28 Ekim 2011 Cuma

((slayt izle)) CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI // H. Prof.dr.Nurullah AYDIN



 nurullah aydın na741954@gmail.com
 28 Ekim 2011 21:56



H. Prof.dr.Nurullah AYDIN

29 Ekim 2011-ANKARA

 

CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

 

Hür ve bağımsız yaşamayı var olmanın amacı haline getirmiş Büyük Türk Milleti:

Tarihten ve vatandan silmek üzere düşmanlarına ve onların işbirlikçilerine karşı verdiğin bağımsızlık mücadelesinin sonucunda kurduğun cumhuriyetin 88. Yıldönümünde, zaferin ve çağdaş aydınlık devlet yapısının simgesel adı olan cumhuriyetin kutlu olsun.

 

Kimliksiz ve kişiliksiz çarpık düşünce sahiplerince, bu büyük bayramın heyecanını, coşkusunu anlamsız kılmak için kutlamalardan mahrum bırakılsan da, tarihin her devrinde varolan, varlığının ve bekanın tehlikeye düşmesi halinde harekata hazır evlatların var olduğunu unutma.

 

En olumsuz şartlara ve hallere hazırlıklı, dünyanın hiç bir gücünün hayalinde bile yer alamayacak şekilde donanımlı birikimli evlatlarının, bugünün ve yarının teminatı olduğunu bil.

 

Bütün bu olumsuzlukların ve karamsarlıkların dağıtılacağı günlerin geleceğine ve öfkenin, kızgınlığının giderileceğine inan.  Moralinin yeniden düzeleceğine inancın sarsılmasın.

Vatan sathında Ayyıldızlı al bayrağın dalgalanırken, gök kubbe Türk Milleti’nin gür sesi ile yeniden yankılanacaktır.

 

Bu vesile ile Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi minnetle anarken,  gazilerimizin ve sizlerin Cumhuriyet bayramınızı kutlar, başarılar dilerim.


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin