25 Nisan 2011 Pazartesi

((slayt izle)) Mersin İçel Tüm Muhalif Siyasi Partilere Ve Bağımsızlara Başarılar Diler Mersin İçel Burak Canlı

MERSİN İÇEL TÜM MUHALİF SİYASİ PARTİLERE VE BAĞIMSIZLARA BAŞARILAR DİLER

Haklısınız. Çünkü muhalif. Muhalif olan haklıdır. Yenilikçidir. İlericidir. Ve Kahramandır. Ne mutlu İktidarın karşısında durup da bende varım. Bu yanlış. Doğru olan budur diyebilene.

Hangi İktidarın Bolu Beyinden aşağı kalır yanı bulunmuştur ki. İktidarların karşısında dimdik durabilen sizler, gerçek kahramanlarsınız.

Siyasi Partiler dışında her ne şekil de olursa olsun Bağımsız Adaylar da takdire şayandır. Bu Yiğitler dev ve acımasız ejderhalara karşı tek başlarına mücadele etmeye çalışmaktadırlar.

Gerçek Kahramanlar ben bir gün İktidar koltuğuna kurulmuş olsam dahi muhaliflerdir. Onlar görünmeyeni gören ve duyulmayan gerçekleri bağırarak söyleyen yiğitlerdir. Onlar Köroğlularıdır. Onlar Mücahittir. Onlar gerçek ama gerçek kahramanlardır.

Ey Gerçek hakikatin yolunda Gerçeklerin ışında yürüyen muhalif çocukları bilin ki doğru yol, zaman hangi zamanı gösterecek olursa olsun sizin yolunuzdur. Sizler İktidarın düdüğünü çalmayacak kadar Devrimci Ruhuyla sarılmış vücutlarınızı Yaradan’dan başka hiçbir şeyin önünde de eğmeyecek kadar onurlusunuzdur.

Sizler korkusuz tarihinizin her alanında mücadele vermiş ve her alanında doğruları yinelemişsinizdir. Özgürlük ve insanca yaşam konularında hiçbir zaman taviz vermeyen sizler her daim bağımsızlık Türkülerini yinelemişsinizdir.

Verecek bir canınız vardır. Vermeye hazır oldunuz. Hep vermek için hareket ettiniz. Vatan, Millet, Halk ve insan. Sizler gerçek ama gerçek kahramanlarsınız.

Yalnız değilsiniz. Her bir problem muhalefet olmanıza rağmen sizin üstünüze yüklenmekte! İktidar iktidarının hatalarının hesabını her daim yaptığı gibi sizlere fatura etmeye çalışmakta. Ama yılmayın. Yılmak yok. Çalmak için yola çıkanlardan farklı olarak, satmak için yola devam diyenlerden farklı olarak sizler derdin çaresi ve dermanı oldunuz.

Sizler gerçek yiğitler sizler gerçek kahramanlarsınız.

Öldürülmek, tutsak alınmak parça, parça edilmek mesele bu değil.  Vicdansızların, düzenbazlıkların önünde eğilmemek! Bolu Valisine boğun eğmemek. Gerçek Hakikat Yolunda ilerlemek! Gerçek Hakikat Işığında Toplumu batmış bulunduğu yoksulluktan çıkartabilmek.

 Hangi muhalif hangi muhalifi görürse düştüğü yerden kaldırsın. El versin. Güzel günler için. Muhalifler ayağa kalkın. Uyumak yok. Dinlenmek yok. Durmak yok. Birebir siyaset yapın. Birebir dertleşin. Birebir anlatın. Birebir dinleyin.

Ama ne yaparsanız yapın haneye bir oy yazın. Hedef 2011 değildir. Hedef özgürlüğün ve bağımsızlığın simgesi 2015’dir.

Tarih 2015 bizlerle dalga geçseler de iktidar biziz. Şu an da adama alınmasak da biziz. Ve 2015’de hesap sormaya değil hesap vermeye geliyoruz. Allah Büyüktür. Mersin İçel Burak Canlı

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin