26 Ekim 2011 Çarşamba

((slayt izle)) Feneri Çocuklarının Karşısında Türkün Kavgası Müslümanın Davası Mersin İçel Burak Canlı

FENERİ ÇOCUKLARININ KARŞISINDA TÜRKÜN KAVGASI MÜSLÜMANIN DAVASI

Pakistan zor durumda haydin para toplayalım. Somali zor durumda haydin para toplayalım. Van zor durumda… Yıllardır toplanan paralar nerede?

Fener çocukları. Feneri çocukları. Anayasaya Demokrasi getirelim. Haydi açılıma. Açılalım saçılalım. Haydin. Haydin.

Millet can pazarında orada birileri Askerime ateş etmekte. Orman yangınında dahi hayvanlar birbirlerini öldürmeyi keserler. Biz öldürmeyi kesmemekteyiz. Biz çalmayı çırpmayı bitirmemekteyiz. Haydin Anayasa yapmaya. Haydin Anayasaya Demokrasi getirmeye.

Kaddafi’yi arkadan vuranlar. Esad’ı ölmeden tabuda sokmak isteyenler. Saddam’ı uyduruk Mahkemeler de yargılayıp da ipini kesenler. Evet, sizler yani Feneri çocukları yani Allah kelimesini telaffuz edip de Çeçenistan’ı katlettirenler. Yüz yıldır Filistin’in katline neden olanlar. Doğu Türkistan’ı nasıl kana boğarım diye düşünceler içerisinde bulunanlar.

İlan ediyorum. Haksızız. Yaralıyız. Yürüyen ölüleriz. Kaybetmişlerdeniz. Uçurumda yol alanlardanız. Çünkü ve çünkü tüm bunların hepsi bizde! Güce tapan güçle birlikte yol alan işin kolayına bakan bizleriz.

Öz eleştiren yoksun. Dünü bugününe karışmış allak bullak olmuş zihinlerimizle tüm yönlendirme talimatlarına uygun hareket etmekteyiz.

Allah diyerek bizleri soydular. Filistin diyerek bizlere kitap, bayrak, CD sattılar. Hep ve her zaman pazarlama yoluyla akan kandan nemalandılar. Sürü gibi hep arkalarından gittik. Ardı ardına sorgulamadan araştırmadan düşünmeden gittik.

Oysaki ilim oysaki çalışmak birinci görevimiz bu görev doğrultusunda da Allah’tan başka hiçbir kimseye Kul olmamamız gerekmekteydi. El öptük. Etek öptük. Öptük. Öp dediler. Öptük. Sonrada evet sonra da öpüldük.

Vurulmayan tek bir Müslüman Coğrafyası kalmadı. Tepelerden elini eteğini öptüğümüz kişilerin paralarıyla alınmış bombalar başımıza indi. Birbirimizi düşman bildik. Birbirimizi kırdık.

İktidarı kaybetmeyi göze alacakmış. Bakın hele. On yıldır. Evet, on yıldır ne yaptın. Ne biçtin. Korkma iktidarı kaybetmesin. Korkma.

Bir Bakan Mecliste konuşmakta! “ Bizim çıkardığımız ders şu bundan sonra çadır dağıtımını bir tek Kızılay’a bırakmamız gerekiyor.” Çadırların çeteler tarafından yağmalanması üzerine söylenmiş bir cümle.

Bakan çadırları kimler dağıtsın? Fenerileri mi? Yani kaygın ve derdin çadırların çeteler tarafından mı yağmalanmış olması mıdır? Mersin İçel Burak Canlı

Not: İşlevini yitirmiş basın doğruyu söylemekten korkan aydın kesim farklı düşünmekten korkan bir toplum. Kendinize bir iyilik yapın farklı düşünün. Kırın zincirlerinizi. Korkmayın kafanızı kırmazlar. Belki sadece tüm kemiklerinizi!

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin