10 Ekim 2016 Pazartesi

((slayt izle)) Re: [Türkiye] Re: GÜVENLİK DOSYASI : Melih Gökçek'ten 'milis kuvvet' itirafı

Darbe ihanettir. Devrimci yıkıcıdır. İnkılap doğal gelişme sürecidir. Devrime dönmüş ise vatana ve millete ihanettir.

Türkiye de Milli iradeye darbe yapan kanı bozuk alçakların hepsi yabancıların kullandığı piyonlardır.

Bir gün CHP genel başkanı Deniz Baykal, O zamanki Başbakan  Tayyip Erdoğan'a aynen şu sözleri söylerken TV ekranından gördük ve duyduk.

Sizin devlet iktidarı olabilmeniz için önce yeniden bir dünya savaşı çıkması gerekir. 

Sonrada galip olanların Türkiye'nin idaresini sizlere vermesi gerekir.

Eğer bir ülkeye devlet iktidarını yabancılar veriyorsa, bunu ancak kendilerine hizmet etmeye hazır olan azınlıklara verirler.

Çünkü azınlıklar Milletin desteği ile değil İşgal etmiş olanların desteği ile ayakta durup yönetimde kalabilirler.

İşte bu yüzden Milletin iktidarı geldiğinde kendilerini destekleyen düşmanlarımızın da yardımı ile ihtilaller yaparlar.

Bu yüzden de Devrimci demek. yıkıcı tahrip edici düşüncesiz ahmak ve çıkarları için kendi ülkesini yakmaktan ve bir kısmını satmaktan çekinmeyen insandan ziyade kendi çıkarlarını düşünen yıkıcı ahlaksız vatanına ihanet etmekten tereddüt etmeyen demektir. Kendi ülkesinde azınlığa düşün normal seçimler ile değişime razı olmayan Beşer Esat denilen herifin kendi halkının katledilmesin de ve ülkesinin bölünmesinde kendisine de bir pay verileceği vaadi ile her türlü kötülüğü düşmanına değil milletine uygulamaktan çekinmezler. Türkiye de dışa bağımlı PKK DHKP-C gibi örgütlerin arkasında kimler vardır. Milletten oy alacak şeyleri yapıp iktidar olmak yerine düşmanlarımızın iktidarda kalmasını tercih ettikleri CHP ve BDP gibi partilerin FETÖ gibi yabancıların darbelerine dahi tek milli hükümet gitsin de bize de bir kemik düşer hevesi ile hainlere karşı çıkan halkımıza kin ve nefret taşımalarından da görülebilir. 

Bir de en vatan sever kendileri imiş gibi, vatanı yönetmekte kendilerini kullanacak sömürgecilerden yana durup milleti kınamaya çalışırlar.

Bir misal deyimi vardır. Bir kadın sık sık namusundan bahis ediyor ise takip edin mutlaka dost-u vardır, denilir.

Vatana yarın için bir çivi çakmadan iktidarda kalarak kendileri de sömürgecilerden kalan artıkları halk dan sömürmeye çalışanların, vatan severlik taslamaları da işte o namusundan çok sık söz eden kadının durumuna benzer.

Bizim milletimiz cephelerde şehit düşmüş, hastalanıp ölmüş esir düşüp dönememiş kahramanların öksüz ve yetim kalmış çocuklarından yeniden asli değerlerine sadık olarak aile terbiyesi ile yetişmiş bir millettir.

İhtilale kalkışanı vurmayacak asker artık kalmamıştır. Çünkü İhtilalcilerin kimlerin yetiştirmesi olan çocukları (Our Boys ları) olduğunu artık öğrenmiş ve ölümüne istiklalimizi içimizdeki hainlere karşıda aynı savaşı vermeye hazır yiğitlerdir.

Ahmet Doğan Şimşek


9 Ekim 2016 21:51 tarihinde ismet.soner <ismet.soner@gmail.com> yazdı:
Kaşarlığın bu kadarına da pes. Ortadaki lafı bile kanırtmaya, "bak bak milis kuvveti kurmuuuş" diye çarpıtmaya çalışıyorsunuz. 
Ben ortada bir milis kuvveti itirafı görmüyorum. Adam "bir daha darbe teşebbüsü olursa halk bu defa silahıyla direnecek ve darbecilere tıpkı onların halka davrandığı gibi davranacak, hepsini öldürmeden evine dönmeyecektir" diyor. 
Evet, bir darbe teşebbüsü daha olursa bütün halk, hepimiz sokaklara çıkacağız ve bu defa halkın silahlarıyla halka ateş açan darbecilerin tamamını"hainler mezarlığı"na göndermeden evimize girmeyeceğiz." Bunun nesini eleştiriyorsunuz? Yeni bir darbe teşebbüsü olduğunda, şehirlerin göbeğinde, halkımıza silahla saldıran düşmanlara karşı siz ne yapacaksınız? 
Lafı eğip bükmeyin, tarafınızı mertçe açıklayın; "ben darbecilerin başarısız olmasına kahroldum, canı pahasına bu darbeyi önleyenlere ve bundan sonra olabilecekleri önlemeye kararlı olanlara çok kızgınım" deyin.



8 Ekim 2016 Cumartesi 11:07:28 UTC+3 tarihinde ÖZEL BÜRO yazdı:

Melih Gökçek katıldığı canlı yayın programında 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yaptığı açıklamasında yeni 'milis' güçlerini işaret etti.

http://www.cumhuriyet.com.tr/Archive/2016/10/6/611439_resource/mg.jpg

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, katıldığı canlı yayında 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin skandal açıklamalarına devam etti. Her fırsatta yeni bir darbe girişimi olabileceği yönünde açıklamalarda bulunan Gökçek, artık bu yönde askeri bir girişimin imkânsız olduğunu söyleyerek silahlanan yeni 'milis' güçlerini işaret etti. Silahlanma hikâyelerinin kulağına geldiğini, "bunu gizlemenin bir âlemi yok" diyerek aktaran Gökçek, "Ben bunun yasal hale gelmesi için her televizyonda anlatıyorum. Muazzam bir silahlanma oldu. Pompalı tüfeği alan evine atıyor. Sen yarın bir darbe yapmaya kalksan, senin elinde piyade tüfeği, kaleş varken, bu kalkıp pompalı tüfeğiyle gelmeyecek mi? Acımaz da. Şunu artık anladılar bütün dünya bize bir tezgah yapıyor. Darbe olsun da gelsin beni öldürsünler diye mi bekleyecekler" ifadelerini kullandı.

Asker içinde de benzer bir anlayışın olduğunu belirten Gökçek, "Askeri kıtalarda, astsubaylarda 'hadi yapsınlar da görelim' diyorlarmış. Askerinin içerisinde bir kere yapmaları mümkün değil, çeker çeker vururlar. İkincisi anında dışarı çıkar vatandaş ve en güzel şekilde cevap verir" dedi. Artık darbe ihtimalinin sıfıra yakın olduğunu dile getiren Gökçek, yeni tehlike olarak Alevi-Sünni çatışmasını işaret etti. Bu yönde bir "teşvik ve tahrik" olduğunu dile getiren Gökçek şöyle konuştu: "Özellikle bazı ateist Alevi dernekleri var. Alevilerin büyük bir kısmı Müslümandır, alnı secdeye gelir. Bunlar bizim başımızın tacı olan insanlardır. Ama özellikle Avrupa kökenli, ateist olan Alevi dernekleri, bunların gayesi Türkiye falan değil. Türkiye'de bu çatışmayı çıkarmak isteyen dernekler var. Bunlar gelip Türkiye'de karışıklık çıkartmak isteyebilir."

[status publish]

[geotag on]

[publicize off|twitter|facebook]

[category güvenlik]

[tags GÜVENLİK DOSYASI, Melih Gökçek, milis kuvvet, itiraf]

--
Sayın "TÜRKİYE İÇİN EL ELE MAİL GRUBU" grubu üyesi.
grubumuzla ilgili şikayetleriniz ve tavsiyeleriniz grup yönetimine " erzincanli.0024@gmail.com " adresimize bildirin,
Grubumuzda yayınlanan iletilerin yasalar karşısında tüm sorumluluğu yazarına ve iletinin üzerinde değişiklik yapıp yayınlayan üyeye ait olacaktır, İletilerin mutlaka konu başlıklarını yazınız. İletilerinizde Başka bir grubun tanıtımı, url adresleri yada benzeri ibareler bulunması halinde o iletiler yayınlanmayacaktır.. önemle duyurulur. saygılarımızla
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "TÜRKİYE IRAK DA KALACAKTIR, İŞGALCİ ABD IRAK DA SAVAŞ SUCU İŞLEMİŞTİR." grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu gruba yayın göndermek için, Turkiye-icin-el-ele@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Bu grubu https://groups.google.com/group/Turkiye-icin-el-ele adresinde ziyaret edebilirsiniz.

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
---
Bu iletiyi Google Grupları'ndaki "pınarslayt" grubuna abone olduğunuz için aldınız.
Bu grubun aboneliğinden çıkmak ve bu gruptan artık e-posta almamak için pnarslayt+unsubscribe@googlegroups.com adresine e-posta gönderin.
Daha fazla seçenek için https://groups.google.com/d/optout adresini ziyaret edin.