8 Kasım 2012 Perşembe

((slayt izle)) ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER) 10 KASIM PROĞRAMI

BASIN BÜLTENİ

 

 

ÇEVRE VE TÜKETİCİ HAKLARINI KORUMA DERNEĞİ (ÇETKODER)

GENEL MERKEZİ

 

 

Kısa adı ÇETKODER olan Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, 10 Kasım 2012 günü Atatürk’ü anma törenleri ile ilgili bu yıl derneğin yapacağı faaliyetleri duyurdu.

 

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Cumhuriyetimizin kurucusu eşşis önder ve büyük lider Gazi Mustafa Kemel Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği gün olan 10 Kasım günü her yıl farklı bir etkinlik ile tarafımızdan anılmıştır. Bu yıl da Büyük önder Atatürk ve silah arkadaşları ayrıca tüm şehitlerimiz için 10 Kasım günü ve haftası nedeniyle bir dizi etkinliğe imza atacağız” dedi.

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “9 Kasım 2012 günü Atatürk ve silah arkadaşları, şehitlerimiz için Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, K.Maraş, G.Antep, Konya, Kayseri, İzmir, İstanbul, Ankara, Çanakkale, Bartın, Eskişehir, Isparta, Bursa, Nigde, Karaman, Afyon, Rize, Trabzon, Antalya, Şanlıurfa, Mardin, Adıyaman illerimizde her birinde 200 adet olmak üzere ÇAM FİDESİNİ toprakla buluşturacağız. 25 ilimizde toplamda 5000 çam fidesi toprakla buluşmuş olacak ” dedi.

 

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Gönüllülerimiz ve temsilcilerimiz olan 64 ilde ise Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimiz için 10 Kasım günü akşamı mevlidi şerif okutacağız” dedi.

 

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Yine 10 Kasım günü sabah erken saatlerde Ankara’da anıtkabir ziyaretinde bulunacağız ve gönüllülerimizle beraber el ele Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü kabrinde ziyaret edip onun huzurunda tüm şehitlerimize dualar edeceğiz” dedi.

 

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, 11 Kasım 2012 günü ise Dernek ana binamız konferans salonunda “Atatürk, Atatürkçülük ve Atatürk’ü anlamak konulu konferans sunulacaktır” dedi.

 

 

 

ÇETKODER GENEL MERKEZİ YAZIŞMA İÇİN: cetkoder@gmail.com

ÇETKODER BASIN’A BİLGİ VE DUYURU İÇİN GOOGLE GRUBU:

http://groups.google.com.tr/group/cetkoder

ÇETKODER MESAİ SAATLERİ İÇİNDE

İLİTEŞİM VE ÜCRETSİZ HUKUKİ YARDIM

HİZMETLERİ İÇİN: 0.535.475 70 06

ÇETKODER GENEL BAŞKANI MUSTAFA GÖKTAŞ DİREK: 0.532. 282 29 91

ÇETKODER’İN WEB SAYFASI HACKLENDİĞİ İÇİN YENİDEN YAPIM AŞAMASINDA…   www.cetkoder.org  BİLGİNİZE AYRICA SUNARIZ…

 

 

--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin