7 Şubat 2017 Salı

((slayt izle)) (2)’ci Cevap: Anayasa değişikline Evet mi? Hayır mı?

(2)'ci Cevap: Anayasa değişikline Evet mi? Hayır mı?

Değerli Zeki Bey Kardeş

Herkes oyunu nasıl düşünüyor yada istiyor ise öyle kullanır.

Bu yüzden Sizin de diğer hayır diyecek olanlarında, hayır demesi kimseyi rahatsız etmemelidir.

Tabii ki Evet demeleri de rahatsız etmemelidir. Bu gün hayır diyenleri eskiden öldürülen asılan devlet başkanı başbakanlar ve kuvvet komutanları ile İstihbaratçı ve terör ile savaşan subayların infaz edilip öldürülmeleri de rahatsız etmemiştir.

Siz Turgut Özal ve Menderesi pek olumlu görmezsiniz ama bizler çoğumuz onları kaybettiğimiz istiklalimizin kurtuluş fedaileri olarak görürüz. Aynı kişileri NATO ve AB ülkeleri de tıpkı Erdoğan gibi kullanmak için getirmişler ve işleri bitince de kolayca imha edebileceklerini düşünmüşlerdir. Bu konuda CHP bu dış güçlerin amaç ve talimatlarının sürekli uygulayıcıları olmuş, Dış istihbarata çalışan FETÖ gibi güçlere dış desteği temin edenlerde PKK'yı DEP'liler olarak da meclise kendi partilerinden aday gösterip, sonrada DEP partisini kurmakta desteklemişlerdir. Türkiye'yi parçalama planlarında kullanılmaktan asla şikâyetçi olmamışlar ve daima bu yönde çalışmışlardır. Müslüman Milletimiz batılda ittifak etmezler. Bu içgüdüsel ilahi bir kabiliyettir. Peygamberin Hadisi ile de sabittir.

Bakın eski Başbakanken ölümüne suikasta uğrayan ama hafif yaralı kurtulan Cumhurbaşkanı iken de her gerçek milliyetçi Müslüman gibi batılıların, istemediği ve Türkiye aleyhine kullanamadıkları için öldürülen CB. Turgut Özal bakın ne demiştir.



Demiştir. Milleti, göbeğini kaşıyan adamlar. Gericiler falan diye suçlayanlar, uyanan milletimizin 15 Temmuzda, ordusunu, devleti ve milletini dışa bağlı yerli devşirmelerin kullanıldığı bir sürü haşhaşi mankurt yüklü Truva atları devlet kurumlarının içine  çıkarılarak nasıl işgale kalktıklarını gördük. Gördük ama bir de sıradan halkımızın yani milletimizin asli unsurlarının da canlarını ortaya koyarak silahsız oldukları halde Taklar ile gelen mehmetcikleri millete karşı devleti yıkmaya gelenlerin emirlerine uymamaya çağırarak uyarınca ve ölümüne çabalayarak, pek çok şehit ve yaralı gazi vererek vatanı işgale hazırlayan yerli Man kurtlar dan kurtardıklarına Bütün batı dünyası da içimizdeki kullandıkları kişi ve grupları da parmak ısırtacak şekilde, işgal girişimlerini püskürtüp, failleri olarak kullanılan hainlere sorulacak hesabı da hükumete ve devlete bırakmıştır. Sabih Kanadoğlu'nun 367 provokasyonunu ve CB. Necdet Sezer'in süresi bittiği halde makamını meclis başkanına terk etmeyip diktatörlüğünü devam ettirmesini, hiç kınamayanlar. Eğer Seçilmiş Cumhurbaşkanımızı sürekli yaylım ateş altında tutuyorlar ise milletimiz elbette ki bu içimizdeki işgal birliklerini TC. Devleti adına bunlardan kurtarmak için Evet diyecektir. 

Hep birlikte söylememiz gereken gerçek cümle iyi olan kazansın demekten ibarettir.

Ya devlet başa, ya kuzgun leşedir. Bizim başka ülkelerden göç eden muhacirler gibi vatanı bırakıp kaçacak bir yerimiz yoktur. Olsa idi dahi, kalplerimizde ve beyinlerimizde yoktur. İsteyen kaçar isteyen şehit olmak bahasına vatanını savunur.

Bu arada sol zihniyetin aslında lafta kalan hayalini kurdukları bütün idealleri AK Parti gerçekleştirmiş ve kalanları da gerçekleştirmek için çalışmaktadır. Sol idealistlerin artık bunları da fark etmeye başlamaları ve istemezükçüleri yalnız bırakıp terk etmelerinin ve ideallerini gerçekleştirmek için çalışacak yeni yerli ve milli bir sol parti kurarak ülke yararına çalışmaya başlayacakların derinden gelen sinyal sesleri de solda da uyanışın başladığının işaretlerini vermektedir. Batıda Sağ da, Sol da kendi ülkelerinin çıkarı için çalışırlarken bizde devrimcilik yani doğrudan sadece yıkıcılık yapan solun uyanması kendilerine de şahsiyet kazandıracaktır diye düşünüyorum.

Selam ve Saygılarımla

A. D. Şimşek


 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.