26 Ekim 2011 Çarşamba

((slayt izle)) Kahraman Muammer Kaddafi Ve Beşşar Esad'ın Fendi Birilerini Yedi Mersin İçel Burak Canlı

KAHRAMAN MUAMMER KADDAFİ VE BEŞŞAR ESAD’IN FENDİ BİRİLERİNİ YEDİ

Muammer Kaddafi erkek adam. Yiğit adam. Heykelleri önümüzde ki yüzyılda dünyayı süsleyecek kahraman adam.

İzledim. Takip ettim. Anladım. İki kuruşluk dünyaya iki kuruşluk adamlar hâkim. Ey Yeni nesil, İnsani değerlerden yoksun ağabeylerinin talimatlarıyla hareket eden ve kendilerine Dünya Lideri dedirtmeye çalışan yaratıklar topluluğuna acımayın.

Acımadılar. Adına Demokrasi dedikleri katliam politikalarıyla vurdular. Yıktılar. Arkadan önden her taraftan hançerlediler. Zehirlediler.

Son nefesimize kadar mücadeleden vazgeçmemek ve kuru yaş demeden bu satılıklara cevap vermek gerekliliktir.

Kahraman Muammer Kaddafi sana kahraman dediğim için yuhalanacak seni övdüğüm için taşlanacak mıyım? Allah Büyüktür. Bu zalimler bu zulüm içerisinde bulunanlar Kaddafi’nin yüzde biri dahi olamazlar.

Muammer Kaddafi’yi ne boyalı basından ne de taraflı TV’lerden tanıyabilirsiniz. Araştırın. Bakın. Göreceksiniz. Anlayacaksınız. Benim söz konusu Kaddafi ile ilgili olarak yazılmış tek yazım budur. Bunu da iyi bilin. Tek yazı. Libya Kahramanı Muammer Kaddafi artık dünya kahramanıdır.

Suriye Beşşar Esad’ın fendi aynı şekil de Büyük ama hayal edildiği kadar güçlü bulunmayan Çin Devleti ve büyük ama hayal edildiğinden çok daha güçlü bulunan Rusya Devleti tarafından korundu. Suriye halkı satılıkların tüm müdahalelerine karşı yani gerçekte dost olması gerekenlerin her zaman ki gibi arkadan önden her bir taraftan hançerlemelerine karşı Çin ve Rusya bayraklarını açarak teşekkür etmiş bulunmaktadır.

Suriye Devletinde Muhalif varmış. Doğrudur. Dış mihraklara hizmet etmemekteyse ki bunların dış güdümlü olarak hareket ettikleri gözlerden kaçmamaktadır. Evet, bunlar dış mihraklara hizmet etmemekteyse desteklenmelidir. Eğer karşımdakilerin gerçek bir muhalefet olduğunu düşünecek olsam ilk ben desteklerim. Ama dışarıdan görebildiğim ve onlara kucak açanları tanıyabildiğim kadarıyla onlar gerçek muhalif değildirler. Onlar olsa, olsa ancak ve ancak mandacı olurlar.

Birilerin döneminde Irak, Afganistan, Mısır, Libya daha neleri vuruldu. Vurulmaya tehdit edilmeye ortadan kaldırılmaya da devam etmekte. Nerde bir Müslüman var o Müslüman’ın üzerindeki kanda kim bilir kimlerin kanı bulunmakta.

Siz evet siz değerli okuyucular özgürlük mü var zannetmektesiniz? Yok! Siz evet siz değerli okumadan geçen ardımdan bin bir laf eden sayınlar evet siz Adalet mi var zannetmektesiniz? Hepiniz ve topunuz bilmektesiniz Adalet olmadığını. Hepiniz topunuz bilmektesiniz talimatlarla hareket eden Mandacıları.

İnsanlık ölmüş. Milli değerler yitirilmiş. Her tarafta şakşakçılık her bir tarafta yağcılık! Özgürlük ve bağımsız düşünceler yok edilmiş. Bugün Deprem olmuş halen birileri Askerlere ateş etmekte. Kim bilir kimlerin talimatlarıyla. Kim bilir kimlerin Anayasaya Demokrasi getirme hesaplarıyla.

Demokrasi bahanesiyle böldüler. Öldürdüler. Öldürttüler. Mersin İçel Burak Canlı

Not: Muammer Kaddafi’nin zulüm verdiğini iddia eden kardeşlerim vermedi çalmadı diyemem. Fakat bilirim ki eksiğinden çok artısı vardı. Aynı şekil de Esad yönetimi içinde aynı şeyleri aynı şekilde söylemekteyim. Dün iç işlerimizdir diyenler bugün onların içişleridir biz karışamayız demekte. Gülünç. Gülünç ve trajik!

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin