30 Eylül 2011 Cuma

((slayt izle)) Düşene Uçurtmaya Filistine Aleviye Bir Tekme de Toplum Vurdu Mersin İçel Burak Canlı Not: Arkadaş yazıyı sevdiysen çıktı al okut. Dağıt. Unutma Ateş Düşer ve düştüğü yer

DÜŞENE UÇURTMAYA FİLİSTİNE ALEVİYE BİR TEKME DE TOPLUM VURDU

 

Başka bir yazı yazmıştım. Bir CHP’yi bir MHP’yi eleştiren bir yazı idi. Ama adamlar ne yapsınlar. Bu terör zam bitmeyen öfke onlara mı fatura edilmeli. Yani hırsızın hiç mi suçu yok.

 

Adını veremeyeceğim, hani şu son günlerde yağcılığın adı gönüldaş olmuş ya, devamlı TV’lerde siz neden hep savunuyorsunuz diye yani yağcılık yapıyorsunuz diye soranlara yağcılığın adını gönüldaş olarak verenlere nispet söylüyorum, silah arkadaşıma yazmışlar.

 

Hala halk biliyor. Ben de halktanım. Bu ne ya! Halk ne bilmekte! Toplumu harekete geçirmek için bir küçük kıvılcım yeter. Küçük bir kıvılcım!

 

O şudur bu odur derler bir baktınız kalabalık isyanda. Uçurtmalar vurulmadı mı? Kimlerin ocakları söndürüldü. Düşen ateşin altında kalanlar. İstediğin kadar çığlığın yüksek, gür olsun. Nafile. Attığın çığlığı kim duya. Kim taka.

 

Kişiliklere bir türlü anlatamadım. Halen yazmaktalar. Sen CHP’li misin? Sen Komünist misin? Sen Ermeni misin? Sen Ergenekoncu musun? Sen taşeron musun?

 

Anlamıyorlar. Anlamayacaklar. Çünkü anlamamaya ayarlanmışlar. İstemiyorlar. Ve sırf bunun içinde vurulanlar, yok olanlar diz boyu gitmekte. Bırakın insanlık tarihini şimdiye bakın her bir yer kan, kan ve kan.

 

Gerçekte hanginizin umurunda Filistin! Evet. Hanginizin. Haydin elimizi cebimize atalım Somali’ye yardım edelim. Dilenci parası. Siz hiç hayatınız da bir an olsun gerçekçi bir an olsun ciddi oldunuz mu?

 

İki elin var birisini verir misin? İki gözün var birisini feda eder misin? Üç evin var gözün kapalı bir evini bağışlar mısın? Laf olsun beri gelsin. Ben vereyim önemli olan niyet. Götürmez de yerlerse kabahat günah onların. Ver bakayım bir gözünü ver bakayım üç evinden birisini de göreyim. Kral kesilirsin. Denetleme Memuru senin kadar incelemez.

 

Filistin Davasında sizler bir tek Müslümanlar mı çaba saffetti sanırsınız. Evet. Yazıyı okuyan var mı? Varsa yaz yorumunu. Yaz. Delikanlı ol. Solcular komünist diye nitelendirdiğin insanlar canlarını feda etmedi mi sanırsın.

 

İnsanları ötekileştirenler. Demek halk bilmekte! Demek halk görmekte! Peki nereden? TV ve Gazetelerden bunlar kime ait Kodamanlara kodamanlar emperyalist kuvvetlere yani sermaye dünyasına. Sen ne etmektesin.

 

Bir tek kendimizi aldatmaktayız. Kendimizi kandırmaktayız. Siz herhangi birisinin sokakta top oynarken baltaya sap olabileceğini düşünmektesiniz. Ya da tüm bunları aklınıza dahi getirmemektesiniz. Götüreyim mi anam derler adama. Daha oracıkta hani şu eski Müjde filmlerindeki gibi.

 

Ben ne mi yazmaktayım. Ben işte bu tam ve bütün gerçekleri! Çok yaşar mıyım? Götürürler Anam. Götürürler. Mersin İçel Burak Canlı

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin