31 Aralık 2009 Perşembe

((slayt izle)) İşçi Partisi'nden Yeni Yıl Mesajı!




İşçi Partisi Genel Başkan Vekili Mehmet Bedri Gültekin’in Yeni Yıl Mesajı:

 

2010 yılı milletimizin emperyalizm ve işbirlikçilerine karşı ayağa kalktığı yıl olacak!

 

           

            2010 yılına büyük zorluklar ve büyük ümitlerle giriyoruz.

         Emperyalizmin ve işbirlikçilerinin yarattığı ekonomik kriz, artan işsizlik ve yoksulluk, ulusal varlıklarımızın bir avuç harami tarafından yağmalanması, 500 milyar doları aşan borç yükü, milletimizi etnik kökenlerine ve inanç farklılıkları temelinde bölme ve birbirine düşürme gayretleri önümüzdeki büyük zorluklardır.

         Bütün bunlarla birlikte Türkiye’mizi emperyalist planların uygulandığı bir sahneye çevirmek isteyenler; tertipler tezgâhlıyor, yurtsever aydınları ve devrimcileri tutuklayıp Nemrut Mustafa Paşa divanlarında yargılıyor, Mustafa Kemal’in askerlerini teslim almaya çalışıyorlar.

         Saldırı bütün cephelerdedir, hedef Türkiye Cumhuriyetidir, Atatürk devrimidir, Türk milletidir.

         Buna karşılık 18 gündür kahramanca direnen tekel işçileri ve İstanbul itfaiye işçileri, milletimizin zulme ve sömürüye karşı mücadeledeki azim ve kararını simgeliyorlar.

         4 Aralık günü bir gün iş bırakarak tarihi bir uyarı yapan eczacılarımız, emperyalist ilaç tekellerinin kirli tezgâhlarına karşı daha büyük bir kararlılıkla mücadele etmektedirler.

         Emekçi hareketi dalga dalga geliyor. Milletimiz bir bütün olarak mücadele eden emekçilerin yanındadır. 2010 yılı içinde bütün halk kesimlerini kapsayan çok daha büyük mücadelelere tanık olacağız.

         Emperyalist merkezlerde tertiplenen tezgâhlar, Cumhuriyet Devriminin aydınlık yolunda yürümekte kararlı olan milletimizin direnişi karşısında paramparça olmaktadır.

         Halkımızın yükselen mücadelesi, Türkiyemizi işbirlikçi iktidarlardan kurtarmak ve Milli Hükümeti gerçekleştirmek hedefine yönelmektedir.

         2010 yılında, bu hedefe ulaşma yolunda büyük başarılara ulaşacağımız inancıyla, İşçi Partisi olarak tüm milletimizin yeni yılını kutluyoruz.


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin