23 Şubat 2017 Perşembe

((slayt izle)) Türkiye de dünya pek çok olaylar da göründüğü gibi değildir.

Remzi Bey

Sadece üzerinde ileride daha başka şeyler konuşabileceğimiz Necdet Sezer konusunun çok daha geniş araştırılması gerekeceğinden bir kapı açmak istedim.

 Sezer'in seçilmesi de Türkiye'deki Cumhuriyetin bağımlı ve gizli istilanın zayıflayan noktalarının İçimizdeki sömürge valiliğinin ABD ve NATO ülkelerinden aldıkları talimat ile takviye edilmesi idi.

Bu kapı Ülkemizin sömürge olarak tutulmasının devamı için hala açık duruyor.

Sezer den başka kimsenin aday çıkarmasına izin verilmedi. MHP den kendi adaylığını koymak isteyen Sadi Somuncuoğlu MHP genel başkan vekili Oktay Vural ve diğer bazı milletvekilleri meclisin bahçesinde meydan dayağı atarak sürükleyip binadaki bir odaya kilitlediler ve baş vuru süresi dolana kadar kilitli tuttular. Yani aslında Sezer'e karşı CHP dışında hangi parti bir aday gösterse o derhal seçilecekti. Dikkat ediniz şimdiki mevcut sistemden bahis ediyoruz. Sezer seçildikten sonra Erbakan Hoca ve bazı diğer değerli üyeler yasaklı olduğu için İktidara AK Partinin gelmesi sonucu Sezer Hapisteki ne kadar bombacı terörist varsa Cumhurbaşkanlığının sorumsuz yetkisi kullanarak hapisten serbest bıraktırdı. Bu gibi yetkiler Cumhurbaşkanında hala devam ediyor.

O yılların uzman terörist ve profesyonel bombacıları sayesinde terör hızla yeniden alevlendi.  Hala sürekli artarak devam ederken daha yakın zamanda kendi ürettiğimiz silah ve mühimmat ile azaltıla bildi. Çünkü NATO ve Batılı ülkeler zaten parası ile sattıkları silahlara mühimmat vermiyorlar sadece kendi çıkarlarına savaş çıkarılırsa vereceklerini söylüyorlar ve aldığımız silahları da onlardan izinsiz teröre karşı dahi kullanmamıza izin vermiyorlardı. Yani Türkiye'nin elleri bağlı ve Terörün arkasında NATO gladio'su. Ordumuzun içindeki Gladio, MİT deki ABD ve NATO'nun yükselttiği Müslüman düşmanı bazı etkili generaller Milli görüşün önünü temelli kapatmışlar ve onun önemli ölçüde devamı olan AK Partinin de değiştiğine inanmıyorlardı. Asıl amaçları, ABD askerlerinin Güney doğu bölgemizden geçerek Irak'a girip bu arada bizim güneydoğuya da yerleşmiş olacaklar ve amaçları olan Türkiye'den bölmek istedikleri ilk bölümü bölmüş olacak ve bir daha oradan çıkmayacaklardı. Erdoğan ve ekibi de vatana ihanetten ortadan kaldırılıp bu gericiler vatan hainidir diyerek İslam dinini temelli yasaklayıp Türkiye'yi bir Hristiyan ülkesi olarak ilan edeceklerdi. Tuğ general rütbesindeki  bir aşağılık herif  Başbakan iken Rahmetli Erbakan ile Görüştüğü Suudi Arabistan Kralına af edersiniz açık yazayım pezevenk diyerek aşağılaya biliyordu. En küçük bir soruşturma dahi açılamıyordu. Bu evet hayır oylaması hayır sonucuna varırsa şundan emin olabilirsiniz. Erdoğan Sağ kalsa dahi ki Muhtemelen ortadan kaldırılacaktır. Bu seferde Gladio'nun NATO tarafından seçilmiş yeni bir Necdet sezer Şimdiki aşırı yetkileri üslenerek Cumhurbaşkanı olup işte o zaman BOP projesi Doğrudan Türkiye'yi küçük parçalara bölmek ile başlayacaktır. 1970 li yıllarda bir kaç kere basında okuduğun haberlerden biri de Türkiye'deki azınlık çocukları İran'a İslami şeriatı tahsil etmek üzere bir Kilisenin emrinde okumaya gönderiliyorlardı. Bu devam etti ama gizlilik de basına sızmadı yada yasaklandı. Şimdi FETÖ cü üst düzeye çıkanların ilkokulu orada okuyup buradan diploma almış askeri liselerden başlayıp her yere girmiş oldukları anlaşılmaktadır. FETÖ nün ortaya çıkan yüzü pek azdır. ABD CIA Türkiye ve Ortadoğu sorumlusu olarak görev yapan Yahudi kökenli ABD li CIA bölge şefi Graham Fuller ABD de hala yetkili durumda ve ABD'yi de işgal altına alan Beynelmilel siyaset senyörleri orada FETÖ yü kullanmaktalar. ABD Yeni Başkanının Müslümanları engelleme adı altında yasaklamaya çalıştığı kişi ve örgütlerde Aslında ABD içinde büyük bir tehdit Olan Müslüman görünümlü FETÖ örgütünü ortadan kaldırarak ABD'nin işgalinde kullanılacak Siyonist Müslümanlardan oluşan FETÖ'cülerdir.

Bu yüzden Türkiye'deki az başarılı olan ve HDP'yi kuvetlendirerek Meclise taşıyan ve Hükumeti düşürmekte kullanılmak istenen PKK İle FETÖ Dünya egemenlerine bağlı dünya çapındaki örgütlerden sadece bir kaçı olarak, iki çok etkili ama, çoğu buz dağı gibi denizin altında görünmeyen, dağın ana gövdesine benzer görünebilen uçlarıdır.

Konuyu çok uzatırsan okumak istenmez olur. Bu yüzden bu kadarı ile iktifa edeyim.

Türkiyede de, dünyada da, pek çok olaylar göründüğü gibi değildir.

Selam ve Saygılarımla

Ahmet Doğan Şimşek

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.