasaya İhtiyacımız Bulunmaktadır Vatanseverler Okusun Mersin İçel Burak Canlı

ANAYASAYA DEĞİL BABAYASAYA İHTİYACIMIZ BULUNMAKTADIR VATANSEVERLER OKUSUN

Merhaba. Başlıktan da göreceğiniz gibi. Yokların hepsi Memlekette bu zihni okyanus ötelerine takılı bulunup da kendileri gibi toplumunda rahat olduğunu zanneden siyasetçiler topluluğuna ben haykırmayayım da kimler haykırsın.

Hikâye. Masal. Anayasa yapacaklarmış. Yok ya. Sorgusuz sualsiz dün yapılanların binlerce katı bugün yapılmakta!

Siz zannetmekte misiniz ki Yeni Anayasayla yenileneceğiz. İş yok kardeşim. Alt yapı yetersiz! Terör bugün cereyan etmekteyse dış güç iç güç bir yana bugün ki ekonomik durumunda buna katkısı olmadığını mı zannetmektesiniz.

Siz zanneder misiniz ki Etik olmayan ötekileştirme siyaset anlayışıyla şiddete, nefrete yönelik propagandalarla bizler düzlüğe çıkarız.

Daha dün Referandum Anayasa değişikliği için yapılmadı mı? Yapıldı da ne oldu? Ne değişti. Bu Anayasa değişecek olsa ne olacak. Kedi oğlan mı doğuracak. Önemli olan İcra Makamıdır. İcra Makamını ise hiçbir mevzuat hiç güç niyet bozulmuşsa durduramaz.

Darbe Anayasasıymış da bizde bunu değiştirecekmişiz. Salata, nane, biraz da zeytinyağı! Hikâye. Masal. Gerçek dışı rüya!

Ne diyorsunuz siz ya. Millet aç. İşsiz. Güvenlik sıfır derecesinde! Günde üç kadının erkekler tarafından Hakkın Rahmetine uğurlandığı söylenmekte. Siz hala icraat yok sonuçlar ortada Anayasa yapacağız demektesiniz.

Maksat gündemi doldurmak! Maksat komşular alış verişte görsün.

Milli Seferberlik gerekmektedir. Her Vatandaş yarının daha iyi daha güvenli olabilmesi için sabah kalktığında etrafı için, Memleketi için ekstra gayret sarf etmelidir. Durum öylemidir? Yanlış siyaset ve akılsız politikalarla bir birine yararı olmayan insanlar üretilmiştir.

Ne Anayasa yapmak ne Terörü sonlandırmak işe yarar sonuçlar verecektir. Asıl mesele bir Vatandaşın Memleketinin İnsanına olan sevgi saygısında şekillenecektir. Vatandaş Yargıya, Güvenliğe, Sağlığa, eğitime güven duymalıdır. Hizmet ederken görev bilincini Vatan bilinci bilip var olmasını da Vatandaşlarla pekiştirmelidir.

Biraz edebiyat yapmış olabilirim. Ve beklide biraz umutsuzluk! Günümüzde ki insanlığın kat etiği yol gerçekte yol değildir. Daha bir adım yani ilk adım dahi atılmamıştır. Gelişmiş gibi görünen Medeniyet eskiden de olduğundan daha beter bir insafsızlık içerisine girmiştir.

Ekmek yoksa mutluluk yoktur. Güvence geleceğe dönük olarak her vatandaşın hissedeceği pırlanta, yakut, altın değerindedir.

Dünyada ki hiçbir Anayasa kusursuz veya mükemmel değildir. Anayasayı değiştirmek yerine yenilecek olan asıl şeyin Vatandaşlık hissiyatı olduğuna kanaat getirmeyecek tek bir Vatanseverin olmayacağı kanaatindeyim. Mersin İçel Burak Canlı

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin