26 Şubat 2017 Pazar

((slayt izle)) Görme engellilere beyaz baston desteği

İZMİR'deki Beyaz Ay Derneği'ni ziyaret eden Ege Bölgesi Uluslararası İnner Wheel üyeleri yaklaşık 40 görme engelliye beyaz baston dağıttı.

Dernek bünyesinde neredeyse bir gelenek haline gelen baston dağıtımıyla ilgili bilgi veren Beyazay Derneği İzmir Şubesi Başkanı Salih Arıkan, engellilerin en büyük eksikliklerinin talep yaratma kültürlerinin yeterli olmaması olduğunu kaydetti. Özel sektöre de çağrıda bulunan Arıkan, "Biz engelliler tüm işlerde başarılı olabiliriz. Yeter ki işe göre eğitim verilsin. İŞKUR ile iletişime geçtik, özel sektörde de engellilere daha fazla yer verilsin. Biz engelliler bunu ısrarla talep ediyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının destekleri giderek artıyor. Bu bizi çok mutlu ediyor" dedi.

Ege Bölgesi İnner Wheel Başkanı Nadire Kartal da, üyeler olarak toplumu ilgilendiren ve topluma yarar sağlayan tüm aktivitelerde desteklerini sürdürdüklerini kaydetti. Kartal, "İnner Wheel olarak toplumda farkındalık yaratan projelerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.
Mustafa OĞUZ / İZMİR, (DHA)

--

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.