19 Kasım 2012 Pazartesi

((slayt izle)) ADD Genel Merkez- Bilgilendirme ÖNEMLİ- İVEDİ // Atatürkçü Dşn Drn Isparta Şb




Atatürkçü Dşn Drn Isparta Şb ADD <addisparta@gmail.com>
20 Kasım 2012 00:21



TÜM ADD ŞUBE BAŞKANLARINA VE ATATÜRKÇÜLERE;


”BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ HAZRETLERİNİN YAŞADIĞI TOPRAKLARDASINIZ” KARARININ İPTALİ İÇİN AÇTIĞIMIZ DAVANIN DURUŞMASINA 12 SAAT KALDI.BU GÜN SAAT 17.00 DE BU DURUŞMAYA DESTEK ÇAĞRISI YAYINLADIK. ANLAŞILAN O Kİ DAVADAN RAHATSIZLIK DUYANLAR YALNIZ "NUR CEMAATİ MÜRİTLERİ DEĞİL" ADD GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİDE BU DAVANIN AÇILMASINDAN VE KAZANILMASINDAN ŞİDDETLE RAHATSIZLIK DUYMUŞLAR ANLAŞILAN.   AZ ÖNCE YANİ SAAT 22.50 DE  ADD GENEL MERKEZİNDEN EKLİ DOSYADA BİR YAZI ALDIK YAZI AYNEN ŞÖYLE

ADD Şube Başkanlığına

            ISPARTA

 

 

            Genel Yönetim Kurulumuzun 11.11.2012 gün ve 16 sayılı kararının 11. maddesinde; Isparta Şube Başkanı Mahmut Özyürek hakkında “Üyelikten İhraç” kararı verilmiş olması nedeniyle, takip eden 14. Maddede; Genel Merkezce daha önce verilmiş olan 11.03.2012 günlü yetkiye dayanılarak açılmış olan davanın bundan böyle doğrudan Genel Merkez Hukuk Müşavirliğince yetkili kılınan avukat aracılığıyla takibine karar verilmiştir.

 

            Dava bu suretle takip edilecektir. Gereğinin yerine getirilmesi önemle rica olunur.

 Elif ÇUHADAR

            Genel Sekreter

YANİ ADD ISPARTA ŞUBE BAŞKANI MAHMUT ÖZYÜREK DAVAYA GİREMEEEEZ!  DEMEK İSTİYORLAR.

DAVAYI AÇAN O, YÜREKLİCE SAVUNAN O, KELLESİNE KOLTUĞUNA ALAN O, GÜNLERCE ARAŞTIRMA YAPARAK BELGE DELİL TOPLAYAN O. AMA MAHKEMEYE GİREMEZSİN.

ARTIK MİDEM BULANIYOR. İSTİFRA EDECEĞİM. ARKADAŞLAAAAR. KİM KİME KARŞI MÜCADELE VERİYOR!!!!!!!!!!!!!   SİZ NEREDESİNİZ. 

BEN YARIN DURUŞMA SALONUNDA OLACAĞIM. ELLERİMİ KELEPÇELESENİZ, AĞZIMI BANTLASANIZDA AYAKLARIMLA BU ATATÜRK DÜŞMANI FAŞİZMA KARŞI KEMALİZMİ SAVUNACAĞIM.

VATAN VE CUMHURİYET SAVUNMASINA KELLEMİZİ KOYDUK, YÜREĞİMİZİ KOYDUK.

GÜCÜNÜZ YETİYORSA SUSTURUN BENİ!!!!!!!!!!!

YÜREĞİNİZ YETİYORSA ENGELLEYİN!


 



T.C ISPARTA İLİ,  İL GENEL MECLİSİ, 22. Dönem 06.12.2011 tarih 12/2–363 sayılı kararının “g” bendinde “Barla İlçemiz Ana yol kavşağına,”BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ HAZRETLERİNİN YAŞADIĞI TOPRAKLARDASINIZ” sloganı yazılmasını, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 6. Maddesi (a) fıkrası gereğince İl Genel Meclisinin 06.12.2011 tarihli 2. birleşiminde oybirliği ile kararlaştırmıştı

ADD Isparta Şubesi olarak “Bu kararın iptali istemi” ile açtığımız bu davanın duruşması  20 KASIM 2012  Salı günü, SAAT 09.30 da  ISPARTA İDARE MAHKEMESİ DURUŞMA SALONUNDA yapılacaktır.

Bu dava yalnızca bir tabelanın asılıp asılmaması davası değildir. Bu dava Türkiye Cumhuriyetinin temel değerlerine, kuruluşuna, kurucusuna, laik demokratik cumhuriyete ve cumhuriyet hukukuna karşı olduğu belgelerle sabit bir kimliğin ve adını itibarlı kılmak, Mustafa Kemal Atatürk’ün ve Atatürkçü Düşüncenin itibarsızlaştırılması davasıdır.

Kabul edilmeli ki laik demokratik cumhuriyet karşıtlığı  yalnızca Said-i Kürdinin şahsında değildir. Bu dava aynı zamanda onun düşüncesini savunan, ideallerini gerçekleştirme amaçlı ve azımsanamayacak bir sayıda olan  “Nur Cemaati”  müritlerinin de düşüncelerinin gerçekleştirilmesi yönünde önemli bir adımdır.

Bu yönüyle bu dava siyasi bir davadır. 

TÜRKİYE’nin bütünlüğünü bozacağı kesin olan böyle bir kararın Isparta İl Genel Meclisi tarafından kabulü; özgürlüklerin genişletilmesi, yada bir hakkın kullanılması değil; Anayasal ve yasal düzenin kökten bozulmasıdır. Bu karar ile Türkiye’yi parçalara bölmenin bir adımı atılmış ve örneği oluşturulmuş olacaktır.

Yüksek Mahkeme bu kararın uygulanmasına geçit verirse bu yöndeki diğer uygulamaların da önünü açmış olacaktır. Örneğin Menemen’e; “DERVİŞ MEHMET HAZRETLERİNİN YAŞADIĞI TOPRAKLARDASINIZ”,  Elazığ-Palu ilçesine “ŞEYH SAİD HAZRETLERİNİN YAŞADIĞI TOPRAKLARDASINIZ”, Balıkesir’e “ANZAVUR AHMET İN YAŞADIĞI TOPRAKLARDASINIZ” , Tunceli’ye “SEYYİD RIZA HAZRETLERİNİN YAŞADIĞI TOPRAKLARDASINIZ” Sivas’a “KIYAM IN YAPILDIĞI TOPRAKLARDASINIZ” vb. sloganlarının yazılmasının yasal dayanağı da gerçekleştirilmiş olacaktır.

Bu nedenle bu dava tüm yurtseverlerin, cumhuriyetçilerin, Atatürkçülerin davasıdır. Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlığını onur ve gururla taşıyan, “Ne Mutlu Türküm” diyebilen tüm yurttaşlarımızın davasıdır.

Yurttaşlarımızı bu davada ADD Isparta Şubesine güç ve omuz vermeye çağırıyoruz.



---------- Forwarded message ----------
From: ADD Genel Merkez <addgenelmerkez@add.org.tr>
Date: 2012/11/19
Subject: ADD Genel Merkez- Bilgilendirme
To: ISPARTA 2 <addisparta@gmail.com>


DEĞERLİ






--

Görüş, düşünce ve iletileriniz için aşağıdaki haberleşme ağını kullanabilirsiniz

Saygılarımla

kotanlartr@googlegroups.com

 http://groups.google.com.tr/group/kotanlartr?hl=tr

 


--
Bu mesajı şu gruba üye olduğunuz için aldınız:
Google Grupları "pınarslayt" grubu.
İlginc buldugunuz POWER-POİNT (SLAYT-PPS) yayinlandigi gruptur. Sizinde paylasacaginiz slaytlar varsa gonderin. mutlaka eki slayt olsun
*Herkese açık web sitesi*
http://groups.google.com/group/pnarslayt
*E-posta*
pnarslayt@googlegroups.com
 
 
 
kaliteli slayt grubu
 
 
 
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/pnarslayt?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin