27 Ekim 2011 Perşembe

((slayt izle)) Sigarada Soygun Deprem Vergisinde Vurgun Uçan Kidem Tazminatları Mersin İçel Burak Canlı

SİGARADA SOYGUN DEPREM VERGİSİNDE VURGUN VE UÇAN KİDEM TAZMİNATLARI

Varan Bir; Sigaraya yani Tekele zam yapıldı. Kısa bir süre sonra 1,00 TL yapılan zamdan geri adım atıldı. Peki, söz konusu zamanda Tekelden mal alanların 1,00 TL’si ne oldu?

Yazıyorum. Araştırmacılığım sayesinde korkunç gerçekleri ortaya çıkardım. Haydin Uğur Dündar Ağabey Sözcü Gazetesine!

Zam oldu. Alışveriş Merkezleri Tekelden alışveriş yaptı. İşte buraya kadar tamam! Sattı. Satmadı. Ve o zam geri alınıncaya kadar geçen kısa sürede ki yaptıkları 1,00 TL’lerini geri iade aldılar. Peki ya Vatandaş!

Demokrasi geliyor. Çılgınlar gibi sevinçliyim. Demokrasi. Anayasaya Demokrasi. Haydin ileri.

Vatandaş o kısa sürede verdiği 1,00 TL fazla parayı geri alamadı. Alamayacak. O Vatandaşa kesilen ceza. 1,00 TL’ler Alışveriş Merkezlerine kaldı.

Kaçak sigara İmparatorluğu! Esrar ve devamında Eroin! Kaçak Yakıt yani motorin yani benzin imparatorluğu!

İmparatorlukların hepsi bir arada!

Peki ya uçan toz olan buhar olan yok olan Deprem Vergileri. Dünya dönüyor sen ne dersen de.

2008 Ekim tarihinde Memur olan çalışanlar sözleşmeli personellikten Memurluğa geçenlerinde kıdem tazminatı alacağı kaldırılmış.

On sekiz yaşına gelen bayanlar da okumamaktaysa aynı erkekler gibi sağlık güvencesi kapsamından çıkarılmış.

Hiçbir şeyi umursamam düşünce özgürlüğü kadar. Düşünce özgürlüğü farklı olanı görebilmeyi farklı görebilmekte ileriyi iyiyi bize işaret eder.

Ne yazık ki şu satırlar da karalayacağım her bir şey boş. Okuyan yok. Takan yok. Tutturmuşlar bir dünya lideri palavrası. Gidivermekteler.

Ne dünyası. Hangi dünya. Hangi lider.

Bu derece de kötü yönetilen bu derece de kötü işleyen bir düzensizlik görülmemiş. Kardeşim bir Bakan gelir ortaokullara sınav getirir. Diğer bakan gelir ortaokullarda ki sınavı kaldırır. Birisi Mayın projesi altında toprakları İsrail’e peşkeş çekmeye çalışır. Diğeri gene İsrail’le silah ticareti yapar.

Sonrasında da yabancıların ruhbanı okullarının açılışını el altından yapmaya kalkışır. Ve yaparda. Bitmiş. Bitmişlik ve tükenmişlik!

Şimdide işçilerden kıdem tazminatı hakkını kaldırmak için hazırlıklar tamamlanmış bulunmakta. Taşeron işçiler Sendikalar duyarsız. Duyarlıysa da yeterli olmamakta!

Bu İktidar değil bu Vatandaş bana İktidarın yanında olunması gerektiğini öğretmiştir. Ya iktidarın yanında olup adam olacaksın ya da Ergenekoncu ya da Balyozcu ya da Terörist. Oysaki… Mersin İçel Burak Canlı

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin