28 Şubat 2017 Salı

((slayt izle)) Evet, Hayır bloklaşmasında Hayır cephesini önemli bir bölümünü yönetenlerin amaçları nedir.

Evet, Hayır bloklaşmasında Hayır cephesini önemli bir bölümünü yönetenlerin amaçları nedir.

 Sayın Mustafa Zeki Şahin Bey kardeş

Her yorum. Yorumu yapanın bakış acısı kadar genişlikte bir alanı kapsar. Yani görüntüler ve hafızalar da kayıt edilmiş video resimlere yakından bakarsak 15 - 20 veya daha fazlaca ama sınırlı sayıda etkili ve yetkili kişinin elindeki imkanlar ile iyiliğe ya da kötülüğe çalıştıklarını ve kendi aralarında ülkesi yada çıkarları için başka ülkelere, örgütlere çalıştığını görürüz. Aya güneşe bakar gibi aşırı uzaktan bakınca da ya güneşin ışığı gözlerimizi karartır hiç bir şey göremeyiz yada aydaki kayaları falan görürüz. Yani aslında yorum yapacak kadar detay göremeyiz.

Bu durumda gerçekleri görme kabiliyeti olanlarımızın olaylara bakarken ne kadar geri çekilirse ne kadar geniş alanları zaman ve mekan boyutlarına görebileceği ve ne kadar olaylara yaklaşır ise o kadar dar zaman ve mekan kesitlerindeki olayları görebiliriz. Olayların tam içine girip bakarsak da mevcut kavgaların olayların içinde taraflara o kısa zaman ve mekan içinde yaşarken elimizde olmadan görebildiğimiz sınırlı şartlarda taraflardan bir tarafın yanında yer alarak bakmaya başlarız. Bu durumda artık istediğimiz kadar mesafeyi daraltalım ve ya açalım artık. Bir taraf olarak bakmaya başladığımızdan yorumlarımız taraflardan biri hesabına yararlı ve destekleyici olur.

Ama yaralı zannederiz zararlı, zararlı zannederiz yararlı olur. Aslında Allah katında dünyayı bir kumarhane gibi kullanmış olur. Allah korusun iki cihanda da (Dün ve Ahirette) kaybedenlerden oluruz.

Şimdi gelelim. Yanlışta ısrar edenlerin görüp de görmezden geldikleri, Bazılarının ise zaten hiç bir şeyi analiz edecek kadar görmedikleri ve bilmedikleri konulara.

Erdoğan'ı şiir okudu diye gericilikten hapse atıp sonrada şu anda Hayırcıların ana gövdesinin hala izinden gittiği sömürge medyasının o zamanlar neden hah şimdi bu Tayyip Beyden kurtulduk artık muhtar bile olamaz  diye sevinmelerine vesile olan şiirin tamamını biliyor musunuz?

Ziya Gökalp'in yazdığı şirin adı Asker Duası dır. Şiir biraz uzun olduğu için sadece kısa yolunu koyuyorum.

Asker Duası 

http://www.cetinkose.com/siirlerim_oku_do.php?siirID=1066

Hangi vatan millet düşmanları. Ordularımıza dua olan ve ordularımızı milletimiz ile birlikte şereflendiren böyle bir şiir okudu diye İstanbul belediye başkanı Tayyib Beyi haksız yere mahkum edip hapse atarak sicilini lekelemeye çalışır ve Müstemleke medyası neden oh kurtulduk havalarında Muhtar bile olamaz diye sevinç çığlıkları gibi manşetler atar. Muhsin Yazıcıoğlu gibi Mert ve Yiğit Parti başkanlarını, FETÖ'ye teslim olmadı ve ya içine sızmaları önlemeye çalışırken başarılı olmaya başladı diye FETÖ gibi yerli uzantılı dışarıya hizmet eden vatan millet düşmanları tarafından aynı helikopter de bulunan biri gazeteci ve diğerleri güvendiği arkadaşları ile birlikte Şehit edenlerinde Türk üniforması giymiş yabancı devşirme hainler oldukları da hala gözlerimizin önünden gitmemektedir.  Jandarma Genel komutanımız Eşref Bitlis'in de ABD'nin içimizdeki sözde Türk üniformalı asker bozuntuları tarafından şehit edilmesi sonrası vatanperver vatan evlatlarından olan ekibinin de başta, Ahmet Cem Ersever olmak üzere teker teker öldürülmelerini, bu milli iradeyi istemezükçüler yüzünden hala Sivas ve Başbağlar Köyü, Kahraman Maraş, Çorum, Malatya katliamları birlikte neden açığa çıkarılamadığını ve Evet çıkarsa bunların dosyalarının yeniden açılacağı korku ve paniği ile kimleri tehdit para veya video baskıları ile hayır demeye yönlendirip takipçilerinin de yanıltılmasını ayarladıkları da ortaya çıkacağından gizli kalmış dosyalar olarak geçmişin ortaya çıkması ile geleceğin garantiye alınmasından korkmakta olduklarını söylemek sanırım hayırcıların önemli bir bölümü için gerçeği yansıttığı sonunda aydınlığa kavuşacaktır.

Artık Türkiye'nin varlığı batının çıkarlarına uygun gelmediği ve eskisi gibi sömürge kuralları ile Türkiye'de uygulanan ve Gezi parkı olayları ile zirveye tırmanmaya başlayan milli hükümeti düşürüp yerine Dünya siyaset senyörlerinin kadrolu gizli adamlarına hükümet kurdurup, Türkiye'yi yeniden şamar oğlanı yapmak ve sonrada kafasını koparıp paylaşmak planları kuranlar. Erdoğan ABD de görüşmeler yaparken Başbakan yardımcısı Bülent Arınca bir heyet gönderip. Gezi, çakallar kalkışması ve ücretli hergeleler komutasında  yönetmekte kullanılan bir takım ücreti mukabilinde anarşide kullanılanların vatana ihanet ettikleri ve ülkeyi bölerek işgal etmeyi isteyenlere satmaya kalkıştıklarını açıkça gördüğümüz şeref yoksunu mel'un lar şu şartları B. Arınca dayatmaya çalışıyorlardı. Asya ile Avrupa'yı demir yolu ve Transport nakliye yolu ile bağlayan. Yavuz Sultan Selim köprüsüne hayır.  Marmaray alt geçidine hayır. Boğazı üç katlı trafik yolu ile denizin altından bir birine bağlayan Avrasya yolu ve geçidine hayır.  Yıllık iki yüz milyon kişi transfer edebilecek üçüncü hava alanına hayır.

Türkiye içinde büyük kalkınma hamlelerinin yolunu açacak ve sanayii Anadolu içlerine kadar taşıyacak, 

Otobahn-lara, (Otoyollara) bölünmüş karşılıklı gidip geliş ikişer ve üçer dilimli yollara hayır. (dolaylı olarak gerici ve yobazlardan oluşan bu milli iradeye hayır, kendilerimiz gibi vatan millet düşmanı azınlıkların safında kemik yalayanlara evet anlamına gelen teklifler götürmüşlerdi) Mesele ağaç değil sen daha anlamadın mı sloganları ile bütün ülkeyi tencere tava gürültüsüne boğduran sahtekar vatan hainleri halkı da resmen dolandırarak anarşi ve terörde kullanıyorlardı CIA FETÖ-sü ve İstanbul Siyonist Sabataist ve Masonlar gizli sömürge valiliği ile medyaları sürekli millete hakaret ediyorlardı. Aynı alışkanlığı gayrimüslim Türk olduğunu iddia eden Gur-Buz Bey ve sizde etkilenerek iki arada bir derede kalıyor. İşin en kötü tarafı artık masonlar Sabataist tarikatları, mason tarikatları ve Tapınak şövalyeleri tarikatlarını, bunlar kullanılarak kurulup geliştirilmiş FETÖ vatana ve insanlığa ihanet soygun ve harami- haşhaş-i  tarikatı. Yine Bir travesti olan Sisi lakaplı Seyhan Soylu'nun kurmakta kullanıldığı. Dünyada aslı olmadan üretilen. Sahte Aczi mendi tarikatı ile milli iradeyi dize getirmekte önemli roller yükledikleri Uyuşturucu üreticisi Ali Kalkancıdan Şeyh, Mehmet Ağarın hemşerisi Müslüm Gündüzden de eteğine sahip olamayan Aczi mendi tarikatı ile iki şeyh bozuntusunun arasında seksiliğini pazarlayan bar konsomatristi, Fadime Şahin gibi tarikatları görmezden gelip camilerin yanında eski tarikatlardan kalma pazarcı, seyyar satıcı, Bakkal, berber, amele, ırgat gariban vatandaşlarımızı suçlayarak doğru bir çizgi üzerinde olduğunuzu ancak. Hayır cephesinde yer alan CHP + HDP + FETÖ + PKK + DHKP-C + ve hatta içimizdeki DAİŞ harekatına destek verenleri ikna edebilirsiniz.

Bu milleti cahil diye aşağılayanlar artık milletin çocuklarının da hem vatanımızda ve hem de Yurt dışında gayet iyi eğitimli ve aileden aldıkları ahlaki değerler ile haramdan zinadan uzak yaşayan ve bu sayede irfanı açık, ilmi sürekli artan Milet'e karşı girişilen son Haçlı Ve Siyonist Saldır da kullanılan FETÖ örgütünden ve bu uluslar arası saldırıdan kıl payı kurtuluşumuzu da, gerici hareketi gibi göstermek isteyenlerin yakınlarında durmayı bile milletimiz artık hoş görü ile karşılamamaktadır. Bununda bilinmesinde yarar vardır.   

Hükümet kurmayı tek başlı başkanlık sistemine bağlamadıkça Çift başlılıkta şimdiye kadar Millet sadece bir defa Çift başlığı eskisi kadar sert uygulamayan Abdullah Gül'ü, O da İngiliz kraliçesinin referansı ile seçti. Özal Yönetimin (Hükumetin) Başından gitsin diye parlamentodan seçilen Mason olmadığını zannettiğimiz İlk Cumhurbaşkanı idi. Onu da bilinen ancak ikinci suikastta öldüre bildiler. 

Erdoğan'a uygulanan öldürme teşebbüslerinin sayısı sayılamayacak kadar çoktur. Bilinenleri dahi çok. Şimdiki Hayırcılar, Erdoğan C.B. Adayı olduğunda kimsenin ne biçim bir kişi olduğunu bilmediği dışarıdan destekli Ekmelettin İhsaoğlunu, C.Başkanı adayı yaptılar ve desteklediler.  En azından bilinen bir aday göstermiş olsalar idi Kuklacıların öne çıkardığı, adını bile bilmedikleri için telaffuzda edemedikleri. Kuklayı desteklemek gibi ağır bir tarihi utancın gelecek nesillere de intikal ederek.

Hayırcıların kimler ile yan yana aynı safta yer aldıklarını ve Türkiye'yi 15 Temmuzda sivil, vatanperver asker polis namuslu dürüst vatandaşların canlarını ve bazı vücut azalarını fedakarca şehit verip kazandıklarının üzerinden henüz bir yılı dahi bulmayan kısa bir zaman geçtiği halde bloklaşmaları da kendilerine millet nazarında soğutucu bir sabıka olarak kalma ihtimali de gözden uzak tutulmamalıdır. Artık millet kimlere güvenip kimlere asla güvenemeyeceğini, Eskiden beri güvene geldiklerindeki bu değişikliğinde FETÖ gibi bazı yabancı ajanlarının içlerine sızdığına ve yönlerini değiştirdiğine Yorumlayacaklardır.

Bizler Allah'tan geldik ve yine ona döneceğiz. (İnna lillahi ve inna ileyhi raciun)

Sürçü lisan etti isek af ola.

Ahmet Doğan Şimşek

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.