22 Ağustos 2011 Pazartesi

((slayt izle)) Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devleti Türkiye Tarafından Derhal Tanınmalıdır Mersin İçel Burak Canlı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ DEVLETİ TÜRKİYE TARAFINDAN DERHAL TANINMALIDIR

Somali’ymiş. Hangi Somali. Bırakın bu Somali ayaklarını. Bırakın Suriye ayaklarını. Bırakın. Yeter artık. Yeter!

Irakta vurulmadık patlatılmadık kana bulanmadık Cuma kalmadı. Minare kalmadı. Cami kalmadı. Kan ve kan. Ölüm ve ölüm! Afganistan yerle birdi. Şimdiler de ise dümdüz edildi. Doğu Türkistan can çekişmekte! Ha yaşamaktalar ha yaşamamaktalar. Çeçenistan da milyon dolayında insan katledildi. Ocağı söndürüldü. Yüzyıldır Filistin sorunu çözülemedi. Yüzyıldır attıkları taşlar altında ezilen Filistinliler iki gözyaşına kurban edildiler. Bir de gemi gönderilecekmiş. Ne gemisi. Hangi gemi. Tüm destroyerler Filistin’e yollanmalı. Ama gelip burada bizler ne yapmaktayız iki gözyaşı dökmekteyiz.

Bitmeyen teröre teslim olduk. Vurulduk. Vurulduk. Ve adeta medya da alay konusu olduk. Şimdi bana halen imtiyaz tanınmalı demekten kaçınmayan bir medya ordusu.

Libya’nın durumu belirsiz! Mısır ve devamında yaşanan olumsuzluklar. Yek ekmeğe muhtaç bırakılan halkımız.

Taşeronluk sistemi kaderiz olmuş. Birisi üç kuruş birisi on kuruş emekli maaşı almakta. Diğer taraftan adlarına bekçi dahi demeyeceğimiz kişiler üç bin lira maaş alırken öğretmenler kaç kuruş almakta. Özel sektör de yaşanan bulanıklık sayesinde eğitimli tahsilli gençlerimiz özel güvenlik adıyla asgari ücrete mahkûm edilmekte.

İhracat yok. Üretim yok. Tıkanmışlık. İthalata dönük bir yaşam tarzı! Kasıp kavuran vergiler. Ve bitmek bilmeyen ÖSYM skandalları! Ve bitmek bilmeyen Deniz Kayıkları Deniz tekneleri!

Karşımıza çıkmış dalga geçmekteler. Resmen dalga geçilmekteyiz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devleti elimizde kalan en son şeydir. Ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devleti Bağımsız olmalıdır. Bağımsız kalmalıdır. Türkiye cumhuriyeti Devleti bir an evvel Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devletini tanımalıdır. Aksini düşünmek Darağacı demektir. Aksini düşünmek mümkün değildir.

Dünya Müslümanların artık dünya Türklerinin artık gözyaşlarıyla uyutulmaması Deniz Kayıklarıyla Deniz Tekneleriyle aldatılmaması ve bir an evvel gerçek taarruzlara girişilmesi kaçınılmazıdır.

Yukarı da yazılanları gördünüz. Bir daha bakınız. Lütfen bir daha bakınız. Gençlerimiz işsiz. Dava bir başörtüsü davası değildir. Kısır döngü durmadan aynı konular üzerinden siyaset yapma anlayışını bir kenara bırakmak zorunluluktur.

Resmi hiçbir makama güven kalmamıştır. İnisiyatif kullanamayan Makamlar her sabah kalktığında Vatan, Millet, İnsanlık aşkıyla görevlerinin başına gitmelidir. Hal böylemidir. Boş vermişlik almış başını gitmiş ve gene bu boş vermişlik içerisinde yapmacık hiçbir zaman samimi olmayan hareketler gerçek insan severliğin yerini almıştır.

Şimdi dur demek gerekmektedir. Dur demek için cesaret ve inanç ve kararlılık gerekmektedir. Cemaatlere dur denmelidir. Halk gün geçtikçe fakirleşirken Cemaatlerin ve kodamanların zenginleşmesine dur denmelidir. Şimdi dur demek gerekmektedir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetin sahipsiz bırakılmasına dur denmeli ve bağımsızlığı her karşılaşılacak kötülüğe rağmen tam olarak tanınmalı ve sağlanmalıdır. Mersin İçel Burak Canlı

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin