23 Nisan 2011 Cumartesi

((slayt izle)) HÜSEYİN Ç // Rifat Serdaroglu




 Rifat Serdaroglu rifatserdaroglu@gmail.com
 23 Nisan 2011 12:50
 

Saygılarımla
 
 

HÜSEYİN Ç.

Hüseyin Çelik, Tansu Çiller’in Türk Siyasi hayatına soktuğu insanlardan biridir. Tıpkı Ahmet İyimaya, Saffet Kaya ve benzerleri gibi… 
O zaman hızlı Türk Milliyetçisi görünümüne bürünen bu kişi, AKP’ye kapağı atınca her ne hikmetse tam bir Kürtçü oldu. Bu kişilerin geçmişini çok iyi bildiğimiz için, ne biz bunları yanımıza sokardık ne de akçalı(para ile ilgili) işlerde görev almalarına izin verirdik.

Daha sonra, Hüseyin Ç  yi Türk Milli Eğitiminin başında bulduk. Onun Bakanlığı sırasında Milli Eğitim Bakanlığı kadroları, başta Talim Terbiye Kurulu olmak üzere darmadağın edildi. Cemaatin ve tarikatların fink attığı, bir gecede tüm İl Milli Eğitim Müdürlerinin, İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin değiştirildiği günleri yaşadık…

Van’da gariban bir ailenin çocuğu olan Hüseyin Ç  nin  kardeşinin, Van Rektörüne tuzak kurulmasında ve haksız yere hapse atılan onurlu bir üniversite görevlisinin intiharı olayında önemli rol oynadığını gördük. Artık Van’daki tüm kamu atamaları Hüseyin Ç nin kardeşinden geçiyordu.
Bu arada kardeş Ç nin çok zengin olduğu , paraya para demediği Van kahvehanelerinde konuşulur olmuştu. Dedikodular Ankara’ya kadar gelince , bakanlıktan alındı ve AKP de Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Parti sözcüsü olarak herkesi tehdit etmeye, herkese saldırmaya, herkesi sindirmeye başladı.
Son olarak da Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök’ü  tehdit etti ve korkutup sindirdi. Ertuğrul Bey ile ilgili düşüncelerimi yazımın sonuna yazacağım…

Biraz cesareti olan araştırmacı gazeteci kaldıysa Hüseyin Ç  ve kardeş Ç nin mal varlıklarını, bugüne kadar ne  tutarda vergi verdiklerini ve en önemlisi Hüseyin Ç nin bakan olmasından bu güne kadarki harcamalarını(Kardeş Ç nin de) araştırsın. Her şey ortaya çıkar. İktidar değişikliğinde bu zaten yapılacak öncelikli işlerdendir. Hiç olmazsa hazırlık yapılmış olur.

Gelelim Hüseyin Ç  ye; Siz kabadayı mısınız, mafya babası mısınız, astığı astık kestiği kestik  bir
militan mısınız? Sizin insanları tehdit etmeye ne hakkınız var?
Fikirlerinizi beğenmeklerinizi, sizin gibi düşünmeyenleri tehdit eder misiniz? Siz kendinizi ne zannediyorsunuz?  Alt tarafı milletin vekili konumunda bir kişisiniz. Bu gücü size yasalar vermiyor, o halde gücünüzü nereden ve kimden alıyorsunuz?
Bakın Sayın Hüseyin Ç, siz adamına çatmamışsınız. Bir gün adam gibi bir adama denk gelirseniz,  isminizin baş harfleri yazılı çoraplarınızı ayaklarınızdan çıkarır, başınıza geçiriverirler.

Gücünü ve yetkisini yasalardan almayan her türlü davranış zorbalıktır ve günün birinde yasalar önünde hesabı mutlaka sorulur…

Ertuğrul Bey’e gelince;
Ertuğrul Bey siz artık yazmayın lütfen. Bir gazetecinin yüreğine korku düşmüşse o iflah olmaz. Her önüne gelen de onu azarlar. 
Hiç düşündünüz mü, Abdi İpekçi, Çetin Emeç  isimleri niçin unutulmaz ve dünya durdukça asla unutulmayacak?  Hangi siyasi görüşte olurlarsa olsunlar, insanlar niçin Mustafa Balbay, Nedim Şener, Ahmet Şık ile beraber acı çekiyorlar?  Bu soruların tek cevabı var; Onlar korkmadılar ve görevlerini yaptılar. 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yarının gençlerine kötü örnek olmayın lütfen.
Bu yaş’tan, bugünkü yazınızdan sonra siz değişmeyeceğinize göre kapatın bu defteri. İzzeti ikbal ile kendi evinizdeki köşenize çekilin….

Sağlık ve başarı dileklerimle  23 Nisan 2011

RİFAT SERDAROĞLU
rifatserdaroglu@gmail.com
twitter.com/rifatserdaroglu
0 532 211 00 11




--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin