29 Haziran 2011 Çarşamba

((slayt izle)) Bırakın Memleket Kurtulmasın! Bırakın! Mersin İçel Burak Canlı

BIRAKIN MEMLEKET KURTULMASIN! BIRAKIN!

Memleket yanmakta mıdır? Memleket problemlimidir? Memleket isyanda mıdır? Bırakın. Memleket rahatsa, Memleket mutluysa, Memleket iyiyse bırakın onu bırakın ki iyi bildiğiyle yaşasın.

Çünkü mutlak rahatsızlık, onlar için Memleketin kurtuluşu olacaktır. Bırakın. Bırakalım.

Üçüncü Dünya Ülkesiymişiz. Palavra. Dünya Devletiyiz. Milli Hâsılatımız on liraymış. Palavra. Elli Lira Yüz Lira, Bin Lira.

Uzaya ilk gönderdiğimiz Vatandaşımızın üzerinden yüzyıllar geçti. Dünya bizim teknolojimize mahkûm. Gerek BM ve gerekse de NATO bize mahkûm. Biz varız diye bu dünya var olmakta.

Özgürlükmüş bağımsızlıkmış gelişmeymiş vız ve tırız gider. Hepsiciği bizim göbek adımız. Terörmüş hani nerde. Hepsi hikâye. Hepsi masal. Hepsi bir rüya!

Dünya, Liderimizi gıptayla izlemekte ondan bir şeyler almaya çalışmakta. Biz kralız. Biz en iyisiyiz. Tabi tek eksiğimiz Anayasa. Her ne kadar Liderimiz sayesinde ona da gerek yoksa yapılır oda halledilir.

Ulusmuş, kurtuluşmuş hepsi bahane. Hepsi uydurmaca. Hepsi Geyik. Bırakın, Bırakın Memleket Kurtulmasın. Aman ha bırakın.

Memlekette Emekli memnun! İşçi memnun. Her bir kesim memnun ve rahat. Biz Lideriz. Biz mükemmeliz. Biz Âlemin Kralıyız.

Biz varsak güneş doğar. Biz varsak güneş batar.

Memleket Kurtarıcıları biz üçüncü dünya devleti değiliz. Biz Kralız. Biz Âlemin Kralıyız. Bırakın. Bırakın Memleketi kurtarmayı. Bırakın.

Memleket Kurtarıcıları, bugüne kadar hiçbir şekil de demir parmaklıklar arkasına atılmamıştır. Bugüne değin Memleket kurtarıcıları, bu Memlekette asılmamıştır. Bugüne değin Memleket kurtarıcıları, bombalanmamış kurşunlanmamıştır.

Bırakın, bırakın Memleketi Kurtarmayı. Bırakın. Bırakın ki bu Memleket kurtarılması gereken bir şey varsa harekete geçip kendi kendini kurtarsın. Ya da olmuyorsa Her Şey Aynı Cennet Altında! Hak eden yani teknolojisini kuran, yani sanayileşen, yani ilimde bilimde fende ileriye gidenler kazansın.

Bırakın, bırakın Memleketi Kurtarmayı. Bırakın. Bırakın ki Dünyanın Gelişmesinde Takoz olanlardan dünya kurtulsun. Dünya Aynı Cennet Altında ileri medeniyetlere doğru yelken açsın.

Halen kurtarılmaya değer herhangi bir şey kaldıysa oda ilimdir, bilimdir, fendir. Bu doğrultuda hareket eden çalışmak, çalışmak ve çalışmak Felsefesiyle yola çıkan kişiler ayakta alkışlanmalı ve bu kişilerin kim olduğu sorgulanmamalıdır.

 

Dünya bir gün cahillerden, yoksullardan ve ağlayanlardan arındırılacaktır. Dünya bir gün İleri Gezegenler de hak ettiği saygınlığı kazanacak ve Gezegenler Topluluğunda önemli bir yere sahip olacaktır. Bu Dünya da soruyorum yiğitlerim kim? Veya kimler Yer alacaktır? Mersin İçel Burak Ca

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin