26 Eylül 2010 Pazar

((slayt izle)) DAMARLARINIZDAKİ ASİL KAN - asoskay

Türk Milleti

 

Sizler yaşadığımız bu günlerin kaosundan  kurtaracak olan lideri beklerken, kendi ellerinizle o liderin gelmesini engelliyorsunuz.

 

Geçmişin olaylarını ve bu güne gelişimizin nedenlerini size uzun uzun anlatmıyacağım, olan oldu ve bu günlere geldik. Elimizde ne kaldı. Hiçbir varlık ve değer kalmadı. Peki nasıl yaşıyoruz öyleyse; itiraz edemiyeceğimiz bir yaşama şekli içinde kendi ülkemizde bir köle olarak. Kimin kölesi ?

 

KÖLE

Yabancı sermaye ve bankaların emrine girmiş, ekonomi sisteminden çekilmiş , emek veriminin düşük ve teknik imkânların son derece kısıtlı olması sebebiyle sermayenin egemenliği ve buyruğuna teslim olmuş kişi.

 

Kurtuluş savaşının asıl galibi dayanışma ve birlikteliktir. Bu büyük savaş bu dayanışma içinde verilmiş ve başarıya ulaşılmıştır. Mustafa Kemal Atatürk'ün en kuvvetli silahıda budur ve düşman onun bu dayanışma silahını yenememiştir.

 

Bu gün birlik ve beraberlik yaygarası ile bu silahı geri istemek için ne yapıyorsunuz?  Hiç birşey.  Sadece başkaları yapsın bekliyorsunuz. Kim yapacak bunu ey Millet ?  Bunu başaracak sizsiniz, sensin.

 

Bir komşunuz, bir dostunuz, bir aile ferdiniz dara düştüğünde ne kadar yardımcısınız. Çoğu parasal olan sorunların çözümü için hemen ona Bankayı çözüm olarak öneriyorsunuz. İşte asıl kırılma noktası burası. Bankalar düşmanın saldırı kuvveti ve taktiğidir.  Türk milleti'nin kişilerini TÜRKİYE CUMHURİYETİ TEMEL İLKELERİ'nden kopartmak için karşımıza çıkarılmış ön cephesidir.

 

En büyük ilke ise önce kişisel, sonrası toplumsal dayanışmadır.

 

Ülkemize saldırıda bulunan düşmanın topu tüfeği bu BANKA'lardır. Siz ve çevrenizi teker teker avlıyor ve hergün biraz daha güven duyacağınız çevrenizi kaybediyorsunuz. Bu hal ve gidişte bu değerli silahınızı kendi ellerinizle düşmanın bu gizli kuvvetine teslim etmiş oluyorsunuz. Kısaca Mustafa Kemal Atatürk'ün size son uyarısı olan Türk milletinin sancağı olan DAMARLARINIZDAKİ ASİL KAN'ı düşmana teslim ediyorsunuz.

 

Buradan slogan atmakla, direneceğinizi söylemekle sadece düşmanı güldürüyorsunuz. Türk milletine şüphe tohumu ekilmiştir. Şüphe ise güvensizliktir. Güvensizlik ise korkunç yalnızlıktır. Siz bu durumda iken Vatanın tüm kaleleri gözünüzün önünde ele geçiriliyor ve siz buna dur diyecek biri olmasını bekliyorsunuz. Siz güvenmiyorsanız, size kim güvenecek. Sadece birlik ve beraberlik günü demek çözüm değildir. Bunun yolu tektir.

 

BU YOL

Dara düşen komşunuzu,  dostunuzu, aile ferdinizi elinizden gelenin üstünde bir çaba ile Bankaların eline düşmekten kurtarmalısınız. Bu gerçeği çevrenize hatırlatmak değil bizzat siz öncülük ederek ispat etmek zorundasınız. Bu ÖLÜM emri  almaktan daha zor değildir. Bugün bunu başaramazsanız  yarın size ÖLÜN dediklerinde yalnız kaldığınızı ve dayanışma çabanızı göstermediğinizden bir hiç uğruna ölmeyi şimdiden kabul etmiş olacaksınız. Bugün paylaşmakta, destek olmakta direndiğiniz ve kendinize sakladığınız tüm değerlerin bir hiç olduğunu ve bir işe yaramadığını ÖLDÜRÜLME noktasına geldiğiniz de anlamanız, dayanışma istediğinizde kimseyi bulamamanız DAMARLARDAKİ ASİL KANIN tükendiği gün olacaktır.

 

Dayanışmak ve paylaşmak Türk milleti'nin en güçlü silahıdır.

 

Bayramdan bayrama değil her an ve her dakika ruhunuza işlemiş kişisel dayanışma  Düşmanın kırılma noktasıdır. Bu gücü yenmek demek komşunuzun, dostunuzun, aile ferdinizin sizinle kalması, sizinle yanyana olması ve savaşması demektir. Bu Türk Milleti'nin asıl gücü olan silahı düşmandan geri alması demektir. Bu silahı tekrar ele geçirmek, ve hazır olmak demek TÜRK ULUSUNU tekrar ayağa kaldırmak demektir.

 

Bunu başardığınızda o zaman beklediğiniz Lider ortaya çıkacaktır.

DAYANIŞMA İÇİNDE OLACAK HALKLAR LİDER ÇIKARIRLAR, SAVAŞIRLAR VE KAZANIRLAR.

Yazımın içeriğindeki uyarıyı beğenenler çıkacaktır, bu çok önemli değildir.Asıl önemli olan bunu ruhunda kabul edip hayata geçirenler olacaktır. Bir kişiden başlayan bu haraket, o kişiye güvenenlerinde başlatacağı haraket olacaktır. Bu farkediş tüm ülkeye dalga dalga yayılacaktır.

 

Bu uyarım  o  kişilere yazılmıştır.

 

asoskay



--
--------------------------------------------------------------------------------------------------
GOOGLE grup ARKA BAHÇE'nin arsivine gitmeniz icin linki tiklayin.
http://groups.google.com.tr/group/acikalan?hl=tr

FACEBOOK grup ARKA BAHÇE'nin arşivine gitmeniz için linki tıklayın
http://www.facebook.com/group.php?gid=92689065713

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin