12 Kasım 2012 Pazartesi

Re: (MADENCİYİZTR) Fw: Binalarda Patlayıcı Kullanılarak Yıkım Tekniği Çalıştayı - 24 Kasım 2012

Servet,
Hemen Oğuz abini yani İstanbul Şube telefonunu ara ve yer olup olmadığını sor. Sizler katılabiliyorsunuz elbette ki.Oda' nın salonu küçük olduğu için, belli bir sayıda tutuyoruz. Hemen Oğuz'u ara yer varsa adını yazdır, yoksa da bir sonrakine seni yazarım. Bu arada yer yoksa da sana notları gönderirim, bir taraftan bilgi edinirsin.2123567410,3567411,
sevgiyle kal,
bulent Abin

From: servet yıldız <srvt.yildiz@gmail.com>
To: madenciyiztr@googlegroups.com
Sent: Sunday, November 11, 2012 6:27 PM
Subject: Re: (MADENCİYİZTR) Fw: Binalarda Patlayıcı Kullanılarak Yıkım Tekniği Çalıştayı - 24 Kasım 2012
Merhaba Bülent abi,

Ben Konya'dan Maden Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencisi Servet. Daha önceden de Antalya'da öğrenci kurultayında tanışmıştık. Bülent abi ben patlatma konusunda bilgi almak, tecrübe edinmek istiyorum. Hatta eğitim almak istiyorum. Sana sormak istediğim bu çalıştaya biz de katılabiliyormuyuz? Saygılar.. 
7 Kasım 2012 15:31 tarihinde Bulent Senturk <dr_b_senturk@yahoo.com> yazdı:
Arkadaşlar,
Bu çalıştayın ilk duyurusu üzerinden, üç haftadan fazla geçti. Bu arada konuda olumlu gelişmeler oldu. Maden Mühendisi arkadaşlarımız, bir bina yıkımını patlayıcılarla başarılı bir şekilde gerçekleştirdiler. Bu nedenle çalıştayın bir bölümünde onların deneyiminden faydalanmak istedik. Üzerine, özellikle eski binalarda asbest olma ve alınması gereken tedbirlerin  karşımıza çıkma ihtimali üzerine, çevre ve insan sağlığını da ekledik. Yeni program aşağıdaki gibidir,
Saygılarımla,
Bulent Şentürk
Maden Müh. 3985 

----- Forwarded Message -----
From: İSTANBUL ŞUBE - TMMOB MADEN MÜHENDİSLERİ ODASI <istanbul@maden.org.tr>
To: dr_b_senturk@yahoo.com
Sent: Wednesday, November 7, 2012 2:25 PM
Subject: Binalarda Patlayıcı Kullanılarak Yıkım Tekniği Çalıştayı - 24 Kasım 2012



Binalarda
Patlayıcı Kullanılarak
Yıkım Tekniği Çalıştayı-İstanbul

Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından 24 Kasım 2012 Cumartesi günü konuşmacı olarak Doç.Dr. Ümit ÖZER, Doç.Dr. Emre GÜRCANLI, Yrd.Doç.Dr. Abdulkadir KARADOĞAN, Maden Müh. Yasin YILMAZ ve Maden Müh. Ertuğrul KAYA‘nın katılacağı Binalarda Patlayıcı Kullanılarak Yıkım Tekniği Çalıştayı düzenlenecektir.
Çalıştaya katılım ücretsiz olup katılımcılara katılım belgesi ve eğitim notları verilecektir.
Katılımcı Maden Mühendislerinin Oda aidat borcu olmaması gerekmektedir.Eğitim salonunun düzenlenmesi açısından katılacak arkadaşların 0212 356 7410 nolu telefona kayıt yaptırmaları rica olunur.
 
KONUŞMACILAR:
Binalarda patlayıcı kullanılarak yıkım tekniği üzerineDoç.Dr. Ümit Özer-Maden Müh. , Yrd. Doç. Dr. Abdulkadir Karadoğan-Maden Müh.
Binalarda patlayıcı kullanılarak yıkım çalışmalarında çevre ve insan sağlığıDoç.Dr. Emre Gürcanlı-İnşaat Müh.
Binalarda patlayıcı kullanılarak yıkım tekniği uygulamalarıYasin Yılmaz-Maden Müh. , Ertuğrul Kaya-Maden Müh.
 
Tarih: 24 Kasım 2012 Saat:10.00Yer: Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Adres: Büyükdere Cad. Çınar Apt. No:95 Kat:8 Daire:31 Mecidiyeköy / İstanbul
TMMOB MADEN MÜHENDİSLERİ ODASI'ndan mesaj almak istemiyorsanız. e-Posta adresinizden istanbul@maden.org.tr durumu belirtir mesaj atmanız yeterlidir.

COPYRIGHT © 2005 - 2012 TMMOB MADEN MÜHENDİSLERİ ODASI İSTANBUL ŞUBE BÜYÜKDERE CAD. ÇINAR APT. NO:95 KAT:8 DAİRE:31 MECİDİYEKÖY - İSTANBUL
TEL: +90 212 3567410 Faks:212 3567412
--
http://www.madenilan.com/ (Aracısız ve ücretsiz madencilik ilan portalı)
Grubun sahibiyle iletişim:Maden Yük.Müh. Abdullah AKÖZEL. aakozel@gmail.com 0506 427 42 22
Bu mesajı Google Grupları "MADENCİYİZTR" grubu.na üye olduğunuzdan aldınız.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : madenciyiztr@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin:
mailto:madenciyiztr%2Bunsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için,
http://groups.google.com.tr/group/madenciyiztr?hl=tr adresinde bu grubu
ziyaret ediniz.
-- www.madenilan.com (Aracısız ve ücretsiz madencilik ilan portalı) Grubun sahibiyle iletişim:Maden Yük.Müh. Abdullah AKÖZEL. aakozel@gmail.com 0506 427 42 22 Bu mesajı Google Grupları "MADENCİYİZTR" grubu.na üye olduğunuzdan aldınız. Bu gruba posta göndermek için , mail atın : madenciyiztr@googlegroups.com Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: madenciyiztr+unsubscribe@googlegroups.com Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com.tr/group/madenciyiztr?hl=tr adresinde bu grubu ziyaret ediniz.