30 Ekim 2013 Çarşamba

İş Güvenliği Kitabı

Merhaba Mehmet Özkan,

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bu kanuna uygun olarak çıkartılan tüm yeni yönetmelikler dikkate alınarak hazırlanmıştır. 

Tamamı 495 sayfadan oluşan kitabımız, kapsamlı konu anlatımları ile sınava hazırlık kitabı olmanın yanında meslek hayatınızda kullanabileceğiniz bir el kitabı niteliğindedir.

Kitabımızda, İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında bulunan tüm konular teker teker ayrılarak ilgili konular detaylı olarak anlatılmış olup konuyla ilgili yönetmeliğe yer verilmiştir.

İş Güvenliği ve İşyeri Hekimliği sınavına hazırlık mantığında hazırlanmış olan kitabımız sınav sonrası meslek hayatınızda da kullanabileceğiniz şekilde düzenlenerek tüm İş Güvenliği Uzmanları ve İşyeri Hekimlerinin sınav sonrasında elinin altında bulundurması gereken bir kaynak haline gelmiştir.

İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavında bütün uzmanlık sınıfları ve İşyeri Hekimleri için hazırlanan sorulara mevcut yasal düzenlemeler ve mevzuatlar kaynaklık etmektedir. Kitabımızda benzer şekilde yürürlükteki mevzuat ve bu alandaki uygulamaları kaynak edinmiş ve düzenlenmiştir. Dolayısıyla bütün uzmanlık sınıflarına ve İşyeri Hekimlerine yönelik hazırlanmıştır.

Sınırlı kaynak bulunan İş Sağlığı ve Güvenliği alanında büyük bir eksiği kapatacak olan kitabımızın İSG uygulayıcılarına, İş Güvenliği Uzmanlarına, İşyeri Hekimlerine, İşverenlere ve tüm çalışanlara faydalı olmasını umuyoruz.

Kısa bir süre için yarı fiyatına kitabımızı satın alabilirsiniz.

Kitabımızı hemen almak için TIKLAYINIZ!!!

Yukarıdaki bağlantı çalışmıyorsa http://www.isgasistan.com/isg-kitap/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Başarılar dileriz...

>Email aboneliğinden çıkmak için tıklayınız      >Bilgilerinizi güncellemek için tıklayınız.