29 Eylül 2010 Çarşamba

((slayt izle)) İlhan KESİCİ, ERBAKAN, DEMİREL Ve Politika Mersin İçel Burak Canlı

İLHAN KESİCİ, ERBAKAN, DEMİREL VE POLİTİKA

 

Düşünceme göre şu an için Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde yaşamakta bulunan eşsiz zekâlarına ve liderliklerine saygı gösterilecek iki dev isim bulunmaktadır. Bunlardan birincisi veya ikincisi demeden bir tanesinin Mücahit Necmettin Erbakan diğer bir tanesinin de Sayın Süleyman Demirel olduğunu hemen yazıya dökeyim.

 

Bazen olur olmaz konuşan kişiler Sayın Demirel’in gücünün zayıfladığını ima eder şekil de konuşurlar. Bazıları da Sayın Erbakan hakkında bir ileri bir geri konuşup durur. Ben yaşıma rağmen her ikisini de seven ve her ikisinin de aşkıyla yanan bir kişiliğimdir. Severim. Sayın Erbakan’ı da severim. Sayın Demirel’i de. Çok severim.

 

Sayın Demirel yeter ki desin. Sayın Erbakan yeter ki desin. Bilindiği üzere Sayın Demirel Cumhurbaşkanı olmuş ve Ülkemizi kendisiyle bütünleştirmiş bulunmaktadır. Fakat Sayın Erbakan’a yazının başında da dediğim gibi bir ileri bir geri tavır takınanlar bilsinler ki Erbakan yalnız değildir. Gene bilsinler ki ne sarı partisi ne de kırmızı partisi önemli bulunan Erbakan’dır.

 

Liderler dünyaya zor gelir. Hele ki Türkiye’mize! Benim Canım Erbakan’ım. Benim canım Demirel’im. Bu derece de bir yazı hafif kalsa da durumun içerisinde bulunulduğu şartları açıkça ortaya koymaktadır.

 

Gelelim biz Sayın ve Sevgili İlhan Kesici’ye. Kendisinin hem Anavatan Partisi’nin içerisin de hem de kendisinin DP yani eski adı DYP yeni adı Demokrat Parti olan Partinin tabanında yeri bulunmaktadır. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de üstüne üstelik CHP’den Milletvekili seçilmiş ve daha yeni istifa etmiş bulunmaktadır. Tüm bunlar ne zenginlik ne zenginliktir.

 

Sivas Zara doğumlu olan İlhan Başkan Endüstri Mühendisliğini bitirdikten sonra Yüksek Lisansını gene Ortadoğu Teknik Üniversitesin de tamamlamış olup iyi derecede de İngilizce bilmektedir. Bugüne kadar sayılamayacak ve sayılsa da hafızaların almayacağı pek çok görevlerde bulunmuş olup tüm bu görevlerinin başarıyla üstesinden de gelmeyi bilebilmiştir.

 

Kendisi “insanlığın en büyük düşmanı ve en ölümcül hastalığı, devlet yöneticilerinin “kavgacı düşünceleri”dir mantığını korumaktadır.

 

Sayın ve Sevgili İlhan Kesici DP’ye Genel Başkan olur mu? Olmaz mı?  Genel Başkan olması için etraftan ve Partililer tarafından yapılan baskılara dayanamayabilir.  Veya Ülkenin içerisine girdiği ve bir türlü bu girilen yerden Toplumun mutlu olabilmeyi başaramadığı delikten çıkarılabilmesi adına yani Toplumu “Aradığımız şey: Halkımızın yüzünü güldürmektir. Yurt’ta: Zenginlik Dünya’da Saygınlıktır.” Bu parolayla güldürebilmek adına yollara düşebilir.

 

Kendisi Yollara düşecek midir? Yollara düşerse Doğru Yol ayağa kalkabilecek midir? Doğru Yol Birliktelik Yolu halini alabilecek midir? Bunların cevaplarını kısa bir zaman içerisinde alacağız. Belki de Doğru Yol İlhan Kesici, İlhan Kesici Birliktelik Yolu ve Birliktelik Yolu da halkın yüzünün gülebilmesinin tek yoludur. Yolunuz Açız ola. Mersin İçel Burak Canlı

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin