24 Şubat 2017 Cuma

((slayt izle)) Erdoğanı seçmek neden engellenmek isteniyor

Sayın Remzi Bey

Benim yazdıklarım görüşlerim değil sabit gerçeklerdir. Sizin yazdığını bu cevaptaki verdiğiniz bilgilerde benim yazdığımın mütemmimi olmaktadır. Bu konu bu kadar ile de sınırlı değildir. O zamanki atmosferde eğer Erbakan Hoca başka bir aday çıkarsa idi sanırım mutlaka o seçilirdi. Eğer MHP'nin adayı dayak atılıp adaylık başvuru anı geçene kadar bir odada hapis edilmese idi o seçilirdi. Sezer'in karşısına kim konulsa çok kuvvetli ihtimal ile yine o seçilirdi. Ama oradaki sahnenin önünde, görünenlerden ziyade sahne arkasında nasıl dolaplar döndürüldü de Erbakan Hoca ilk turda olsa dahi başka bir aday gösteremedi bunun cevabını hala da bilemiyoruz.

Ben Şahsen Erdoğan gül projesinin Erbakan hoca projesi olduğuna daima inandım ve halada inanmaktayım. Eğer sürekli dargınmış gibi davranması olmasa AK Parti iktidara gelemez ve mutlaka engellenirdi. Bu beynelmilel Dünya Siyaset senyörlerinin istekleri ve tercihlerine ABD ve AB ülkelerinden her hangi biri ve hatta hepsi birleşseler de karşı çıkamıyorlar. Çünkü her ülkenin içinden o ülkeyi elinde tutan önemli ve çok etkili bilinmeyen adamları vardır. Erbakan Hoca'nın önünü kesenler bunu sadece Türkiye de uyguladılar zannetmeyiniz. Rahmetli hocanın İslam birliği kurmak için bir araya getirdiği bütün ülkelerde hükümetleri çökerttiler. İhtilaller yaptılar. Mesela bu sadece İslam âleminde değil. Uzun süre Birleşmiş milletler genel sekreterliği yapan Avusturyalı Kurt Waldhaim o zamana kadarki BM sekreterleri içinde en başarılı sekreterdi ve dünya tarafından saygı görüyordu. O görevden ayrılınca kendisini ülkesi Avusturya da  Cumhur başkanı adayı gösterdiler ve kıyamet koptu. Kurt Waldheim Hitler zamanında Hitler ordusunda Teğmen imiş. Yani o nazi dediler. Şimdi bizim adaya diktatör dedikleri gibi. Bir teğmen zorunlu askerlik görevinde Hiteler'e ben askerlik yapmamı diye bilirdi. Alt tarafı en alt rütbeli sıradan subaydı. Ama adamı yediler ve yaptırmadılar. Yine Avusturya siyasilerinden Jörk Heide mecliste çoğunluğu kazandı. Ona da bir sürü kulp takıp Rahmetli Hoca kadar bile bir yıl dahi başbakanlık yapmasına uluslar arası güçler sed çekti ve Avusturya'yı tehdit ettiler. Sonra partisi ve Heider mecburen başka bir adayı gösterdi o başbakan oldu. Heider de bir trafik kazasında öldürüldü. Şimdi Türkiyenin neden çift başlılıktan çıkmasına ve Başkanlık sistemine geçmesine bütün batı dünyası ve başını CHP,HDP, PKK, ve diğer batının Gladioya kurdurduğu DHKP-C vs gibi örgütler ısrarla seçilirse kan dökeriz seçtirmeyiz diye yaygara koparıyorlar. Bunlarında sorgulanması lazımdır. Siyaset ve Diplomaside hem ülkesi adına başarılı olup  hem de dünya senyörlerini dinlemeyip kendi ülkesine çalışan Erdoğan'a dünya bu kadar düşman. Rahmetli Erbakan'ın en karşıtı Harami FETÖ örgütünü kuran F. Gülen, Refah Hükümetine beceremediniz çekilin diye gazetelerinde ve diğer basında ukalalık edip Generallere yağ çekiyordu. Şimdi bunlar ile aynı safa düşmüş olmanın ileride çok acı ve utandırıcı sonuçları olacaktır. Siyaset ve diplomasi kapalı kapılar arkasında yürütülür. Müslümanlar Allaha yalvarıp emin olmadıkları şeyde istihare yapmalıdır.

Selam ve Hürmetlerimle

Ahmet doğan Şimşek 

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.