16 Eylül 2011 Cuma

((slayt izle)) 18 Yaşından Küçükler Okumasın! Terör Ve TVdeki Karartersizler! Mersin İçel Burak Canlı

18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER OKUMASIN! TERÖR VE TVDEKİ KARAKTERSİZLER!

Neymiş elinin körüymüş. Adamlar Dedeleri gibi kıyafetlerini hiçbir zaman üzerlerine giymemişler. Elleri yerde beklemekteler. Teslimiyetçi bir politika! Terör biterse biz bitirdik. Terör var eskiden de vardı.

Bu düşünce ancak kuş kadar hafıza bulundurmayan kişiliği gelişmemiş bencil satılıklarda bulunulabilir. Adamlar utanmadan sıkılmadan o yaparsa doğru yapar. O kraldır. O Padişahtır. O şahtır.

Adamlar adeta Sultan Süleyman. Teslimiyetçiler. Mandacılar. Fikirsizler. Kürdü Türk’e düşman edenler. Alevileri yok sayıp onları da kışkırtmaya çalışanlar.

TV iç boş bir kutu. Anacım babacım siz bir saat olsa da oy verdiğiniz kişilerle oturdunuz mu? Onları nereden tanımaktasınız? TV’den! Onları nereden okumaktasınız? Ulusal yani renkli yani ambalajlı basından! Peki, bunlar kimlerin tekelinde? Kodamanların. Hangi kodamanın hangi Sermaye sahibinin yani musluk başında oturanın Türkü Kürdü olur?

Adam musluk başında oturmakta! Adam kral adam Padişah! Adam şah! Bizler Piyon. Peki, bu kodamanlar kimlere hizmet eder. Bunlar tek ve tek kendi çıkarlarına kendi karlarına hizmet ederler.

Sizler de zannedersiniz ki Adam Muş’lu. Adamın ne Muş umurun da ne de sağ sol. Adamlar çıkarlarının peşinde. Karlarının. Dev ve büyük şirket gibi! Tek amaç kar. Güdülen başka bir ulvi amaç bulunmamakta. İsterse ya da karına gelecekse Memleket yansın. Umurunda değil.

İşte bu kodamanlar bu TV denen olayın bu ambalajlı basın denen yerlerin sahipleri. Bunların tek amacı kar. Tek amacı kazanç! Gerisi onlar için zırvalık. Bunların da bu uğurda tek hizmet ettikleri yer hani bazı zaman ağzımıza aldığımız Dış Mihraklar. Yani Güçlüler.

Güçlüler kodamanlar patron. Ağababalarımız Kral. Onlar işaret eder bizler alkışlarız. Çünkü fakirin fukaranın güçsüzün tek olanağı TV biraz daha kalıplıysa Gazete! Onların fikirlerini ve yönlendirmeleri alır kendi fikrimiz gibi kendi kendimize etrafımıza naklederiz.

Hepsi koca bir yalandan ibaret. Hepsinin tek amacı kar. Kendi menfaatleri. Biz zannederiz ki bunlar Urfalı bunlar Müslüman bunlar Filistin Davasına inanmakta. Bunlar gerçekten Somali’yi düşünmekte. Dünya da hiç kimse ve hatta Somaliler de dâhil olmak üzere Somali’yi düşünmemekte. Somali’yi hiç kimse düşünmediği için Somali açlıktan ölmekte.

BM’mi. Yok daha neler. Irak vurulurken BM tükenmiştir. Korkmayın bir gün materyalist kapitalist emperyalist güçler çıkar onu da deklare eder. Korkmayın.

Sözün kısası sen şusuna sen busuna takılacağına aç gözünü. Altı yüz Liraya çalışmak isteyen var o iş de yok ortada. Sağda vurulan solda patlatılan! Eğitimin kalitesi hayat standartları ortada! Şimdi bana hadi sen de kıyafetlerini indir yoksa çuvalı kafana geçiririz diyenlere ellerini yere indir diyenlere sesleniyorum hayatımda yemedim ki o vaziyete geleyim. Onun için delik yoktur bende. Sizinkinden ne haber? Mersin İçel Burak Canlı

Not: Milletimizin Özgürlüğü ve Memleketimizin Tam Bağımsızlığı için bu dolana bu talana gerçek bir bakış atmamız ve ilim bilim fen yolunda çalışarak birlik olarak bu sömürüye son vermemiz şarttır.

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin