23 Haziran 2011 Perşembe

((slayt izle)) Esas Oğlan Bir An Durur! Eski Sevgilisini Düşünmeye Başlar! Mersin İçel Burak Canlı

ESAS OĞLAN BİR AN DURUR! ESKİ SEVGİLİSİNİ DÜŞÜNMEYE BAŞLAR!

Esas oğlan bir an durur. Onun durmasıyla birlikte saatler de dünyanın durduğu gibi durmuştur. Eski sevgilisini düşünmeye başlayan esas oğlan düşüncelerin de gerçekte eski sevgilisi mi yoksa eski sevgililerini mi geçirmektedir.

Ben bildiğin benim. Ben olmak ne demekse! Bir insanın bir hayat boyunca kaç sevgilisi olabilir ki. Bir. İki. Üç…

Peki, bir insan geriye baktığı zaman kaçını hatırlayabilir. Kaç tanesin de keşke diyebilir. Veya böyle değil de şöyle olsaydı diyebilir.

Paylaşmak. Paylaşımlar da bulunmak. O anlara yeniden tekrardan gitmek. Zaman geçer. Saçlara ak düşer. Aklar belki boyanır.

Belli ki boyanmayla da geçmeyen aklar bulunmaktadır.

Esas Oğlan zamanı durdurmuştur bir kere. Mesele zamanın durmasında değil mesele zamanın nerde durduğuna ilişkindir. Zaman esas kız ile birlikteliğin devam ettiği zaman da durmuştur.

Birliktelik yani esas oğlan ile esas kızın birlikteliği geçmişte bitmiş midir? Yoksa birliktelikte o zamanın şartlarına göre bir mola mı verilmiştir. Hain dünya. Ölümlü dünya.

Esas oğlan evli midir? Esas kız evli midir? Çocuklar torunlar meydana gelmiş midir? Bunların önemi veya mahiyeti nedir. Kim bilir. Bunlar esas oğlanın durdurduğu zaman dilimi içerisinde gerçekte bir öneme sahip bulunmakta mıdır?

Esas Oğlan kendi içerisinde biriktirmiş bulunduğu küçücük zaman dilimin de bunların hepsini görmezden gelebilecek kadar ileriye gidebilecek midir? Kim bilir.

Ve ertesi gün! Esas kız esas oğlan ile karşılaşır. Esas oğlan esas kıza gülümser. Esas kızda esas oğlana!

Ve ertesi gün! Esas oğlan esas kıza bir şeyler içelim mi diye sorar. Esas kızın eşiyle öğlen vakti buluşması vardır. Öğleni akşama değin esaslar birlikte geçirirler.

Buluşma buluşmaları, buluşmalar başka diğer şeyleri takip eder. Mutludurlar. Hiç olmadıkları ve hiç olmayacakları kadar mutludurlar. Peki, her şeyden her bir şeyden vazgeçebilecek kadar mı mutludurlar.

Veya vazgeçmeleri gerekmekte midir?

Zaman ilerler. Sabah. Öğlen. Akşam. Gece. Zaman ilerler. İş saati. İş çıkışı. Zaman ilerler. İlerleyen zaman içerisinde severler. Zaten de birbirlerini hep sevmemişler midir?

Esas kız hamiledir. Esas kız evlidir. Esas oğlan evlidir. Ve fakat esas kız hamiledir. Sonrası. Daha bir deliler gibi birbirlerini sevmeye devam ederler. Hep ve her daim birbirlerini sevmişlerdir.

Üzülmek değil üzmemenin endişesi içerisindedirler.

Çocuk doğmadan önce harekete geçebilecekler midir? Yoksa çocuğun doğuşu dahi bu yaşam tarzlarını değiştirmelerine engel olamayacak mıdır? Bilinmezler sonunda bilinene doğru yelken açmakta ve yaşanamayan her ne varsa yaşayabilmek için…

Mutluluk ve mutsuzluk birisi olmadan diğerinin olmayacağı iki element gibi birbirlerine bağlı iki vazgeçilmez tutku. Eski Sevgiliye bir mektupla bağlanan dönüm noktası. Mersin İçel Burak Canlı

NOT: Yaklaşık olarak 20 bin sayfalık bir kitaba imza attım. Düzeltilmesi gerekmekte. Umarım hiçbir zaman düzeltemem. Esas kız kimdir? Esas Oğlan kimdir? Esaslar esas olarak kimin veya kimler için esastır. Bu diyalog içerisinde istisnaların yeri nedir. Bu gerçeklik içerisinde dilerim ki…

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin