13 Şubat 2017 Pazartesi

((slayt izle)) Osmanlıda Türkler ile Müslim ve gayrimüslim vatandaşlarımızın arasını açanların fitnelerini bitirmek için bilmek lazımdır

Sayın Ali Exxxx Hocam

Türkiye de Türkçülüğü daha Osmanlı döneminde Jön Türkler ile başlatıp, Türk halkının yanında birleşip kenetlenmiş Müslüman ve dahi Gayrimüslim vatandaşlarını güven adalet ve huzur içinde yaşatan Müslüman Türkler ile aralarını açmak amaçlı bir sürü nifaklar çıkarıp, batıya çalışanların neler yaptığını dikkatle incelemek gerekir.

Osmanlı geleceğin en zengin ve güçlü ülkesi olacağını ve dünyanın geleceği olan petrol kaynaklarının yarıdan fazlasına sahip olacaklarını anlayan batılılara çalışan bazı nankör azınlıklar önce Etrak-ı bi idrak (İdraksiz ahmak Türkler) diyerek,  önce aşağılayarak etkisiz kılmaya çalışıp Türk çocuklarının önlerini kestiler. Sonra Avrupa da okuyan kendi azınlık çocukları ile Jön Türkler örgütünü kurup diğer kavimleri Türklere karşı düşmanlaştırmak ta kullandılar. Sonrada kendi aralarında paylaşım kavgaları yaşayıp Almanyayı dışlayınca da. Almanlar ile Türklerin kurduğu ittifak ile savaşırken Almanlar Türklere savaş sanayinden zırnık kadar bile teknik sanayi de hiç bir şey vermeyip sadece Silah ve mühimmat satarak girdikleri büyük savaşta bizleri ölmekten çekinmeyen ahmak fedailer zannı ile kullandılar. Halbuki biz başımızdaki komutanların bu derece ahmak ve bazılarının doğrudan satılmış kişiler olduğunu bilemeyecek kadar kendimiz gibi dürüst insanlar tarafından yönetildiğimizi düşünüyorduk. Öyle düşündüklerimizde Devletin başındaki sultanlarımızı da kendi ikballeri için sattılar.

Ama gönülleri daima kendi din kardeşleri ile her cephede haçlılara karşı gerçek savaşçıları yönetecek kabiliyete sahip olan Türk  ve Osmanlıya sadık komutanları da sözde Türk Selanikli sözde avdetilere çalışan üst komutanları Liman von Sanders komutasındaki Çanakkale muharebelerinde yiğitler ön planda gerekli gereksiz ölüme sürülüp Türklerin ve bizden olan diğer din kardeşlerimizin itlaf edilircesine tüketilmesini sağlamaya ve karşımızdaki haçlılar ile bizi yöneten haçlılar Türkleri bozuk para gibi harcarlarken avdetileri ve Jön Türkleri cephe gerisinde kullanmayı tercih ediyorlardı.

Özetlersek, Çanakkale'deki büyük zayiatın en büyük nedenleri başarılı subayların yerine kendilerinin kullanmasına elverişli ve yakın olanları uzaktan kumanda ile yönetime getirmeleri oldu. Birde İngilizlerden kaçıp Çanakkale boğazından Marmara'ya kaçan Alman gemilerine dostluk gösteren içimizdeki kriptolar ile onlara müttefik diye güvenen bazı komutanlar. Padişahın İstanbul boğazından Karadeniz-e çıkmamak üzere verdiği izini çiğneyip hala Alman subayların kumandasına olan savaş gemileriyle gidip Sivastopol'ü bombaladılar ve Rusları da başımıza bela edip Osmanlıyı parçalayıp bütün zengin bölgeleri  Parça parça parselleyip içimizdeki adamları ile Türk askerlerini mühimmatsız bıraktırıp kırdırdılar. Sarıkamış ve Mısır bozgununun, bütün suçlarını düşmanla anlaşmalı komutanlar sözde Osmanlı tapınak şövalyelerinden olan komutanlar, bütün kendi mağlubiyetlerini, ahlaksızca Padişaha yıkıp. Padişah düşmanlığı adı altında. Osmanlı ülkesini yağmalatmak-ta kullanıldı. Kuttül-Ammare savaşında Irakta esir alınan İngiliz orduları ve her rütbeden askerleri de İstanbul'a sevk edildi ama yine kripto şövalyeler tarafından İngilizlere teslim edilir iken Mısırdaki askerlerimiz ise İngilizler tarafından zorla zehirli havuzlara sokulup gözleri kitleler halinde kör ediliyordu. Bizler hala batılılaşmak hevesinde olanlarımıza sessiz kalsak da, her şey aslına rücu eder ilahi kuralınca, aslımıza döndük İngilizlerin kör ettiği Almanların Çanakkale de yok bahasına harcadığı dedelerimizin de o zamanlar gerçek yüzünü göremedikleri sömürgeci batılıların ne mal olduklarını çok iyi biliyoruz. 

Kıssa:

Karadenizli temel kardeşi girdiği kavgada ölenler yaralananlar da olduğu için idama mahkûm etmişler.  

Sehpa 'ya (dara ağacına) çıkarıp boynuna ip geçirildikten sonra, Savcı söyleyecek bir son sözün var mı diye sormuş. 

Temel: Var demiş.

Savcı: Söyle öyleyse deyince, Temel, Ha bu bağa bir ders olsun demiş.

Bu fıkradan kastım.  Bizimkiler İngiliz esirlerden oluşan koskoca ordularını karşılıksız kendi ülkelerine gönderir iken. Bizim dedelerimizi düşmana yem etmek için yeterli mermi vermeyip düşmanında bilerek baskınlarında kurban edilen ve esir düşenlerin de zehirli havuzda gözleri kör edilip Koskoca tam teçhizatlı Sarıkamış ordumuzu yazlık elbise ile sıfır altı 35- 40 derece soğukta dağlara sürüp bir Rus'u dahi öldürmeden tamamen imha eden içimizdeki tapınakçıların. TC. Devleti kurulduğundan beride, bizi sağ sol vs. diye bir birimize saldırtarak geri bırakan düşmana çalışan tapınak şövalyelerinin.  Anıtkabir diye Yunan ve Roma-Mısır tarzı bir tapınak yapıp biz şehitlerin çocuklarına Tapınakçılar için yapılmış tapınağı, Kâbe gibi gösterip hepimizi müşrik edenlerin yaptıkları melanetlere bakınca. Bizlerde Temelin çocuklarına bıraktığı, Ha bu bağa bir ders olsun sözünü.

Dedelerimizin nenelerimizin başına gelenlere rağmen bizim aslımızdan kopmamıza fırsat vermeyen analarımızın gazilerimizin aktardıkları da, dedelerimiz üzerinden bizlere ders olsun.

Saygılarımla

A. D. Şimşek 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.